Sneeuwkonijn

Ik vind het niets aan, die sneeuw. Bussen met absurde vertraging, mijn leuke nieuwe sleehakjes die ik niet aan kan doen, finaal op mijn bek gaan. Geef mij maar snel de lente. Maar tot die tijd heeft Bunny von D het wel ontzettend naar haar zin in de sneeuw. Lekker snuffelen en heen en weer hoppen. En dat moest natuurlijk op film vast gelegd worden!

Wesseltje kon helaas niet mee doen met de sneeuwpret. Hij heeft nog steeds een klein wondje op zijn achterpootje, en om dan in de koude natte sneeuw te hoppen, lijkt mij niet zo verstandig. Dus hij wachtte rustig af in zijn hok tot zijn wederhelft klaar was met spelen.

P.S. Ik ben de laatste tijd niet echt actief meer in het blogwereldje, mijn hoofd voelt namelijk een beetje als plumpudding. Gelukkig heb ik Bloglovin, dus al jullie leuke blogs houd ik wel bij hoor. Het reageren doe ik de laatste tijd alleen wat minder. Komt wel weer goed. Mijn excuses!

Back to Top