Koopziek

Hét jasje!

Gisteren zag ik dit jasje al in het foldertje van de Shoeby. Een aanval van koopziekte symptomen vonden in mijn lichaam plaats; mijn hart begon sneller te kloppen, mentaal begon ik te kwijlen en het stemmetje in mijn hoofd zei “hebben hebben hebben!”. Zelfs het zien van het prijskaartje kon de symptomen niet doen verdwijnen.

Eigenlijk heb ik helemaal geen geld voor een jasje, maar ik stapte vandaag toch maar even op de fiets om naar de winkel te gaan. Niet om te kopen hoor. Nee, ik wilde gewoon even kijken, zien of het jasje in het echt net zo mooi was. En even aanpassen kan ook geen kwaad natuurlijk. Drie verkopers zeiden in koor “OOH! Wat staat ‘ie je leuu-heuuk!”. Daar trap ik niet in, nuchter als dat ik ben. Maar toen kwamen de angstaanjagende woorden van verkoper #2: “We hebben er niet zo veel van, dus hij is waarschijnlijk snel uitverkocht”.

Snel rende ik naar de kassa.

De volgende keer als ik alleen even wil kijken naar een gewild kledingstuk laat ik mijn pinpas wel thuis.

Dus.

Wat vind je van mijn nieuwste aanwinst?

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

7 reacties op “Koopziek

 1. ineke

  Hallo Iris,
  Je verslag van het boek éenzaamheid van priemgetallen’heb ik gelezen.
  Aan de boekenclub heb ik jouw beoordeling over het boek toegestuurd.
  Misschien win je een Mp3-speler.
  gr. m.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten