Op naar ‘Happinez’

Oeh. Ik had een rotdag. Ik moest absurd vroeg opstaan voor een college waar ik al helemaal geen zin had. Mijn fietsband was weer eens leeg. Ik miste de bus. Na een hoop gehaast en gescheld (ik denk dat ik na vandaag echt niet meer in de hemel kom na al mijn godslasteringsuitingen) kwam ik toch nog op tijd op de campus. Omdat er niemand in het lokaal zat smste ik maar even naar een meisje uit mijn klas of ik niet een lokaalwijziging had gemist. Waarop ik terug kreeg “Schat, dat college is vrijdag”. 

Maar omdat het juist tijdens dit soort rotdagen belangrijk is om vooral aan de leuke en positieve dingen te denken die het leven te bieden heeft, zal deze blogpost na deze zin alleen nog maar vrolijke en fleurige dingen bevatten.

 • Ik heb het cijfer terug gekregen van het allereerste tentamen dat ik op de universiteit heb gemaakt. En het is een voldoende! Ik ben er super blij mee omdat ik het totaal niet had verwacht. Voor het tentamen haalde ik een beschamende 3,6. Maar doordat ik voor het bijbehorende verslag een 8,7 had, werd het eindresultaat toch nog opgekrikt naar een voldoende. Heck yes!
 • Over precies anderhalf uur mag ik mijn cadeautjes overhandigen aan mijn allerliefste vriendje, want die is dan jarig. Hieperdepiephoera! Morgenmiddag ga ik een kwarktaart “bakken” en ’s avonds lekker aan de wijn en de burgerlijke hapjes. Ook al ben ik niet zo’n verjaardag-mens, ik heb er toch best zin in.
 • Toen ik vandaag thuis kwam met een moe hoofd vond ik super leuke post op mijn deurmat van Anne! Een grote envelop met daar in een heel lief ‘opbeurkaartje’ en het tijdschrift Happinez. Zo enorm lief. Daar werd ik heel vrolijk van.
  “.. Ik heb dit enge boek erbij gedaan omdat ik het zag en moest lachen. Dus op naar ‘Happinez’. Weet niet of er een engere term bestaat. xo Anne!”

(Verrassingpost van Anne)

En dat was mijn positieve nieuws voor vandaag. Hebben jullie nog leuke, vrolijke dingen meegemaakt vandaag? Vast wel, vertel het maar snel hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties op “Op naar ‘Happinez’

 1. Anne schreef:

  Haha, hell yeah!
  Mijn leuke dingen vandaag? Uuuhm.

  Ik mocht Chinese recepten scannen, dat was wel leuk. En ik heb net ‘Milk’ gekeken, die wel best heftig is maar Emile Hirsch als schattige homo maakt alles goed!

  | Reageer op deze reactie
 2. Samia schreef:

  Goed van je dat je na zo’n kut ochtend toch nog de positieve dingen omhoog weet te halen. And Happinez (!) I love… hihi

  x

  | Reageer op deze reactie
 3. ioon schreef:

  Hahaha de Happinez doet mij altijd denken aan een trip op xtc ofzo. Raar blad.
  En gefeliciteerd met je voldoende! Nu nog de juiste manier vinden om goed te studeren voor de tentamens. 😀 maar dat is terzijde, je hebt focking een voldoende! \o/ \o/ (dat zijn dus juichende poppetjes he)

  En gefeliciteerd met oew vriendje. Maak er een mooi dag van voor ‘m he!

  Mijn leuke dingen. Ik was gisteren een beetje dronken omdat ik één baco op had. En toen kreeg Stefan een éénoog tijdens het geven van een kus. Hilarisch. Hij leek wel zo’n cycloop.

  | Reageer op deze reactie
 4. Sjoerd schreef:

  Een voldoende die je niet hebt verwacht is altijd mooi meegenomen… Daar wordt je vanzelf vrolijk van.

  | Reageer op deze reactie
 5. Saskia schreef:

  Hoop leuke dingen. Gefeliciteerd met je vriendje.
  Ikzelf heb een baal week.. veel ziek en zit niet lekker in mn vel,
  maar ach na regen komt zonneschijn! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 6. Kimberley schreef:

  Awh. Ik heb medelijden met je haha. Maar wel lief dat kaartje. 🙂

  | Reageer op deze reactie
Back to Top