Een frisse start

Mijn handen trillen. Hartkloppingen voel ik. Druppeltjes zweet langs mijn voorhoofd. Ik ervaar afkickverschijnselen. Ik ben blij dat mijn nieuwe weblog dan toch eindelijk helemaal af is zodat ik weer verhaaltjes kan typen. De afgelopen weken heb ik er met bloed, zweet en tranen aan gewerkt. Dus ik hoop dat jullie het wat vinden. Als jullie zeggen dat jullie mijn vorige blog mooier vinden, huil ik tranen met tuiten. Nee, dat is niet waar, want ik ben zelf wel erg tevreden met het resultaat.

mijn eerste blogpost

Ik heb ook al tijden geen blogjes meer getypt omdat ik zo druk was. Jammer, want ik heb in de tussentijd weer zo veel leuke dingen mee gemaakt, en ook veel minder leuke dingen. Enkele avonturen van de afgelopen tijd:

  • Mijn iPod is overleden – Vorige week kwam ik er achter dat ik mijn geliefde iPod classic met een geheugen van 120GB buiten had laten liggen. Voor drie dagen lang. Héél handig met het Nederlandse weer van deze dagen (lees: stortbuien). Robin heeft hem nog proberen te fixen, maar helaas. Binnenkort zal ik mijn lieve iPod begraven.
  • Ik logeerde in de ghetto van Amsterdam – Waar je niet het toiletpapier mocht doorspoelen, ik werd toegelaten in een 21+ club (na het laten zien van mijn ID), en per ongeluk op de wallen ben beland midden in de nacht. Het was leuk! Aint no party like a Nick & Iris party.
  • Een Pool verklaarde de liefde aan mij – Al een paar weken zat hij elke zaterdagnacht aan de bar als ik aan het werk was. Ik hielp hem met zijn Nederlands als ik even niets te doen had. Allemaal leuk en aardig, ik vond het toch wel interessant dat ik, als leek in de Nederlandse taal, hem wat rijtjes werkwoorden kon leren. Maar toen gebeurde er zo iets absurds. Eerst kwam hij al met de vraag of ik elke vrijdagavond bij hem langs wilde komen om hem te helpen met zijn Nederlands, hij wilde mij er wel voor betalen. Ik zei; hell no. De Pool was diep beledigt en liep met een treurig gezicht de zaak uit. Na vijf minuten komt hij terug, gaat hij voor mij staan, kijkt mij diep en zwoel in de ogen en zegt: “Iriz… Ik.. Verliefd. Op jou zijn”. Ik was geshockeerd. Hij rende weg. En daarna heb ik hem nooit meer gezien.

Soms is mijn leven best interessant, moet ik toegeven.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blog; verbetering of doodzonde?

Huishoudelijke mededelingen:

  • Omdat ik nu mijn hele blog verhuist heb naar een andere domeinnaam, zou ik het leuk vinden dat als jullie naar mij linken in een blogroll o.i.d. de link aanpassen naar ikbenirisniet.nl. Dankje!

Back to Top