Als ik later groot ben

Wil ik in Berlijn wonen in een schattig appartement, midden in de stad. En dan is er een koffiewinkeltje in de buurt waar ik koffie verkeerd in een kartonnen beker met een plastic deksel haal. Daarmee ren ik dan naar mijn atelier waar ik allemaal kunstwerkjes maak en verkoop aan aardige Duitse mensen. En ik heb allemaal notitieboekjes waar ik dingen in plak en wijze woorden inschrijf.

erinwasson

Wil ik heel graag een lief mopshondje hebben waar ik mee ga wandelen en picknicken in het park. En als ik dan andere mensen met hondjes tegenkom zeg ik ‘Gutentag!’ en is mijn Duits goed genoeg om een klein praatje te houden over het weer.

mops

Wil ik genoeg geld hebben om de mooiste kleding en kapsels te hebben. Het hoeft nog niet eens heel erg duur te zijn, zo lang ik er maar heel arty en sophisticated uit zie. Dat wordt mijn stijl dan; arty & sophisticated. Met lange blonde haren. Een beetje als een topmodel slash heroïne junkie, alleen dan zonder de drugs natuurlijk.

erinwasson9

“Stop waiting for things to happen,

go out and make them happen.”

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

12 reacties op “Als ik later groot ben

 1. Me!

  Berlijn vind ik de mooiste stad van Europa. Daar zou ik ook nog wel kunnen leven.

 2. Bjula51

  In Berlijn zijn ook theaters Iris daar hoor je thuis met jouw humor

 3. Ioon

  Ik snap niet waarom iemand vrijwillig naar Duitsland zou willen… Ik vind dat land echt helemaal niks… 😡 #smakenverschillen

 4. Iris

  Haha! Ik heb ook niet zo veel met Duitsland, maar Berlijn vind ik PRACHTIG! Ik vind het zo leuk dat het zo groot is maar op de een of andere manier ook wel romantisch is als Parijs, alleen zonder de arrogantie. En net zo veel leuke winkels als in Londen, alleen dan zonder de chaos. En er lopen allemaal van die leuke gekke mensen rond. Ik hou daar wel van :cute:

 5. Sick of obtaining low amounts of useless visitors to your website? Well i wish to let you know about a new underground tactic that makes myself $900 per day on 100% AUTOPILOT. I could be here all day and going into detail but why dont you just check their website out? There is really a great video that explains everything. So if your seriously interested in making easy money this is the website for you. Auto Traffic Avalanche

 6. Martine

  Heel herkenbaar en heel inspirerend :heart: ik hoop dat al je dromen uit zullen komen en dat je maar heel, heel gelukkig mag worden! 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten