3 x lunch ideeën (+ een kleine winactie!)

Nu ik weer wat vaker op de universiteit te vinden ben, moet ik ook zorgen dat ik genoeg eten meeneem om de colleges door te komen. Ik heb namelijk àltijd wel zin om te eten, en als ik een beetje hongerig wordt kan de hele collegezaal meegenieten van het gegrom uit mijn buik. Ik geef je lunch ideeën voor een gezonde, makkelijke of duurzame lunch. In realiteit is mijn lunch vaak een mix van deze drie thema’s. Vooral gezond, het liefst ook zo duurzaam mogelijk maar toch wel graag lekker makkelijk, als het even kan.

Gezonde, duurzame en makkelijke lunch ideeën

Lunchproducten

Voor de nieuwe lezers (of zij met een slecht geheugen, high five): in deze blogpost zie je een aantal producten terug waar ik al eens eerder over heb geschreven. Dan heb ik er een linkje naar het desbetreffende artikel aan toegevoegd voor extra info!

Gezonde, duurzame en makkelijke lunch ideeën

Gezonde lunch ideeën

 1. Een salade in de U-konserve glazen schaal met deksel.
  In een perfecte wereld zou ik elke avond een lekkere, gezonde lunch voorbereiden zodat ik die de volgende dag mee kan nemen. Aantal keren dat deze situatie zich voor heeft gedaan dit collegejaar: 2 (bananenbrood en zuurkoolwraps). Op de foto zie je de bietensalade met geitenkaas en appel van Gordon Ramsay, het recept vind je hier. Leftovers van de bulgursalade zijn ook altijd een goede lunch om mee te nemen, want dan wordt ‘ie alleen maar lekkerder.
 2. Kruidenthee in de Made Sustained drinkfles.
  Ik was een beetje vergeten dat ik deze nog had, deze thermosfles gebruik ik namelijk vooral in de zomer om koud water mee te nemen. Maar je kan er natuurlijk ook warme thee in meenemen! (Met losse beker, anders verbrand je al snel je mond met de kleine flesopening.) Dat ga ik snel doen, want voor een zielig laagje warm water plus een sneu Pickwick-theezakje betaal je op de uni al snel 1 euro.
 3. Dadels in een snackbox (van HEMA) en een banaan.
  Dadels en bananen vind ik de ideale gezonde tussendoortjes voor op lange collegedagen. Je gooit ze zo in je tas en zijn je redders in nood tijdens hongerige, futloze momenten in een saai college.

Gezonde, duurzame en makkelijke lunch ideeën

Makkelijke lunch ideeën

 1. Brood met hummus of baba ganoush in de Abeego sandwichwrap.
  Dit neem ik het vaakst mee: gewoon een simpele boterham die ik in alle haast (elke ochtend weer..) heb besmeerd met hummus of baba ganoush. Of zuurkool als ik dat toevallig de dag ervoor heb gemaakt. Lekker makkelijk, niets bijzonders.
 2. Makkelijke snacks
  Deze zakjes met snacks kreeg ik van BitesWeLove, ze zijn ook handig om nog even snel in je tas te gooien tijdens je sprintje naar je fiets. Op de universiteit koop ik ook vaak tussendoor een zakje met nootjes of een andere snack als ik weer eens geen (of te weinig) eten mee heb genomen. Een prijzige bezigheid, maar ik móet altijd makkelijke tussendoortjes mee hebben voor in de colleges, als ik honger krijg kan ik me echt niet meer concentreren namelijk.
 3. Koffie van de campus in de KeepCup
  Whooeeehoeee binnenkort komt er een Starbucks bij mij op de campus en daar ben ik zo blij mee! Eindelijk soja latte’s! (Jep we lopen een béétje achter in Twente). En dan kan ik mijn XL-KeepCup gebruiken voor XL-koffie’s, die past nu nog niet onder de koffieapparaten dus gebruik ik hem vooral thuis.

Gezonde, duurzame en makkelijke lunch ideeën

Duurzame lunch ideeën

 1. Vegan bananenbrood in de Boc’n’Roll
  De Boc’n’Roll is net als de Dopper één van mijn favoriete duurzame lunchproducten die ik veel gebruik. Het is zo handig dat je er van allerlei soorten/vormen/groottes brood in kan doen. En na gebruik neemt het nog maar weinig ruimte in je tas. Wat ik heeel lekker vind om mee te nemen als lunch zijn plakjes bananenbrood van de Groene Meisjes. Dit lukt helaas niet zo vaak omdat ik het de avond van te voren vaak al allemaal opeet met Steve..
 2. Wortel met hummus dip in een Mason Jar
  Ik moet toegeven dat ik dit nog nooit zo mee heb genomen naar een collegedag, maar het ziet er superleuk uit toch? In het aparte bakje zit hummus om de wortels in te dippen. Hashtag healthy snack.
 3. Kraanwater in de Dopper
  Ik dacht dat het tegenwoordig wel algemeen bekend was dat het honderd keer navullen en vervolgens opnieuw kopen van een Spa Blauw flesje niet zo gezond/milieuvriendelijk is. Maar ik zie nog steeds meer plastic supermarktflesjes dan hervulbare flessen als ik in de collegezaal zit. Zo jammer! Ik heb de afgelopen jaren al meerdere drinkflessen gereviewd, maar de Dopper blijft mijn favoriet. Deze zit elke dag in mijn tas.

Gezonde, duurzame en makkelijke lunch ideeën

Winactie & Kortingscode BitesWeLove

Als klein extraatje vond ik het leuk om er een winactie aan vast te plakken. Van BitesWeLove mag ik namelijk één box met snacks weggeven aan jullie. Je mag zelf de snacks uitkiezen, dus je kan voor een vegan box gaan als dat je voorkeur heeft. BitesWeLove is een abonnementsservice waarbij je elke week 4 verschillende snacks krijgt toegestuurd via brievenbuspost. Lijkt het je leuk om deze voor één week te ontvangen? Laat dan een reactie achter waarin je vertelt dat je aan deze winactie meedoet. Dat is het! De winnaar wordt aan het eind van deze week (willekeurig) gekozen en krijgt z.s.m. een mailtje. Spreekt het idee van een abonnement op BitesWeLove je wel aan, dan heb ik ook nog deze kortingscode voor je:

“Iris50”

Met deze code krijg je 50% korting op je eerste BitesWeLove box. De code is geldig tot en met 7 november 2015.

BitesWeLove BitesWeLove BitesWeLove

Als jij je standaard boterham als lunch zat bent, hoop ik dat je weer wat frisse inspiratie hebt gekregen door deze blogpost! Wat neem jij graag mee naar werk of school?

Deze blogpost bevat producten die ik toegestuurd heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

99 reacties op “3 x lunch ideeën (+ een kleine winactie!)

 1. Oh wat een fijne inspiratie, sinds ik een nieuwe baan heb ben ik mijn gezonde lunch een beetje kwijt… Dus zo’n blogje komt perfect op zijn plaats!

  ps. leuke winactie 🙂 ik doe natuurlijk graag mee!

 2. Patricia Mooring

  Ja, tuurlijk doe ik graag mee….lijkt mij perfect die handige tussendoortjes….!
  En tja ik sta smorgens met een duf hoofd ook mijn lunch klaar te maken, en dat valt zeker niet mee…! 😉

 3. Debbie Faber

  Ik heb al vaker enthousiaste verhalen gehoord over biteswelove, dus ik ben erg nieuwsgierig geworden. Ik doe mee 🙂

 4. Anna

  Super mooie thermoskan! En yum, de snacks van BitesWeLove <3. Die doen het heel goed lijkt me, zeker ook als tussendoortje. Ik krijg hier trek van, snel m'n ontbijt maken hihi!

 5. Chris

  Leuke actie ik doe mee. Je hebt me geïnspireerd om, nu definitief geen waterflesjes meer te kopen. Ik wilde het al een tijdje veranderen maar nu ga ik het gewoon doen. Bedankt voor die laatste schop onder mijn kont, haha.

 6. Ik eet eigenlijke elke dag wat anders als lunch. Van soep, gezonde pannenkoekjes tot salades. Alles komt voorbij! En natuurlijk doe ik graag mee met de winactie! 🙂

 7. Mascha

  Woehoe, yaaay inspiratie voor de lunch! Horwel ik eigenlijk alleen op donderdag inspiratie nodig heb ( de rest van de week zit ik op stage, en daar krijg ik gratis lunch).
  Ik maak me ook schuldig aan de plasticfles, maar dan vul ik hen echt mega vaak bij…. Ehm… Als in al een jaar…. Misschien tijd voor een dopper. Hehehehehe.

  Thx voor de inspiratie dus.. Alleen beetje jammer dat koffie geen lunch is. Hihi anders had ik op de starbucks op school wel wat vaker “gelunched”

  • Tessa

   Ik eet eigenlijk altijd bammetjes met komijnekaas, avocado of hagelslag als lunch, ik vind dat gewoon heel lekker! Ik eet er wel altijd wat worteltjes, tomaatjes etc bij voor de vitaminen 😉
   En… ik wil graag meedoen met de actie! Had al veel gehoord over Bites We Love en zou het graag eens proeven.

 8. Kim

  Ik doe ook mee. Ik maak soms wel gezonde salades voor op het werk als lunch en we hebben ook de luxe dat er wel vaan fruit in de kantine staat, maar omdat ik vaak al om 6 uur s ochtends begin op het werk maak ik s morgens vroeg nooit een uitgebreide lunch. Als ik de middag ervoor vrij heb flans ik vaak salades in elkaar maar als het niet zo is wordt het vaak een bak yoghurt of een saaie boterham.

 9. Nynke B

  Wat een leuke ideeen zeg! Ik bak vaak bananenpannenkoeken en neem die mee. Lekker en voedzaam. Ik doe mee hoor.

 10. Els

  I’m feeling lucky!
  Ik heb beschikking tot een koelkast en allerlei keukenapparatuur op mijn werk, dus ik neem gewoon hele broden, maaltijden en belegdinges mee om het daar klaar te maken.

 11. Marike

  Wat een leuke blog! Ik kan zeker wat met je lunchtips. Neem tegenwoordig al gezondere tussendoortjes mee, maar elke dag worteltjes en snacktomaatjes gaat ook een beetje vervelen… (de hummus is een goed idee voor erbij!). Maar ik ben dus wel heel benieuwd naar deze snackservice, de website ziet er mooi uit! Doe dus graag mee met de winactie 🙂

 12. Kirsten

  Ik doe graag mee aan de winactie! Vergeet ook veel te vaak om een snack mee te nemen en (vr)eet vervolgens als ik thuis kom alles wat lost en vast zit… 😉

 13. Tessa

  Ik eet altijd brood als lunch, terwijl ik dat niet eens echt lekker vindt… Toen ik nog werkte maakten we op het werk vaak salade yet afwisseling. Ik ga de bietensalade zeker proberen (kan ook wel met feta toch?) en naar een recept voor bananenbrood was ik al op zoek. Binnenkort aan het bakken dus!

  Die bites we love zie ik ineens overal voorbij komen. Maakt me erg nieuwsgierig, dus ik doe graag mee met de winactie!

  • Iris

   Ja hoor, kan ook met feta! Ik weet niet of die smaak net zo goed samen gaat met biet en appel, maar je kan het altijd proberen natuurlijk 😀 Geraspte biet + appel + dressing maar zonder kaas is trouwens ook erg lekker <3

   • Tessa

    Ik ben dól op feta, maar lust geen geitenkaas, vandaar. Als ik morgen fit genoeg ben ga ik langs de winkel want bieten en appel heb ik al in huis, dus een goed moment om het eens te proberen!

 14. Dennis

  Leuke blog, met veel goede, bruikbare en vooral smakelijke tips! Ik ga er zeker wat uitproberen en ik doe graag mee aan de winactie! 🙂

 15. Merin

  Ziet er heerlijk uit! Ik die heel graag mee met de winactie!!!

 16. Lotte

  Ah die masonjar met apart bakje! Mijn hipsterhart gaat harder kloppen! Lijkt me perfect om yoghurt met fruit en muesli mee te nemen, ik wil ‘m! Hoe leuk dat je de box mag weggeven, ik doe heel graag mee! Ik sleep me elke dag een ongeluk naar werk. Heb altijd eten bij me! Op mijn werk is het enige vega wat te krijgen is, broodjes hummus en dat ben ik na een jaar ook wel zat. Dus heb ik altijd een halve fruitmand, nakd bars en salades bij me haha. Leuke ideeën heb je! Dat bakje met die dadels lijkt me ook erg handig. Ik heb echt een bakjes/potjes tic…

  • Lotte

   Oh oeps, ik wilde nog wat vragen. Ik heb ook een dopper, maar na een jaar vind ik hem niet meer zo fris ruiken/eruit zien? Daar waar je de kleine dop vastschroeft zit allemaal aanslag in het schroefdraad en ik krijg het met geen mogelijkheid schoon..niet in de vaatwasser, niet met een borsteltje. In de winkel zeiden ze dat ik hem moest weken in soda, maar dat heeft helaas weinig uitgehaald. Heb jij dit ook toevallig? T zit ook aan de binnenkant van de dop, waar dat rubbertje zit. Anders heb ik misschien wel een slechte fles, en dan koop ik wel een nieuwe.

   • Iris

    Ik heb mijn Dopper nu een jaar in gebruik geloof ik, maar ik merk nog niets geks. Hiervoor had ik ook een Dopper maar die ging op een gegeven moment lekken omdat dat rubbertje niet meer goed was. Maar ik hoor het wel vaker wat jij zegt, ik zou gewoon even een mailtje naar hun klantenservice sturen!

    Ze hebben nu trouwens hele leuke limited edition flessen (deze) voor als je toch voor een nieuwe gaat. Ik zit al een beetje een excuus te bedenken om zo’n leuke paarse aan te schaffen, maar het mag eigenlijk niet van mezelf omdat mijn huidige Dopper nog prima mee kan haha. Dilemmaaa’s.

    (Oh ik zie nu net dat die paarse is uitverkocht, nouja, dilemma opgelost!)

 17. Esmée

  Wat een leuk artikel en winactie! Ik neem (bijna) nooit brood mee, want dat vind ik saai. Ik vind een wrap of boekweitpannenkoek met hummus, avocado en wat sla heerlijk. Ook neem ik vaak tomaatjes of komkommer mee! Ik ben ook dol op nootjes en daarom doe ik met plezier mee met deze winactie! Xx

 18. Anneroos

  Ziet er lekker uit die snacks, ik ben ook helemaal verslingerd aan dadels;) Ik doe graag mee aan die winactie van Bites We Love!

  • Janine

   Wat een leuke en goede tips. Niet alleen voor mijn eigen lunch, maar ook om mijn kinderen mee te geven naar school. Gezonde en erg lekkere variatie die ze goed kunnen gebruiken. Het zijn slechte eters met warrige hoofden die wel wat extra’s in hun tas kunnen meenemen. En bananenbrood, nootjes en dadels is best wel cool, toch. Ik denk dat ik vandaag nog samen met ze het bananenbrood ga bakken. Win-win voor de kinderen en mij.
   Ik doe graag mee aan de winactie.

 19. Sabine

  Wow wat een leuke ideeen geef je weer. Hier ook een dopper fan. Ik heb een oranje. En ik doe graag mee met de box-actie, tussendoortjes zijn hier ook altijd welkom. Vooral omdat ik momenteel alleen maar aan het rennen ben tussen sporten, klusjesmannen en het ziekenhuis(ziekenhuizen) Liefs Sabine

 20. Shorea

  Wat een handige tips! Ik heb ook altijd een moment op mijn werk dat ze verderop mijn buik kunnen horen knorren! Ik doe graag mee met de winactie van Bites!

 21. Jessi

  Ideaal spul allemaal, de Boc ’n roll gebruik ik trouw voor mijn boterhammen. Een jaar of twee geleden was ik de enige met een Dopper op mijn werk, nu val ik een stuk minder op. De Biteswelove zijn tof, ik doe graag mee!

 22. Michelle

  Haha zo herkenbaar, die rommelende maag tijdens college! Gelukkig heb ik nog bananenbrood en wordt dat vandaag mijn lunch 🙂 ik doe graag mee met de winactie!

 23. Sabrina

  Ah ik zat echt te wachten op deze post! Ik koop zo vaak op de universiteit snacks of lunch (en heeeel vaak koffie, maar dat is een beetje onvermijdelijk) omdat ik vergeten ben iets mee te nemen, dus dit zijn hele bruikbare tips! En jaa ik doe graag mee met de winactie natuurlijk (:

 24. Emma

  Jaa, ik doe graag mee aan de winactie! Ik weet namelijk nooit wat ik tussendoor moet nemen en dan graai ik maar snel naar een appel, maar ik vind dat op den duur zo saai worden! Dan ga je snel ongezond doen en ja dat is nou net niet de bedoeling…

 25. Luana

  Leuke ideeën! Ik nam even een kijkje op de site en zie al meteen allemaal lekker combinaties van noten, superfoods etc. Ik doe graag mee aan de winactie van Bites We Love!

 26. sammie

  Oh ik moet toch eens kijken naar de Boc’n’Roll, hij lijkt me bijzonder handig voor mezelf maar ik denk dat ik Tommy er ook bijzonder blij mee kan maken. Met zijn nieuwe werktas kan er niet echt een dikke broodtrommel mee genomen worden maar dit zou ideaal zijn. Het zou ook een geweldig kerst cadeautje zijn denk ik 🙂
  Ik doe graag mee aan je winactie, heb al meerdere positieve verhalen over Bites gelezen, zou het graag eens willen testen of het wat is voor ons.

 27. Hanneke

  Leuke winactie Iris. Nu ‘vakantie’, maar na deze week kan ik tijdens mijn colleges deze oppeppers wel weer gebruiken. En als ze nog niet op zijn, bewaar ik ze voor het tentamen dat ik over 2 weken heb

  • Iris

   Ik ben zo jaloers dat iedereen vakantie heeft, mijn uni doet niet aan herfstvakantie boehoe 🙁 Succes met je tentamen alvast!

 28. Janneke

  Wat een goede ideeën. Die bietensalade met geitenkaas ga ik zeker eens maken.
  De Bites zouden goed van pas komen tijdens mijn lange werkdagen. Weer eens iets anders als fruit tussendoor, een leuke afwisseling 🙂

 29. Eke

  Pro foto’s, ziet er super goed uit. De mason jar om wortels mee te nemen vind ik wel vet handig want daar had ik nog niet echt iets voor, sowieso zijn die mason jars echt heerlijk. En ik ben echt super nieuwsgierig naar de snacks dus ik doe graag mee aan de winactie ;). Ben wel benieuwd wat voor vegan snacks ze op sturen. De verpakking is in elk geval prachtig 🙂

 30. Veerlez

  Ik krijg meteen zin om allemaal lunchhapjes klaar te maken om mee te nemen naar werk.. Helaas zit mijn noten allergie toch wel bij een aantal hapjes in de weg 😉

 31. Sytske

  Ik doe mee! Ik loop ook altijd te stoeien met wat ik mee neem. Ik moet echt genoeg eten meenemen anders val ik om. Als ik win zou het weer een weekje erover nadenken schelen 😉

 32. Marion

  wat een leuk artikel, leuke ideetjes. Vind het altijd super leuk om ideetjes op te doen wat niet bestaat uit het standaard sneetje brood. Wil heel graag de BitesWeLove box proberen, doe zeker ook mee aan de winactie

 33. Anne

  Goede lunch en snackideeen! Leuke snackbox ook, zo kun je eens snacks proberen waar je normaal gesproken niet zo snel naar pakt. Ik doe graag mee aan de winactie:)

 34. Iris

  Jaa ik doe mee! Tijd om de zakken chips te laten staan. Hoeveel boterhammen kan je ongeveer in de Boc’n’ Roll vouwen?

  • Iris

   Euuuhm.. Ik heb nu geen brood in huis, dus ik kan het niet testen, maar zeker wel een stuk of 6 sneetjes gok ik!

 35. Marinke

  Mooie blogpost!

  Ik doe graag mee met de winactie: ik moet wat aankomen maar vind tussendoortjes ‘moeilijk’, ze zijn voor mij zo lang verboden terrein geweest. Met de Bites stap ik vast makkelijker over die angst heen!

 36. Mieke

  Hier doen leftovers het altijd goed!

  En natuuuurlijk doe ik mee met de winactie!

 37. Anouk

  Ik doe ook graag mee met de winactie! 🙂 Dit zet me trouwens wel aan het denken om weer eens gezondere dingen mee te nemen i.p.v. mijn standaard boterham met pindakaas..

 38. Iris

  Ik heb iedere dag hetzelfde, twee sneue boterhammen met Alpro Soja en een paar plakjes komkommer. Ach ja, smaakt ook goed.

  • Eva

   ooooooohjaaaaa, dit wil ik winnen!
   vandaag op school was het weer eens feest hoor, ik had een banaan en een boterham en uiteindelijk kocht ik (de 3 uuur dip had mij te pakken) chocolade en koekjes, boehoe.

 39. Leila

  Lekker zeg! Ik hou van snacken en heb Bites we Love al een keer mogen proberen. Was er toen heel enthousiast over, dus doe graag mee.

 40. Marilou

  Ik loop weer eens achter de feiten aan, haha. Overal lees ik over hummus en iedereen zie ik het eten, maar heb het zelf nog nooit geprobeerd. Handige tips van je 🙂

  Doe verder heel graag mee aan de winactie. Ben een echte snackliefhebber *wink wink*

 41. Ise

  Leuke ideetjes! Ik zou heel graag meedoen aan de winactie 😉 Mijn tentamenweek komt er namelijk aan en ik heb de slechte gewoonte om iets te moeten snacken tijdens het leren, anders kan ik me weer niet concentreren haha!

 42. Kirsten

  Die wortels met humus zien er heel schattig uit, die bites overigens ook. Ik doe graag mee met de winactie.

 43. nine|tree

  Wat een fijne inspiratie! Zeker nu ik echt alweer te lang in een lunchbox dip zit. Dus ja: ik doe graag mee!

 44. Marloes

  Ik maak er tegenwoordig een gewoonte van om voor drie personen te koken in plaats van twee. Heb ik meteen een lekkere maaltijd voor de volgende dag als lunch. En laat ik dan ook maar gelijk meedoen aan je winactie

 45. Paulien

  Goeie ideeën zeg :)!!!
  Ik werk niet dus kan altijd lekker uitgebreid thuis lunchen
  Maar vind dit toch heel handig als ik ergens heenga en een tussendoortje of lunch mee moet (eet vegan dus moet vaak goed voorbereid op pad :P)

  Enne ik doe uiteraars graag mee met de winactie!

 46. Wendy

  Brood met hummus, mijn favo! Ik ben sinds deze week begonnen aan een nieuwe baan waar geen koelkast tot mijn beschikking is en ik geen salades meer kan meenemen :'(… Uiteraard doe ik ook graag mee aan de winactie!

 47. Gianne

  Leuke post! Weer ideetjes opgedaan om inderdaad (hopelijk) ’s avonds al wat voor te bereiden! Thnx ☺️ ik doe graag mee met de winactie! Wilde het altijd al proberen maar dit is een goed moment om te proberen als ik win!

 48. Robin

  Jaaa, ben heel erg benieuwd naar die box, dus doe graag mee. Mocht het bevallen, neem ik daarna een abonnement 🙂

 49. Michelle

  Wowie! Ik doe mee! Die tip van hummus en wortels in een mason jar ga ik stelen! Ziet er ook nog eens super leuk uit.

 50. Esther

  Nice! Het ziet er niet alleen tof uit, ik ben ook benieuwd naar de exotische smaken want dit is inderdaad anders dan mijn standaard boterham op het werk. Tijd voor nieuwe gewoontes! Ik doe mee 🙂 x

 51. Romy

  Wat een leuk idee zeg! Ik zou hiermee graag wat meer afwisseling aanbrengen in mijn lunch en eens van iets bijzonders genieten als ik mijn lunchtrommel op school open.

 52. Serina

  Wat een leuke win actie! Met 2 kleine kids kom ik vaak tijd tekort om een lekkere gezonde snack voor mezelf klaar te maken dus ik zou het graag eens proberen 🙂

 53. Danique

  Je ziet zo dat er veel zorg en aandacht naar deze blogpost is uitgegaan. Echt leuk vormgegeven. Ik moet ook altijd genoeg eten bij mij hebben en vaak zijn dat gewoon boterhammen met hummus, pindakaas of appelstroop, iets van fruit, nootjes, een zonnatura reep. Saai he? Wel een Dopper fles trouwens. Jouw ideetjes zijn veel leuker 🙂

  Ik doe graag mee aan de winactie van Bites We Love. Lijkt mij heerlijk en makkelijk voor tussendoor.

  • Iris

   Ah lief Danique, dat je dat opvalt en dat je het laat weten 😀 Ik heb er namelijk extra mijn best op gedaan haha <3

 54. Ohja, thnx voor de reminder, ik wil nog steeds die Boc’n’roll!
  Tip: die zakjes van bits we love zijn misschien handig, maar door dat plastic niet zo duurzaam. Je zou ook een grotere zak noten(mix) kunnen kopen bij de supermarkt (of verschillende losse noten en zelf mixen) en zelf elke dag een handje meenemen in een bakje of zakje. Scheelt ook héél veel geld denk ik!

 55. Marielle

  Ziet er erg lekker uit en ook nog eens gezond! Ik doe mee met de winactie, klinkt namelijk erg lekker!

 56. Daniëlle

  Leuke ideeën! Ik ben altijd op zoek naar lekkere lunch tips, dezelfde boterhammen iedere dag zijn zo saai. Ik wissel nu af tussen hummus met geraspte wortel en kaas met mosterd en sla.

  oh en zo’n doosje met bites wil ik wel winnen 🙂

 57. Chris

  Oh ja ik wil graag die bites we love! Ik sta nu zo vaak te klunzen met bakjes noten of fruit die ik vervolgens vergeet mee te nemen. Dit lijkt me top!

 58. Maaike

  Ik doe graag mee met de Bites we love actie! 😀
  Die bietensalade klinkt ook als iets om uit te proberen!

 59. Leuk en ik doe erg graag mee aan deze fijne winactie 😉
  The tickets to the tropics ziet er heerlijk uit.
  Ben er ontzettend benieuwd naar.

 60. Lois

  Ik ben altijd dol op nieuwe ideeën voor lunch. De afgelopen twee dagen heb ik ook wraps meegenomen naar werk met zelfgemaakte rozemarijn hummus, gegrilde paprika uit zo’n pot, paprika, rood uitje en wat sla of rucola. Delish!

  Qua lunchbakje heb ik pas geleden bij de Sostrene Grenes een mintkleurige lunchbox gekocht met vijf vakjes. Ideaal voor verschillende tussendoortjes.

  Alleen het nadeel is wel dat je de lunchboxen allemaal weer in je tas terug moet nemen, haha. Dag ruimte in tas, hallo puist op je rug!

  Ohja, ik doe ook graag mee aan de kleine, maar superfijne, winactie!

  Groetjes,
  Loïs

 61. Joyce

  Ik zou graag meedoen met de winactie! Heel handig want de keren dat mijn maag ongegeneerd aan het grommen was tijdens college (weer eens een snack vergeten) zijn niet meer op twee handen te tellen!

 62. Leuke ideeën!
  Ik neem vaak doosjes met lunch mee naar het werk 🙂
  Bites We Love zijn ideale snack porties eh. Als je nog zoek bent naar gezonde, gemakkelijke snacks raad ik Boxbites aan. (Ik heb een kortingscode op mijn blog staan! Je mag me ook altijd mailen als je er eentje wil ;)).

 63. elien

  hmmmm jamie, ik doe graag mee. goede blog, mijn voornemen om 1keer in de week iets gezonder naar het werk mee te nemen voor tijdens de middag was alweer wat verwaterd. fijn om nieuwe input te hebben😊.

 64. Harmke

  Lekker! Ik heb momenteel zo weinig lunch inspiratie 🙁 Volgende week wil ik de bietjessalade proberen <3

 65. Sofie

  Erg leuk artikel, veel originele ideeën ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 66. Jonne

  oeh wat een leuke ideeën. Ik wil ook echt leukere lunches (klopt dit meervoud?) maken.
  O en ik doe natuurlijk graag mee aan je winactie!
  liefs. Jonne

 67. avc

  Heb enkele dagen geleden nog zitten klagen dat ik de belegde broodjes op de uni zo zo zo zo zo beu ben, dus dit artikel zorgt alweer voor wat inspiratie 🙂 Ik doe ook graag mee aan de winactie (als Belgjes ook mogen meedoen tenminste)!

 68. Jana

  Wat een leuke lunch ideeën, ik zou ze meteen allemaal uitproberen als ik niet zo’n enorme kluns was in de keuken!! En ik doe heel heel heel graag mee met de winactie! (:

 69. Hier krijg ik honger van! Ik heb ook al een hele tijd de Boc’n’roll en vind hem helemaal geweldig. Vooral omdat hij veel minder plaats inneemt in je tas dan een brooddoos. En hij dient gelijk als onderlegger. Topding! Ik doe trouwen ook heel graag mee aan je winactie Iris!

 70. Anita te Gussinklo

  Wat een leuke lunch ideeen.
  Ik doe graag mee aan de actie want dat zijn wel bites i love!

  • Iris

   Het kan nog! Maandag (morgen) wordt er een winnaar geselecteerd 🙂

 71. Eva

  Ik doe ook graag mee met de winactie!! En ik ben dol op lunchideeen!

 72. Joy

  Yay, nog een Dopper fan! En starbucks op je campus, te chill gewoon <3
  Ik koop zelf nog wel eens nak'd bars, die zijn ook erg lekker en erg vullend trouwens (ze zien er namelijk erg mini uit). Ik maak zo'n dadel-noten bar ook wel eens zelf omdat het toch wel duur wordt op den duur (haha). Echt heel makkelijk en ze blijven heel lang goed in de koeling!

  -X-

 73. Maaike

  Oeh, leuk artikel! Ik vind brood met houmous heel lekker, maar het wordt wel saai na een tijdje.. Dus fijn! Ik wil ook wel meedoen met de winactie, lekker snacken hihi!! Liefs, Maaike