Tijdverdrijf

mijn eerste blogpost

Twee weken geleden was ik nog een drukbezette tweedejaars Toegepaste Psychologie studente met een hoofd vol stress. Maar nu ik vroegtijdig ben gestopt met mijn studie heb ik tijd over (lees: understatement). En aangezien het in deze barre tijden van economische crisis nogal lastig is om een leuk baantje te vinden, betekent dat kort samengevat dat ik weinig nuttigs doe. Dit blogje maak ik nu aan zodat niet gek word van het niets doen. Het is een soort van een lifesaver. Ja, daar heb ik een blog voor nodig. Kan je zien hoe hopeloos de situatie is. Naast niets doen ben ik ook erg goed in ongedisciplineerd zijn, dus ik ben benieuwd hoe lang ik dit bloggen vol ga houden.

ZΓ³, hebben we dat introductieverhaaltje ook weer gehad. En ik kan meteen #1 van mijn To Do Lijstje (“Een blog beginnen”) wegstrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties op “Tijdverdrijf

 1. Ioon schreef:

  Ik heb je in ieder geval toegevoegd aan mijn feedreader πŸ˜‰
  Succes met bloggen πŸ˜€

  | Reageer op deze reactie
 2. Pingback: Liebster Award: 11 + 11 dingen over mij | IKBENIRISNIET
 3. Pingback: Hiep hiep hoera, 3 jaar! | IKBENIRISNIET
 4. Pingback: De eerste blogpost van… | Sjaanindiaan
 5. Heleen schreef:

  En inmiddels houd je het al meer dan zeven jaar vol! Daar mag je best wel even behoorlijk heel veel trots op zijn πŸ˜‰ ik volg je overigens nog niet zo heel lang, maar ik zag wel dat je afgestudeerd bent. Ben je er een tijd tusenuit geweest en toen toch weer begonnen?

  | Reageer op deze reactie
Back to Top