Lowlands 2010

Mijn stem heb ik ergens op de camping achtergelaten, mijn lichaam tintelt door slaapgebrek en het vooruitzicht om zo mijn zeiknatte koffer uit te pakken doet mijn gemoedstoestand ook niet ten goede. Maar wat was het weer geweldig, Lowlands voor de vijfde keer.

Ik heb zo veel leuke dingen gezien, gehoord, gegeten en gedaan! Als ik er aan terug denk word ik weer helemaal excited en heb ik nu al zin in volgend jaar. De hoogtepunten waren toch zeker Cymbals Eat Guitars (het was pure seks), I Blame Coco (schattig meisje met mooie liedjes), Graffiti6 (de muziek was net zo mooi als de zanger), The XX (mijn keelpijn ging spontaan weg door het goede optreden) en Anouk (ieh, imago schade).

Ik zou graag nog allemaal Lowlands avonturen met jullie willen delen, maar ik ga even een overdosis Strepsils en aspirine eten, de longen uit mijn lichaam hoesten en slaap inhalen.

Sfeerimpressie Lowlands

Back to Top