Nieuw jasje

In het Achterhoekse gehucht waar ik woon, vind je niet vaak leuke dingen. Maar vrijdagavond viel mijn oog op een PRACHTIG jasje van Vila. Ik heb een zwak voor zwarte jasjes, mijn kast hangt er al vol mee maar als ik een nieuw exemplaar tegen kom slaat mijn hart letterlijk op hol.

Helaas was mijn nieuwe liefde niet meer in mijn maat te verkrijgen, maar de lieve winkelmevrouw bood aan om het jasje in maat S te bestellen bij een ander filiaal. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Vandaag werd ik gebeld dat het jasje in mijn maat binnen was gekomen. In de knetterharde regen ben ik meteen naar de winkel gefietst, want als je lijdt aan koopziekte ga je over lijken.

nieuwjasje2

nieuwjasje

Dat is hem dus, hét jasje. De kleur, de stof, de schoudervulling; pure liefde. Ik was al een tijdje opzoek naar een jasje als dit, maar vaak zijn ze ontzettend duur of ze zien er heel cheapass uit. Deze is precies goed (en ook niet angstaanjagend duur, altijd fijn). Daarbij is hij ook gevoerd, dus misschien kan ik hem ook als winterjas gebruiken met een dik vest er onder. Iris en haar jasje leefden nog lang en gelukkig.

Update januari 2018: Het jasje draag ik nog steeds met grote regelmaat, zie bijvoorbeeld deze outfit-post. Het was dus een goede aankoop!

Back to Top