“Success is often achieved by those who don’t know that failure is inevitable.”

Chanel & Nagelbijtnagels

Het liefst stel ik punt 7 van mijn To Do Lijstje (“Stoppen met nagelbijten”) zo lang mogelijk uit. Stoppen met nagelbijten, arggh. Maar het moet er toch een keer van komen. Ik erger me dood aan mijn veel te korte nagels (lees: extreem kort! Op de bovenstaande foto vind ik mijn duimnagel zelfs aan de lange kant).

Dus toen ik vanmiddag met Priscilla door Enschede slenterde om de leukste slippers van de wereld te kopen, maar niets leuks kon vinden, besloot ik om een chique nagellakje te kopen. Chanel Black Satin (219). Super mooi! Zo hoop ik genoeg motivatie te hebben om het stoppen met nagelbijten ook echt door te zetten. Inmiddels heb ik al 3 dagen niet meer aan mijn nagels gezeten. Wat voor mij al een hele opgave is. Ik denk dat mijn nagels met een maandje of twee lang genoeg zijn om te lakken met dit mega mooie nieuwe lakje. Tot die tijd staat het potje op mijn nachtkastje, om mij elke ochtend er aan te helpen herinneren dat ik van die nagels af moet blijven. Ik heb er eerlijk gezegd niet het volste vertrouwen in dat het gaat lukken, maar ik zal mijn best doen.

Au revoir, korte nageltjes!

nagelbijter

P.S. Blogtitel is een quote van Coco Chanel.

Back to Top