Glitter Glamour Iris

Ik heb vannacht zo’n mooi jasje op Asos.com besteld! Ik twijfelde wel, omdat het jasje toch toch aan de prijzige kant is voor mijn doen (en ik eigenlijk aan het sparen ben voor een Macbook Pro). Maar hoe langer ik er naar keek, hoe meer verliefd ik er op werd. Soms heb ik dat, dan kom ik iets moois tegen en dan voel ik vlinders kriebelen in mijn buik. Typisch symptoom van mijn chronische koopziekte.

En ach, de laatste weken werk ik ook absurd veel. Dus ik heb wel een cadeautje verdiend. (Dat goed praten en excuses verzinnen voor mijn koopgedrag is trouwens koopziekte-symptoom nummer twee.)

Op de foto’s wordt hij dicht gedragen, maar los gedragen ziet ‘ie er geloof ik vele malen mooier uit. Als het goed is krijg ik hem aanstaande donderdag of vrijdag binnen (ik hou van express delivery!), samen met nog een ketting van de herenafdeling. Helaas is er op beide dagen niemand hier overdag thuis. Hopelijk zijn mijn buren dan zo aardig om het pakketje in ontvangst te nemen zodat ik zaterdag kan shinen in mijn nieuwe aanwinst.

Update januari 2018: Het glitterjasje hangt nog steeds in mijn kast, het bleek een goede aankoop te zijn!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

6 reacties op “Glitter Glamour Iris

 1. Ioon

  Prachtig jasje! 😉
  Hij is inderdaad wel prijzig, maar als je verliefd bent dan moet je het gewoon doen.

 2. Elisa

  Wat een apart leuk jasje, en als je hem super vind, moet je het gewoon doen toch 😀

 3. Saskia

  Ach prijzige dingen zijn soms gewoon te leuk om te laten liggen/hangen/whatever 🙄
  Hoewel het niet mijn smaak is qua jasje ben ik benieuwd hoe hij bij je staat. Hint: foto foto foto! 😎

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten