Ik wil zo veel

Ik voel me een beetje lelijk de laatste tijd. Soms heb ik dat. Mijn haren willen op geen enkele manier leuk zitten, ik ben een half uur bezig om iets leuks in mijn uitpuilende kledingkast te vinden (om vervolgens geheel gefrustreerd maar iets makkelijks aan te doen), ik heb geen zin om te make-uppen en tot overmaat van ramp zit mijn gezicht onder de pukkels. Je kent het wel.

Dan ga ik vol zelfmedelijden met mijn lelijke hoofd achter mijn macbook hangen, een zak m&m’s en wat kinder bueno’s weg vreten en virtueel window shoppen. Waar ik alleen nog maar gefrustreerder door word. Want al die modellen zijn heel leuk en knap. En al die mooie kleren en schoenen zijn heel duur. En door al die chocolade krijg ik alleen nog maar meer pukkels.

Ik denk dat als ik de volgende spullen in mijn bezit heb, ik dan heel erg gelukkig word. Ik ben bloedserieus, als je aan een ernstige vorm van koopziekte lijdt dan denk je echt dat je naar een hoger niveau van gelukzaligheid wordt getild als je mooie spullen kan kopen.
Ach ja. Ik heb alleen nog maar 601,09 euro nodig.

Back to Top