Lijstje

bloemen

 • Wat op dit moment mijn obsessie is:
  Geld uitgeven aan van alles dat ik eigenlijk helemaal niet nodig heb.
 • Wat ik nu draag:
  Zwarte skinny, een slobberig wit shirt, zwart vest en kikkerpantoffels.
 • Doe ik vaak een dutje?
  Ik slaap al zo veel overdag dat ik eigenlijk helemaal geen tijd meer over heb om nog een dutje te doen.
 • Wie ik het laatst een knuffel heb gegeven:
  Ik knuffel niet, ik krijg rillingen van lichamelijk contact, brr..
 • Wat ik zou willen veranderen:
  Vrijwel alles.
 • Wat ik vanavond at:
  Zalm met roergebakken verse spinazie en kastanjechampignons en rijst. Ik wil proberen om minder tot geen vis te eten, aangezien ik ook geen vlees eet, maar dat wil nog niet echt lukken.
 • Mijn laatste aanschaf:
  12 mm. plugs voor in m’n oorlellen. En zwarte vleugeltjes voor de aankomende party van twee vriendinnen. Maar helaas is het me alweer gelukt om de vleugeltjes kapot te maken, hopelijk kan ik het nog fixen.
 • Naar welk geluid ik nu luister:
  The Kooks – Sway op repeat (mijn favoriete liedje momenteel)
 • Favoriete weertype:
  Zon, blauwe lucht, witte wolkjes. De temperatuur maakt me dan niet zo veel uit.
 • Zeg iets over de persoon die je getagged heeft:
  Niemand heeft mij getagged, ik was zo vrij om dit lijstje over te nemen van Ioni. Ik volg haar al een tijdje op Twitter en haar blog vind ik ook erg leuk om te lezen. Ze is één van de liefste mensen die ik ‘digitaal’ ken.
 • Favoriete vakantieplek:
  Ik ga nooit op vakantie. Maar als ik op vakantie zou gaan wil ik het allerliefst naar IJsland, ik wil hier al ontzettend lang zo graag naar toe, maar helaas is dat best prijzig. Gelukkig neem ik ook genoegen met Berlijn, ik ben verliefd op die stad.
 • Films die ik keer op keer kan bekijken:
  Where The Wild Things Are
  Amélie
  The Matrix
 • Favoriete theesmaak:
  Rooibos & Earl Gray.
 • Het boek dat ik momenteel lees:
  Veel te dikke studieboeken, ik zit momenteel in mijn tentamenweken.
 • Wat mij op dit moment veel plezier geeft, maar tegelijkertijd ook schuldgevoelens:
  Geld uitgeven.
 • Wat is je doel?
  Momenteel ben ik behoorlijk doelloos ingesteld. Ik hoop dat daar snel verandering in komt. Ik wil natuurlijk goede resultaten behalen op mijn studie, een diploma behalen en al die onzin. Maar vooral gelukkig worden. Hoe cliché. Verder heb ik niet echt concrete doelen.
 • Wat wil ik ooit nog doen?
  Alles dat op mijn project “To Do Lijstje” staat.
 • Wat wens ik mijn kinderen toe:
  Ik wil geen kinderen. Nooit.
 • Welke kwaliteit zou ik willen hebben:
  Het vermogen om te genieten van de kleine dingen in het leven. En emotioneel stabieler zijn.
 • Noem één van je kwaliteiten:
  Ik ben raar. Echt gewoon raar. En dat vind ik leuk!
 • Waar wacht ik op?
  Het is inmiddels kwart voor 5 ’s nachts en ik wacht tot ik moe word. Inmiddels beginnen mijn oogleden behoorlijk zwaar te worden dus ik ben blij dat ik dit lijstje zo kan afronden.
 • Heb je een tic of kenmerkende eigenschap?
  Te veel om op te noemen. Ik maak geen grapje. Misschien dat anderen die ik IRL ken dit beter over mij kunnen invullen dan ik zelf.

Lijstje met vragen via Esthete.nl

Back to Top