Bunny von D ♥ Wesseltje: Part 2

Lief!

In mijn vorige konijnen blog van 13 april vertelde ik al dat ik voor Bunny von D. een nieuwe konijnen aanwinst had: Wesseltje. In het begin hadden ze nog wat relatie issues. De testosteron van Wesseltje vloog door zijn kleine konijnenlichaampje toen hij Bunny leerde kennen. Het enige wat hij voor ogen had, was zijn nieuwe liefde te berijden. Gelukkig werd dat na een paar dagen een stuk minder. Hij is gecastreerd dus waarschijnlijk kreeg hij zelf ook wel door dat het allemaal maar zinloos was. Maar Bunny moest nog steeds niet veel van hem weten. Gelukkig is Wesseltje een echte volhouder als het op chickies aan komt.

Als tip van het asiel kregen we de informatie mee om de konijnen te koppelen op een plek waar ze beide nog nooit waren geweest. Zo zal het ene konijn zich niet “beter” voelen dan de ander. Op naar de badkamer dus.

wtf-face van Bunny von D

Het was pure konijnen-liefde op het tweede gezicht. Zo leuk! Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. In de tuin eten ze gezellig samen van de grassprietjes. En soms stiekem van de aardbeiplantjes. In het hok eten ze samen uit het zelfde bakje, en als ze het warm hebben ploffen ze lui naast elkaar neer in de schaduw. Ik ben heel erg blij dat ze zo’n leuk stelletje zijn geworden!

Back to Top