Glitter Glamour Iris

Ik heb vannacht zo’n mooi jasje op Asos.com besteld! Ik twijfelde wel, omdat het jasje toch toch aan de prijzige kant is voor mijn doen (en ik eigenlijk aan het sparen ben voor een Macbook Pro). Maar hoe langer ik er naar keek, hoe meer verliefd ik er op werd. Soms heb ik dat, dan kom ik iets moois tegen en dan voel ik vlinders kriebelen in mijn buik. Typisch symptoom van mijn chronische koopziekte.

En ach, de laatste weken werk ik ook absurd veel. Dus ik heb wel een cadeautje verdiend. (Dat goed praten en excuses verzinnen voor mijn koopgedrag is trouwens koopziekte-symptoom nummer twee.)

Op de foto’s wordt hij dicht gedragen, maar los gedragen ziet ‘ie er geloof ik vele malen mooier uit. Als het goed is krijg ik hem aanstaande donderdag of vrijdag binnen (ik hou van express delivery!), samen met nog een ketting van de herenafdeling. Helaas is er op beide dagen niemand hier overdag thuis. Hopelijk zijn mijn buren dan zo aardig om het pakketje in ontvangst te nemen zodat ik zaterdag kan shinen in mijn nieuwe aanwinst.

Update januari 2018: Het glitterjasje hangt nog steeds in mijn kast, het bleek een goede aankoop te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties op “Glitter Glamour Iris

 1. Ioon schreef:

  Prachtig jasje! πŸ˜‰
  Hij is inderdaad wel prijzig, maar als je verliefd bent dan moet je het gewoon doen.

  | Reageer op deze reactie
 2. Elisa schreef:

  Wat een apart leuk jasje, en als je hem super vind, moet je het gewoon doen toch πŸ˜€

  | Reageer op deze reactie
 3. Saskia schreef:

  Ach prijzige dingen zijn soms gewoon te leuk om te laten liggen/hangen/whatever πŸ™„
  Hoewel het niet mijn smaak is qua jasje ben ik benieuwd hoe hij bij je staat. Hint: foto foto foto! 😎

  | Reageer op deze reactie
Back to Top