Tussen het slapen door

Films kijken en slapen, het enige dat ik nog doe. Dus je kan je wel voorstellen dat ik veel te druk ben om blogjes te typen. Maar vorige week ontving ik eindelijk mijn prachtige iPhone 4, dus daar moet ik wel een blogpost aan wijden. Want dit is een waar hoogtepunt in mijn leven.

Mijn Blackberry viel van ellende uit elkaar; het scrollballetje werkte niet meer en het hele ding zat onder de krassen. Hij was dan ook al een keer in een berg sneeuw gevallen, in het toilet en ontelbare keren op het asfalt als hij uit mijn jaszak viel. Maanden keek ik uit naar het moment dat ik eindelijk mijn abonnement kon verlengen en dus ook een prachtig nieuw toestel uit zou kunnen kiezen. Toen het moment daar was, wist ik dat ik een iPhone moest hebben (want Apple producten zijn hot en goed voor je imago en je kan er leuke spelletjes op spelen). Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik twee maanden eerder ook al had kunnen verlengen, oeps. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Want ik kreeg een iPhone! Dat hoopte ik in ieder geval, want nadat de KPN maar liefst drie maal mijn order annuleerde, zag ik het somber in.

Maar vrijdag kwam hij dan toch eindelijk binnen. En ik ben er super blij mee. Nu kan ik allemaal leuke spelletjes doen zoals Doodle Jump, Angry Birds en Fruit Ninja. Oeh yeah. En ik kan leuke foto’s maken met Instagram en Hipstamatic:

Het enige nadeel is dat ik totaal niet overweg kan met het touchscreen toetsenbord. Dat in combinatie met de autocorrect-functie liet mij de meest suffe dingen zeggen (lees: ‘Kip en Janneke-taal’ of ‘hoofd dieet pijn’). Maar gelukkig kwam ik er achter dat je die functie ook gewoon uit kan zetten, wat mij voor verdere gênante uitlatingen op Twitter of WhatsApp zal doen behoeden.

Nu stop ik snel met typen omdat ik mijn highscore op Doodle Jump wil beaten, ik kom maar niet verder dan de 19.000, zeer frustrerend. O ja, en als jullie nog leuke apps weten om te downloaden voor mijn prachtige nieuwe shiny iPhone mag je het hier onder melden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 reacties op “Tussen het slapen door

 1. Frank schreef:

  Haha verslavend spel he ^^!
  Heb zelf HS van 30.000 😎

  Maar leuke apps zijn:
  Mega Jump (soort doodlejump maar leuker)
  Cut the Rope (een te cute spel en leuk!)
  Foursquare
  Tweetdeck
  IMDb
  Unblock Me (mindgame)
  9292ov Pro

  Heb zelf Ipod touch, maar de hierboven genoemde apps zijn leuk en handig ! 🙂

  Veel plezier met je Iphone !

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oeh, ik heb ze allemaal gedownload. Thanks. Dat Unblock Me is trouwens wel super moeilijk zeg, met mijn gebrek aan ruimtelijk inzicht. Mega Jump is ook leuk!

   | Reageer op deze reactie
 2. Sjoerd schreef:

  Aha, je bent verslaafd aan de iPhone geworden… Ik heb zo’n ding alleen maar nodig om te bellen.

  | Reageer op deze reactie
 3. Annouska schreef:

  Woei, na al je drama tweets had ik niet verwacht dat je hem nog zou krijgen eigenlijk. Fijn dat je hem dus er nu toch mee kan spelen 😀

  | Reageer op deze reactie
 4. Saskia schreef:

  Luxe hoor! Geniet van je Iphone, gaat vast wel lukken toch 😉
  En mooie foto’s zeg 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. ioon schreef:

  Ik zal je missen ‘leuk-BB-meisje’… Nu ben je opeens een ‘nog-zo’n-iphone-meisje’. 😉

  | Reageer op deze reactie
 6. Pingback: Blackberry vs. iPhone | IKBENIRISNIET
 7. Vera schreef:

  Oh, iPhone, ik wil hebben! 😯
  Ken je damnyouautocorrect.com? Echt geniaal, met dat soort autocorrect grappen XD

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha ja die ken ik! Hele leuke website, moet vaak hard op lachen om de beschamende uitlatingen van anderen. Geweldig 😀

   | Reageer op deze reactie
 8. Renate schreef:

  Hebben, hebben, hebbenn! Ik moet helaas nog even doen met m’n Nokia E71 (overigens ook een prima telefoon)

  | Reageer op deze reactie
 9. Noelle schreef:

  Gefeliciteerd met je iPhone!! Je beleeft er al plezier mee zie ik 🙂 Je ziet er ook echt heel happy uit 😛

  | Reageer op deze reactie
 10. Charlotte 2.0 schreef:

  Ik heb zelf geen iphone omdat ik niet tegen touch kan net als jij ;p maar de apps zijn super! En mooie foto’s maakt ie!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top