Put some new shoes on and suddenly everything’s right

Paolo Nutini heeft gelijk. Als ik nieuwe schoenen aan heb, ziet de wereld er een stuk mooier uit. Dus ik heb deze maand lekker twee paar nieuwe schoenen gekocht, en ze zijn móói. Nu ik geen Ugg’s meer koop denk ik bij elk paar schoenen “Ah, ik heb in principe 200 euro bespaard, dus dan kan ik deze ook wel kopen”. Waardoor ik uiteindelijk alleen maar meer geld uitgeef, oeps. Maar ik ben er wel heel blij mee! En dat is belangrijk.

De zwarte schoenen met de plateauzool heb ik gisteren gekocht toen ik met mijn moeder in de stad was. Ik liep de Sooco binnen en het was liefde op het eerste gezicht. En toen ik zag dat ze 10 euro waren afgeprijsd, kon ik ze al helemaal niet meer laten staan. De taupe gekleurde laarsjes heb ik al enkele weken eerder gekocht, maar ze zijn nog steeds brand new omdat ik ze nog niet veel heb aangehad door het tyfus-weer buiten.

Ik ben helemaal fan van sleehakjes geworden. Want ik hou van hakken, maar ik ben een klungel. Dus als ik op hoge hakken loop is dat alles behalve charmant. Ik wiebel, struikel en doe de grootste moeite om weer een stap vooruit te zetten zonder mijn enkels te breken. Maar op sleehakjes sta je een stuk steviger, dus dat gaat al stukken beter. Ik heb nog steeds geen catwalk-loopje, maar ik hoef in ieder geval niet meer bang te zijn om finaal op mijn bek te gaan.

Ik eis nu dat de sneeuw snel weg gaat, zodat ik ook buiten mijn huis kan shinen met mijn nieuwe schoenen. Want ook al kan ik hier dan wel beter lopen dan op normale hakjes, ik durf het nog niet aan om hiermee de gladde ijzige sneeuw te trotseren.

P.S. Ik wilde nog foto’s posten van hoe ze staan, maar op de een of andere manier wil geen één foto lukken. Dus misschien komen die nog. Misschien niet.

 

Back to Top