Jouw Marktkraam Enschede: mijn ervaring

Een tijd geleden vroegen Corine en Janneke van Jouw Marktkraam Enschede of ik voor drie weken een kraam bij ze wilde proberen. In mijn blogpost over Jouw Marktkraam kon je hier al meer over lezen. Toen was ik er al erg enthousiast over. De drie weken zijn inmiddels voorbij. En ik ben nog steeds enthousiast over dit toffe, duurzame concept! Zijn jullie al benieuwd wat de totale opbrengst van mijn kraam is? Kan ik nu eindelijk zo’n veel te dure koptelefoon kopen?

jouw marktkraam enschede

Jouw Marktkraam Enschede

Ik ging voor een volle, maar overzichtelijke kraam. Dan kan je lekker tussen de spullen snuffelen en als je iets leuks vindt, denk je ‘oeh yeah’ en koop je het meteen. Een beetje à la winkelen in een kringloopwinkel. Ik zorgde er wel voor dat alle spullen goed schoon waren. Want stoffige en plakkerige spullen, zoals je die vaak in kringloopwinkels ziet, wilde ik natuurlijk niet in mijn kraam. Volgens mij heeft dat redelijk goed uitgepakt; ik vind zelf dat soort ‘rommelige’ kramen ook het leukst. Maar sommige mensen maken hele winkeltjes van hun kraam. Wauw! Vaak hebben deze mensen hun kraam voor langere tijd en maken er daarom echt iets moois van.

jouw marktkraam onder het luik

Tussendoor aanvullen

Ik vulde mijn kraam 1 tot 2 keer per week aan met nieuwe spullen. Ik woon dichtbij Jouw Marktkraam Enschede, dus ik liep er zo naar toe met een volle tas. De prijsstickers met mijn barcode plakte ik er thuis alvast op. Op Marktplaats keek ik wat de prijzen van soortgelijke producten waren en ging daar net iets onder zitten. Ik zag in de app dat er vaak een flinke piek in aantal verkochte artikelen zat nadat ik mijn kraam had aangevuld.

jouw marktkraam

Spullen die het goed doen

Jouw Marktkraam Enschede wordt vooral door mannen bezocht. Grappig hè? Dat had ik in eerste instantie niet verwacht. Spullen om mee te klussen (schroeven, opbergboxen met kleine vakjes, verf) zijn spullen die het over het algemeen goed doen. Mijn moeder had nog veel spullen in mijn vader’s schuur staan wat lag te verstoffen, dus dat mocht ik in mijn kraampje uit stallen. Mijn camera’s (wegwerpcamera, analoge camera, polaroid, spiegelreflex) waren ook snel weg. Net als make-up (nagellak, oogschaduw en zelfs gebruikte make-up voor mini-prijsjes).

jouw marktkraam klusspullen

Spullen die het minder goed doen

Ik merkte dat mijn kleding het slechtst deed. Waarschijnlijk omdat het allemaal kleine maten (34/36) waren, het waren immers kledingstukken waar ik zelf niet meer in paste. Ik hoorde dat kleding in meer gebruikelijke maten, zoals 40/42, het beter doet. Ook mijn boeken werden niet goed verkocht. De meeste boeken had ik rond de 1 tot 2 euro euro geprijsd, dat leken mij mooie prijsjes. Maar misschien vielen mijn genres gewoon niet zo in de smaak, dat kan natuurlijk ook.

jouw marktkraam tweedehands kleding

De totale opbrengst

En dan nu de ontknoping van de totale opbrengst. Oeoeoeh. Tromgeroffel! In de drie weken dat ik gebruik maakte van een kraam bij Jouw Marktkraam Enschede heb ik maar liefst 342,25 euro verdiend! Dit is inclusief de spiegelreflex camera die ik voor 160 euro heb verkocht. Verder had ik veel spullen met kleine prijsjes van rond de 1 euro. Dat betekent dat ik al heel wat spullen lichter ben. En dat voelt heel fijn! Het voelt zo fijn dat ik besloot de kraam langer aan te houden. Ik huur hem nu voor in ieder geval één week, en misschien nog wel langer. Ik betaalde daar 20 euro voor en ik zag dat ik in deze nieuwe week al voor 42,50 euro heb verkocht, dus de huurprijs heb ik er voor deze week al uit! Als de huurperiode voorbij is, wordt de totale opbrengst automatisch op mijn bankrekening overgemaakt. Dat gaat toch een stuk makkelijker dan verkopen via Marktplaats. En dat is het die 20 euro per week ook wel waard, als je het mij vraagt.

Ik vertelde een paar weken geleden dat ik hoopte dat de opbrengst van mijn kraam genoeg zou zijn om een veel te dure noise cancelling koptelefoon te kopen. Dat geld heb ik nu ruimschoots bij elkaar! En weet je wat het stomme is? Nu hoef ik de koptelefoon niet meer. Ik denk dat ik er zo van droomde omdat het zo duur en onbereikbaar was. Het voelt zo fijn om zoveel spullen weg te hebben gedaan, dat moet ik niet gelijk weer aanvullen met nieuwe troep waarvan ik denk dat ik het nodig heb. Dus ik zet het op mijn spaarrekening. Ja, ik schrik er zelf ook van.

Jouw Marktkraam heeft meerdere locaties in Nederland. Check hier of er een winkel bij jou in de buurt zit!

Ik maakte gebruik van de kraam op uitnodiging van Jouw Marktkraam. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

84 reacties op “Jouw Marktkraam Enschede: mijn ervaring

 1. Kim

  Alleen maar fijn toch, dat je er zo blij van wordt om minder spullen te hebben? En dat je het geld nu kunt gebruiken om op je spaarrekening te zetten? 🙂
  Liefs

  • Iris

   Ah zo leuk, ik wil daar zo graag een keer naar toe! Het lijkt me wel handig dat je dan ook nog een beetje kan onderhandelen over de prijs. Dan ben je alles wat sneller kwijt, denk ik. Maar dat is ook wel weer heel vermoeiend, dus dan vind ik dit ook makkelijker inderdaad!

  • Debora

   IJHALLEN dat is in de buurt van Zaandam. Daar wordt half september ook een nieuwe Jouw Marktkraam winkel geopend!

 2. Marlijn

  Nice, je bent een geboren verkoopster haha. Haha wat wordt je verstandig haha. Dat hoor je wel vaker van mensen als je het eenmaal kunt krijgen is het niet meer ‘interessant’. Echt fijn dat het zo goed loopt en grappig dat mannenspullen het zo goed doen. Al zijn nieuwe dingen uit de bouwmarkt ook best duur vind ik.

 3. Yvon

  Wat een goed initiatief! En wat een geweldige opbrengst zeg! Echt heel leuk om zo wat spulletjes te verkopen. Ook ideaal lijkt me om alles bij te kunnen houden via een app, lijkt me motiverend werken.

 4. Yolande

  Wat een tof concept! Ik had er eerlijk gezegd nog niet over gehoord, maar het lijkt mij echt ideaal om oude spullen te verkopen. Helaas heb ik alleen niet een heleboel spullen meer liggen die ik niet gebruik. Ik heb vorige week het overgrote deel naar de kringloop gebracht. Toch houd ik het wel in mijn achterhoofd, want ze hebben een locatie bij mij in de buurt.

  • Iris

   Ja dat ‘probleem’ had ik ook een beetje, haha. Maar ik vind toch nog steeds spullen om in mijn kraam te zetten, ik ben gewoon heel slecht in opruimen blijkbaar haha. Maar nu gaat het wel lekker. Ik zoek alle kasten en dozen door met eurotekens in mijn ogen tegenwoordig! :p

 5. Tamara

  Ik was nog van plan om bij Jouw Marktkraam te gaan kijken omdat ik juist wel heel benieuwd naar je boeken was, maar het is er helaas niet van gekomen! Misschien dat ik binnenkort in Almelo kijk, dat kan ik wel op mn fietsie doen haha

  • Iris

   Oh jammer! Mijn kraam staat er in ieder geval nog tot en met 12 augustus. En misschien nog wel langer als het goed gaat en ik nog veel leuke spullen kan vinden om te verkopen 😀

 6. Lonneke

  Echt ik vind het een briljant concept. Helaas zit er hier niet eentje in de buurt. Ik breng mijn spullen nu meestal naar de kringloper, maar als je er nog een kleine beetje aan kunt verdienen is dat wel zo leuk.

 7. Lisa

  Supergoed gedaan! Ben bang dat ik je een beetje ga laten twijfelen, maar ik wil echt niet meer zonder mijn Bose QC koptelefoon!! Ik heb ‘m van m’n vriend gekregen (ja ik ben verwend.) en ik ben er zoooo ontzettend blij mee. Vooral als ik een dag heb dat ik me lastig kan concentreren. Dan zet ik ‘m op en ben ik echt even in m’n eigen wereld! (Nee ik werk niet voor Bose haha)

  • Iris

   Ja toch wel? Ik heb hem vorige week heel lang op gehad in de Mediamarkt, maar ik weet niet of ik het die 300 euro wel waard vind. Want alleen lage tonen filtert ‘ie toch? Als buiten bijvoorbeeld gillende kinderen spelen, dan hoor je dat er nog wel doorheen? Als ‘ie wat goedkoper was, had ik hem wel gekocht! Want hij zit ook wel echt lekker comfy op je oren. Ik heb nu normale muziekoordopjes gekocht die van betere kwaliteit zijn die ik had. Die heb ik nu constant in met zen-muziek haha. Dat werkt ook al wel fijn!

   • Lisa

    Ja, opzich filtert ie alleen de lage tonen echt, maar bijvoorbeeld in de trein hoor je mensen nog maar heeeel zacht praten! En als je muziek opzet dan hoor je helemaal niets anders meer, ook als je ‘m zachtjes aanzet. Ik snap dat het een grote investering is en als ik ‘m niet cadeau had gekregen, had ik nog wel 10x achter m’n oren gekrabd, maar uiteindelijk alsnog gekocht! Misschien een leuk cadeautje om in je achterhoofd te houden voor als je klaar bent met je master! 🙂

    • Iris

     Ah ja fijn inderdaad. Het lijkt me nog steeds een ideaal ding. Maar ik ga er nog wat langer over nadenken! Ik ben namelijk heel bang dat ik hem dan alleen de eerste maand heel intens gebruik en dat ‘ie daarna ergens in een hoekje ligt te verstoffen. (Ik heb even een flashback naar mijn slowjuicer die ik ook per se MOEST hebben hahaha, ik gebruik hem helemaal niet zo veel meer en het ding was een rib uit mijn lijf oepsss). Hij blijft in ieder geval op mijn verlanglijstje staan! Thanks voor de info 😀

 8. Zoë

  Hahaa, wat goed!
  Ik was erg benieuwd hoe het was gegaan. Tof om te lezen en gefeliciteerd met de winst & je lightbulb-momentje!

 9. Ik had dus laatst al gekeken of er eentje bij mij in de buurt zat, na je eerste blog en snaps! En er opent er binnenkort eentje in Aalsmeer! Nu wilde ik eerst dit verhaal afwachten doordat ik daar een kraam zou aanvragen, maar met dat mooie bedrag ben ik wel overtuigd! Ook om van die spullen af te zijn, nu staat er zoveel in de berging te verstoffen. Hoe leuk als je andere mensen er voor een klein prijsje blij mee kunt maken en eens lekker op te ruimen in je eigen huis!

 10. Paulien

  Oh, wat handig! Moesten ze dat in België ook hebben, ik zou het meteen doen! Ik denk alleen niet dat ik hier al van een soortgelijk initiatief gehoord heb…

 11. Dit concept vind ik zo leuk! Jammer dat er bij ons geen in de buurt zit.
  Wat heeft jouw kraampje al veel opgebracht Iris, Het ziet er ook wel heel aantrekkelijk uit als ik de foto zo zie.
  Goed van je dat je het geld nu eerst op je spaarrekening zet!

 12. Bente

  Hahah, wat een volwassen en degelijke beslissing van je, bah!

  Nee hoor, super fijn dat je er zo’n fijne berg geld aan hebt overgehouden 🙂 Wellicht kom je binnenkort iets tegen dat je nog veel lieverder wilt dan zo’n koptelefoon én dan heb je er gewoon het geld voor 🙂

  Super tof concept, het is dat ik niet zo veel zooi heb én geen filiaal bij mij in de buurt…

 13. sammie

  Super tof dat je al zoveel verkocht hebt en lekker veel spullen kwijt bent! Ik wil ook zo’n winkel in Nijmegen! Ik wil het, ik wil het ik wil het! 😉

 14. Naomi

  Opgeruimd staat netjes :). Moet een heerlijk gevoel zijn! En wat grappig dat je die koptelefoon nu niet meer hoeft, maar is vaak zo als iets niet meer onbereikbaar is toch?

  • Iris

   Ik wilde heel blij reageren dat ik net las dat er een soortgelijk concept in Katwijk aan Zee zit. Maar goed dat ik voor de zekerheid nog even op Google Maps zocht waar dat überhaupt ligt. Haha dacht dat dat in Zeeland was, oeeeps :’)

 15. Nou, je weet al wel hoe enthousiast ik hier zelf over ben haha. Ik ben dus naar een soortgelijk bedrijf gegaan in Groningen (mijnTafel) en mocht een kraampje huren! Zo leuk :). Ik had niet heul veel spullen en heb de kraam 1 week gehad en ook behoorlijk veel geld opgehaald. Ik vind het echt zo leuk dat ik wilde dat ik meer troep had haha. En wat heb je veel opgehaald trouwen, WOW.

 16. Anne

  Wat een leuk idee! Ik ga eind van het jaar verhuizen (samenwonen) dus heb héééél veel spulletjes die verkocht dienen te worden…. 🙁
  Misschien ook maar eens op zoiets oriënteren!

  Leuk verslag ook!

 17. Simone

  Wauw, hele mooie opbrengst. En top dat je nu voor jezelf weet dat het niet persé nodig is om een dure koptelefoon te kopen! 😉

 18. Wat een goed concept!! Zie dat er in Rotterdam ook één zit, ik denk dat ik dat maar eens ga proberen, want ik heb nog een aantal spullen hier liggen waar ik graag vanaf wil!

 19. Helaaaaaas: niet in Haarlem. Ik heb namelijk shitloads veel spullen en een hekel aan Marktplaats. Jammer, want vind het een geniaal concept! Leuk dat je lekker verkocht hebt en veel troep lichter bent.

 20. Eefje

  Nu nog wachten op hetzelfde concept in België. Lijkt me inderdaad echt wel de moeite en minder gedoe dan tweedehandswebsites… Leuk!

 21. Linda

  Wauw wat heerlijk! Wat heb je ontzettend veel verkocht, superleuk 🙂
  Grappig dat je nu die dure koptelefoon niet meer hoeft, lekker is dat hè. Grappig, ik dacht ook dat er vooral mannen zouden komen :’)

 22. Saskia

  Wat leuk! Zag dat ze zelfs bij ons in het dorp een vestiging hebben. Ga binnenkort eens langs en waarschijnlijk ook zo’n kraampje huren. Heb veel spullen waarvan ik telkens denk, moet ze eens op marktplaats zetten, maar ben dan te lui om foto’s te maken. Vind het die 20 euro per week meer dan waard om niet zelf op marktplaats te hoeven

 23. Oh wat fijn, en ja we dromen allemaal wel eens van iets beters! Maar als het eenmaal voor handen is, is het opeens niet meer zo belangrijk…. Leuk dat het zo goed werkt!

 24. Paula

  Ah wat leuk om te lezen dat het zo goed is gegaan. Ik was al heel erg benieuwd toen je het er op Twitter over had. Ik wil nu zelf ook wel weer spullen gaan verkopen in de vestiging hier! 😉

 25. Hier in Almere hebben wij dit ook. Ik ben er echter nog niet langs geweest. Mooie opbrengst heb je. Noise cancelling oordopjes zaten bij mijn telefoon. Ik zou graag sparen voor Bluetooth oordopjes. En van die wens stap ik niet af haha.

 26. Ysanne

  Woew, wat een hoop geld! Kan me voorstellen dat je nu je veel spullen weg hebt gedaan dat letterlijk en figuurlijk een last van je schouders is. Blijft een leuk concept, eens kijken of ze dat ook in Utrecht hebben 🙂

 27. Dionne

  Wauw! Je spullen hebben het goed gedaan! Had ik niet verwacht! Mooie opbrengst! Het is heerlijk om op te ruimen!

 28. Sheila

  Ik vind dit zo’n leuk concept en ik word alleen maar nog enthousiaster nu ik dit weer lees. Ik sta al graag op rommelmarkten, maar zo hoef je helemaal niet de hele tijd aanwezig te zijn. Ideaal lijkt me dat, vooral nu ik moeder ben en niet meer alle tijd heb. De app zal vast verslavend werken 😉

  In mijn stad zit er ook één. Ik ga me er in verdiepen.

 29. Wow wat een heerlijke opbrengst!
  Ik heb inmiddels even gekeken bij de winkel bij mij in de buurt en ben meteen opzoek gegaan naar allerlei spullen. Een kwart van de zolder staat al vol met spullen die we willen gaan verkopen.
  Volgende week gaan we waarschijnlijk starten (na de vakantie was beter zei de verkoper daar).
  Ben benieuwd hoeveel wij gaan ophalen.

 30. Jaaa ik las hier pas wat over, wat een onwijs tof concept en goede opbrengst! Heb zoveel spulletjes die ik via marktplaats niet verkocht krijg (of wel, maar dan geen reactie mee krijg). Dit is echt een leuk concept zeg, ik ga eens kijken of het hier in de buurt ook is!

 31. Bertine

  En hoppa, ook voor jouw een dikke vette opbrengst! Voelt goed hè?! Lekker opgeruimd huis en volle spaarrekening!

 32. kelly

  hahaah..zo herkenbaar..en nu hoef ik hem ineens niet meer. Het werkt vaak ook aanstekelijk. Ik bedoel, als je geld verdiend en kan sparen, wil je steeds meer sparen en zuiniger leven en hoef je ineens niet zoveel meer. Als je heel de tijd bijna niks hebt blijf je maar uitgeven en wil je alles. Vreemd eigenlijk.

  • Iris

   Ja dat ook inderdaad! Ik heb nu het gevoel dat ik heel erg mijn best heb gedaan om zoveel geld bij elkaar te krijgen door allemaal kleine dingetjes te verkopen verdeeld over 3 weken, en dan is dat zo ineens pats boem weg. Dat vind ik ook weer zo zonde haha!

 33. Linda

  Wauw, wat veel! Lijkt me heel fijn om van al die spullen af te zijn en er toch iets moois voor terug te krijgen! Ik vind het echt een heel goed concept zo!

 34. Rianne

  Dit klinkt echt heel chill, veel makkelijker dan marktplaats oid! Ik ga eens kijken of er iets bij mij in de buurt is! 🙂

 35. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou lopen met spullen voor kleine bedragen! Goh.. ik ga er ook maar een kraam huren, ik heb nog veel spullen in de zogenaamde brocante stijl waar ik niks meer mee heb.

 36. bianca

  Naar aanleiding van jouw enthousiasme heb ik ook een kraam gehuurd, maar dan in Hedel. Nu bijna het einde van week 2 en ik ben ook al verbaasd over wat ik al qua opbrengst heb. (en ja die app is echt verslavend met vernieuwen :’))
  Ik heb de kraam gehuurd middels een zomeractie voor 6 weken. En ben blij dat ik er geen kleding in heb, want 3 van de 4 kramen daar hangen vol kleding…

 37. Puck

  Ik zie nu dat er in Best ook 1 zit… Dat is super dichtbij. Nu ga ik ook eens een speurtocht door huis doen. Jammer dat ik het meeste al naar de kringloop heb gebracht!

 38. Lotte

  Ik hoop dat dit concept ook snel naar België komt! Ik heb alleszins al heel wat spulletjes die ik zou kunnen verkopen. Hopelijk vind ik dan ook een ander kraam dat een Polaroid verkoopt, dat zou wel een goeie vangst zijn 😉

 39. yuna

  Wat een top initiatief dit! Op het moment ben ik lekker veel aan het werken maar na de zomer ga ik ook eens een rondje spullen wegdoen, lijkt me heerlijk. Even tussendoor, ik heb je blog kort geleden ontdekt en je doet het echt onwijs leuk!! Toegevoegd aan mijn dagelijkse blog rondje 🙂

 40. Er zou ook een jouw marktkraam in mijn woonplaats komen, maar door persoonlijke omstandigheden moesten ze er mee stoppen. Zo jammer. Het lijkt me echt ideaal en zou er zeker wel 20 euro voor over hebben om dat gehannes met marktplaats niet meer te hebben. En het lijkt me zo’n groot voordeel dat je de spullen dan in ieder geval al uit je huis hebt!

 41. Nadia

  Supergoed zeg! Heel handig concept. Veel handiger dan Marktplaats inderdaad!

 42. Iris

  Wauw, wat heeft het veel opgebracht zeg! Ik vind het echt heel tof concept, wil het eigenlijk ook snel een keer doen. Ik ga even kijken of er zoiets in de buurt is 😀

 43. Lenneke

  Jaaa, ik zag dit laatst in Zeist! Wat een ontzettend tof concept. Helaas heb ik zelf heel veel spullen weg moeten gooien door een verhuizing. Mocht ik weer een overvloed aan spullen hebben, ga ik hier zeker over nadenken.

 44. Rowan

  Dit lijkt me nou zo geweldig praktisch! Bij mij is een Jouw Marktkraam ongeveer 20 minuutjes rijden vanaf mijn huis. Maar ik heb even een vraagje, ben je veel tijd kwijt met het stickeren en inrichten van je kraampje? Of valt dat allemaal wel mee (in vergelijking tot de tijd die je met Marktplaats kwijt bent).

  • Iris

   Oeps, sorry voor de late reactie! Ik vind het zelf wel meevallen. Het ligt er natuurlijk heel erg aan hoeveel spullen je hebt, en of je ze nog moet poetsen. En ook of je al direct een prijs in je hoofd hebt of dat je eerst nog even op moet zoeken hoeveel het ding ongeveer waard is. Ik vind het vooral heel leuk om te doen (winkeltje spelen!), dus het voelde voor mij niet heel tijdrovend. Dingen op MP zetten (foto’s ervan maken, mailen, wachten tot mensen het op komen halen etc) vind ik helemaaal níet leuk om te doen, dus dan voelt elke minuut dat ik daar mee bezig ben al te lang :p

 45. Pingback: Opruimen | Eigenwijzehuisje

 46. Pingback: Tweedehands vondsten: nog meer apothekerspotten | IKBENIRISNIET

 47. Mariet

  Superleuk concept!! In Groningen heb je MijnTafel en in Assen de Verkoopfabriek. ik heb twee weken een kraam gehad in Assen en daar ook wat leuks aan verdiend. En veel fijner; mijn huis is opgeruimd(er)! Leuk dat je een kraam mocht proberen en dat het zo goed heeft uitgepakt!

 48. Pingback: Weekoverzicht: bagels, fietsen met een konijn & soepballen | IKBENIRISNIET

 49. Pingback: Weekoverzicht: fietsen & cocktails | IKBENIRISNIET

 50. Mirjam

  Weet iemand toevallig of er iets soortgelijks in de buurt van het Westland zit? De locatie in Rotterdam is net te ver voor het mooie 😉 Ik ga over een paar maandjes verhuizen, dus er zijn een hoop spullen die weg kunnen.. Via de locale Facebook verkooppagina loopt het nou ook niet echt storm 🙁

  In de tussentijd breng ik wel spullen naar de kringloop. We hebben een kringloopwinkel die jaarlijks de opbrengst aan goede doelen (van mensen uit de regio) doneert en we hebben een kringloop waar mensen met een verstandelijke beperking werken 🙂 Vind ik toch net wat leuker dan een kringloop waarvan je niet weet waar het geld belandt 🙂

 51. Pingback: Weekoverzicht: 50 km fietsen, nieuw shirt & lieve dieren | IKBENIRISNIET

 52. Wat een leuk concept! Spijtig dat ik niet in Nederland woon of die kleine maatjes vonden snel een afnemer. Heb zelf maatje 34/36. Goh, een stevig appeltje voor de dorst hou je er aan over. Ik ga zeker eens kijken of er hier in de buurt zoiets is.

 53. Wat een gááf concept! Ik zit met precies hetzelfde: veel dingen die nog wat op kunnen brengen, maar ik zet ze steeds maar niet op Marktplaats. Ik ga eens uitzoeken of dit voor mij ook uitkan, want dit lijkt me wel een mooie manier om van wat spullen af te komen!

 54. Pingback: Tweedehands vondst: Douwe Egberts voorraadpotten | IKBENIRISNIET

 55. Pingback: Weekoverzicht: een productieve week | IKBENIRISNIET

 56. Pingback: Leuke Dingen #59 | De Groene Meisjes

 57. Sandra

  Vandaag een kraam gehuurd in Rotterdam-Noord.
  Ben benieuwd hoe het gaat lopen.
  Ik vind het concept in ieder geval fantastisch.

 58. Pingback: Weekoverzicht: kerstboom, vloggen & opening ETN | IKBENIRISNIET

 59. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET

 60. Pingback: Weekoverzicht: lege accu & nieuwe inzichten | IKBENIRISNIET

 61. Pingback: Spullen verkopen bij Jouw Marktkraam: tips & tricks | IKBENIRISNIET

 62. Wendy (B)

  Zo een idee zou er in België ook moeten zijn en daar zou ik zeker gebruik van maken!