Over ikbenirisniet

iris ter haar - portretfoto hoi ik ben iris

Ik ben 27 jaar en woon in het oosten van het land. In 2016 ben ik afgestudeerd in Positieve Psychologie & Technologie (MSc) aan de Universiteit Twente. Naast mijn studie werkte ik al sinds 2010 met veel liefde aan ikbenirisniet.nl. Een persoonlijke lifestyleblog met een groen tintje. Inmiddels doe ik dit fulltime en dat vind ik heel leuk! Ik probeer in ieder geval 4 blogposts per week te plaatsen (op maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Om de huur te betalen werk ik regelmatig samen met bedrijven, dit soort blogposts verschijnen als extra content op dinsdagen of donderdagen. Met mijn blog hoop ik je te inspireren dat groen doen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, maar nóóit met een wijzend vingertje, want het moet natuurlijk wel leuk blijven! Ik zal mijzelf geen expert noemen in milieuvriendelijk leven, want het kan natuurlijk altijd beter, en in die zoektocht neem ik jou als lezer graag mee op mijn blog.

“I always wondered why somebody didn’t do something about that, then I realized I am somebody”

Wereldverbeteraar? Nee. Laten we realistisch zijn, ik weet ook wel dat ik een vleesliefhebber niet een fulltime vegetariër kan laten worden met mijn blog. En dat hóeft ook helemaal niet. Ik hoop wel dat je een keer een lekker recept voorbij ziet komen en denkt “Hé, vegetarisch eten is zo gek nog niet!”. Of misschien een makkelijke Groene Tip tegenkomt die je zelf ook kan toepassen. Ik ben zeker een voorstander van het feit dat alle kleine beetjes helpen mee. Want:

“Don’t do nothing because you can’t do everything”

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Je kan ikbenirisniet.nl volgen via Bloglovin’. Ook is er een Facebookpagina die je kan liken, hier vind je de linkjes naar nieuwe blogposts en mooie plaatjes die ik tegen kom. O ja, Twitter en Snapchat heb ik ook! Good times! Nog niet helemaal overtuigd? Hier een selectie van de meest gelezen blogposts:

Populaire artikelen: