Ik wil zo veel

Ik voel me een beetje lelijk de laatste tijd. Soms heb ik dat. Mijn haren willen op geen enkele manier leuk zitten, ik ben een half uur bezig om iets leuks in mijn uitpuilende kledingkast te vinden (om vervolgens geheel gefrustreerd maar iets makkelijks aan te doen), ik heb geen zin om te make-uppen en tot overmaat van ramp zit mijn gezicht onder de pukkels. Je kent het wel.

Dan ga ik vol zelfmedelijden met mijn lelijke hoofd achter mijn macbook hangen, een zak m&m’s en wat kinder bueno’s weg vreten en virtueel window shoppen. Waar ik alleen nog maar gefrustreerder door word. Want al die modellen zijn heel leuk en knap. En al die mooie kleren en schoenen zijn heel duur. En door al die chocolade krijg ik alleen nog maar meer pukkels.

Ik denk dat als ik de volgende spullen in mijn bezit heb, ik dan heel erg gelukkig word. Ik ben bloedserieus, als je aan een ernstige vorm van koopziekte lijdt dan denk je echt dat je naar een hoger niveau van gelukzaligheid wordt getild als je mooie spullen kan kopen.
Ach ja. Ik heb alleen nog maar 601,09 euro nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties op “Ik wil zo veel

 1. Roxanne schreef:

  Buiten die twee paar schoenen van Asos zou ik ook ENORM gelukkig worden van dit pakket..
  PS ik ben jaloers op mensen met lange, dunne benen!

  | Reageer op deze reactie
 2. Rogier schreef:

  Aah Iris! Je bent hartstikke mooi joh! En die koopziekte, ja ach, iedereen heeft wel z’n minpuntjes. Als ik nu eens kijk wat zwarte Uggs + verzending vanuit hier kosten, kan ik je toch deels helpen! Nou, keep your head up and no worries! X from Down Under

  | Reageer op deze reactie
 3. TiemenJan schreef:

  Hoi Iris,

  Soms heb je van die dagen/weken, dat het even tegen zit.
  Maar naar regen komt zonneschijn en voor je het weet is het “go with the flow”.
  Maar daar heb je nu helemaal niks aan, je zou ze een mailtje kunnen sturen of ze je niet willen sponsorren, je maakt zulke goede reclame voor ze.

  Groetjes,

  Tiemen Jan

  | Reageer op deze reactie
 4. Priscilla schreef:

  Wat zit jij nou weer te nuilen? Je bent superleukmegafantastisch en ook nog eens heel lief. Dus je hebt al die dure spullen niet nodig. Jij bent zelfs nog leuk in een costumized vuilniszak! Echt wel ;)!

  | Reageer op deze reactie
 5. Sharr2403 schreef:

  Ik wou dat Asos niet zo duur was

  En hou eens even op met dat minderwaardigheidscomplex 😉

  | Reageer op deze reactie
 6. Annouska schreef:

  Poeh wat een duur merk dat Asos. Maar ik weet zeker ook zonder dat merk ben jij een meisje waar vele jaloers op zullen zijn… Je mag er echt wel zijn als ik naar je foto kijkt..

  | Reageer op deze reactie
 7. Ann schreef:

  Zo herkenbaar!! Maar al die spullen heb jij niet nodig om mooi te zijn, je bent al mooi meid, echt waar!

  | Reageer op deze reactie
 8. Jorien schreef:

  Wat een wishlist 😉 staan erg leuke items op zeg. Maar jezelf lelijk voelen is heus niet nodig hoor, heeft iedereen wel eens… Je bent een hele mooie meid!

  | Reageer op deze reactie
 9. iris schreef:

  Jullie zijn te goed voor deze wereld.
  Dankjewel voor alle lieve berichtjes :heart:

  | Reageer op deze reactie
Back to Top