Tijdverdrijf

mijn eerste blogpost

Twee weken geleden was ik nog een drukbezette tweedejaars Toegepaste Psychologie studente met een hoofd vol stress. Maar nu ik vroegtijdig ben gestopt met mijn studie heb ik tijd over (lees: understatement). En aangezien het in deze barre tijden van economische crisis nogal lastig is om een leuk baantje te vinden, betekent dat kort samengevat dat ik weinig nuttigs doe. Dit blogje maak ik nu aan zodat niet gek word van het niets doen. Het is een soort van een lifesaver. Ja, daar heb ik een blog voor nodig. Kan je zien hoe hopeloos de situatie is. Naast niets doen ben ik ook erg goed in ongedisciplineerd zijn, dus ik ben benieuwd hoe lang ik dit bloggen vol ga houden.

Zรณ, hebben we dat introductieverhaaltje ook weer gehad. En ik kan meteen #1 van mijn To Do Lijstje (“Een blog beginnen”) wegstrepen.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

7 reacties op “Tijdverdrijf

 1. Ioon

  Ik heb je in ieder geval toegevoegd aan mijn feedreader ๐Ÿ˜‰
  Succes met bloggen ๐Ÿ˜€

 2. Pingback: Liebster Award: 11 + 11 dingen over mij | IKBENIRISNIET

 3. Pingback: Hiep hiep hoera, 3 jaar! | IKBENIRISNIET

 4. Pingback: De eerste blogpost van… | Sjaanindiaan

 5. Heleen

  En inmiddels houd je het al meer dan zeven jaar vol! Daar mag je best wel even behoorlijk heel veel trots op zijn ๐Ÿ˜‰ ik volg je overigens nog niet zo heel lang, maar ik zag wel dat je afgestudeerd bent. Ben je er een tijd tusenuit geweest en toen toch weer begonnen?

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten