Wesseltje

Vorige week kwam ik er achter dat Wesseltje allemaal klitten onder zijn achterpoten had. Hij is een langharig konijn dus hij heeft hier snel last van als hij niet genoeg geborsteld wordt. Nu borstel ik hem wel altijd, maar zijn voeten sla ik meestal over omdat hij dan wel eens wil tegen stribbelen.

Dus donderdag heb ik de dierenarts naar Wesseltje’s poten laten kijken. De klitten waren behoorlijk vervilt waardoor de dierenarts het er af moest scheren. Wesseltje is nogal eigenwijs, dus dit nam hij niet in dank af. Hij trapte tijdens het scheren zo hard dat de dierenarts de tondeuse op de grond kapot liet vallen. Ha! Go Wesseltje. Gelukkig is nu alles weer goed. Ik moet alleen zorgen dat ik iets meer de baas kan spelen over Wesseltje, zodat ik zijn achterpoten goed bij kan houden met kammen en knippen.

Wesseltje mag wel even in het zonnetje gezet worden, dus hier onder zijn allerliefste en snoezigste foto’s. Je kan je haast niet voorstellen dat hij bijna een jaar in een konijnenasiel heeft gezeten omdat niemand hem mee naar huis wilde nemen.
Kijk dan wat een schatje!

Wesseltje steekt zijn tong uit

– Wesseltje steekt zijn tong uit –

– Spelen in het gras –

– Konijnvriendelijke spaghetti –

– Wesseltje & Bunny von D. –

– Aardbei eten, nomnomnom –

Back to Top