Iris à la Kate Moss

Ik riep het zaterdag al op Twitter “vandaag ga ik voor Kate Moss” spelen. Nu zijn ik en mijn fotogeniekheid in de verste verte niet te vergelijken met Kate Moss. Maar het gaat om het idee. Fabian zit op de kunstacademie en had voor een herkansing met spoed een model nodig. Nu heb ik totaal geen ervaring met voor de camera staan, maar als favour voor hem wilde ik het wel proberen. Ik was hopeloos als model, maar gelukkig is er toch nog één redelijk mooie foto uitgekomen, waar ik zelf stiekem ook best trots op ben. Tadataa:

iris by fabian
Serie “We are burglers” door Fabian Landewee ©

En als trotse Achterhoeker wilde ik ook nog graag wat boerenmeisje-foto’s van mijzelf in het maïs, deze zijn uiteraard alleen voor de lol gemaakt, zonder enige artistieke bijbedoelingen dan mijn opgewekte persoonlijkheid vast te leggen in pixels.

Vooral de laatste foto vind ik erg leuk! Make love to the maïs, baby.

Fabian is trouwens niet alleen heel leuk maar ook een hele goede fotograaf. Als deze foto’s je interesse hebben gewekt moet je zeker even zijn website bekijken, want daar staat nóg mooier werk van hem op!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

15 reacties op “Iris à la Kate Moss

 1. ineke

  Hei Iris, alle drie geslaagd: Fabian, Iris en de foto’s.
  Maken jullie wel tijd vrij voor alle aanbiedingen.
  succes.
  gr. ma

 2. Nadi

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW DIE EERSTE FOTO :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

  EN DIE LAATSTE OOK, wat leuk! Echt top Iris & Fabian!

 3. Niek

  Daar sta je dan… In een maïsveld. Mis ik hier eigenlijk niet een foto? 😉

 4. Jaaa je Kate Moss foto is ECHT super super mooi!
  En ik vind die laatste maisfoto ook geweldig! Ik wil oooook

 5. Mooie foto’s zijn het geworden. De Kate Moss foto ziet er prachtig uit maar ik vind de achterhoeker in hart en nieren foto’s toch ook wel heel tof.

 6. Bushka

  Super mooie foto´s! Vooral die eerste en de ene laatste! :heart:

 7. Chantal

  Ik vind die bovenste foto zo ontzettend mooi! Als ik niet zou weten dat jij het bent zou ik zweren dat het uit een of ander tijdschrift kwam. Echt zo stoer!

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten