Glitter Glamour Iris

Ik heb vannacht zo’n mooi jasje op Asos.com besteld! Ik twijfelde wel, omdat het jasje toch toch aan de prijzige kant is voor mijn doen (en ik eigenlijk aan het sparen ben voor een Macbook Pro). Maar hoe langer ik er naar keek, hoe meer verliefd ik er op werd. Soms heb ik dat, dan kom ik iets moois tegen en dan voel ik vlinders kriebelen in mijn buik. Typisch symptoom van mijn chronische koopziekte.

En ach, de laatste weken werk ik ook absurd veel. Dus ik heb wel een cadeautje verdiend. (Dat goed praten en excuses verzinnen voor mijn koopgedrag is trouwens koopziekte-symptoom nummer twee.)

Op de foto’s wordt hij dicht gedragen, maar los gedragen ziet ‘ie er geloof ik vele malen mooier uit. Als het goed is krijg ik hem aanstaande donderdag of vrijdag binnen (ik hou van express delivery!), samen met nog een ketting van de herenafdeling. Helaas is er op beide dagen niemand hier overdag thuis. Hopelijk zijn mijn buren dan zo aardig om het pakketje in ontvangst te nemen zodat ik zaterdag kan shinen in mijn nieuwe aanwinst.

Update januari 2018: Het glitterjasje hangt nog steeds in mijn kast, het bleek een goede aankoop te zijn!

Back to Top