Tussen het slapen door

Films kijken en slapen, het enige dat ik nog doe. Dus je kan je wel voorstellen dat ik veel te druk ben om blogjes te typen. Maar vorige week ontving ik eindelijk mijn prachtige iPhone 4, dus daar moet ik wel een blogpost aan wijden. Want dit is een waar hoogtepunt in mijn leven.

Mijn Blackberry viel van ellende uit elkaar; het scrollballetje werkte niet meer en het hele ding zat onder de krassen. Hij was dan ook al een keer in een berg sneeuw gevallen, in het toilet en ontelbare keren op het asfalt als hij uit mijn jaszak viel. Maanden keek ik uit naar het moment dat ik eindelijk mijn abonnement kon verlengen en dus ook een prachtig nieuw toestel uit zou kunnen kiezen. Toen het moment daar was, wist ik dat ik een iPhone moest hebben (want Apple producten zijn hot en goed voor je imago en je kan er leuke spelletjes op spelen). Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik twee maanden eerder ook al had kunnen verlengen, oeps. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Want ik kreeg een iPhone! Dat hoopte ik in ieder geval, want nadat de KPN maar liefst drie maal mijn order annuleerde, zag ik het somber in.

Maar vrijdag kwam hij dan toch eindelijk binnen. En ik ben er super blij mee. Nu kan ik allemaal leuke spelletjes doen zoals Doodle Jump, Angry Birds en Fruit Ninja. Oeh yeah. En ik kan leuke foto’s maken met Instagram en Hipstamatic:

Het enige nadeel is dat ik totaal niet overweg kan met het touchscreen toetsenbord. Dat in combinatie met de autocorrect-functie liet mij de meest suffe dingen zeggen (lees: ‘Kip en Janneke-taal’ of ‘hoofd dieet pijn’). Maar gelukkig kwam ik er achter dat je die functie ook gewoon uit kan zetten, wat mij voor verdere gênante uitlatingen op Twitter of WhatsApp zal doen behoeden.

Nu stop ik snel met typen omdat ik mijn highscore op Doodle Jump wil beaten, ik kom maar niet verder dan de 19.000, zeer frustrerend. O ja, en als jullie nog leuke apps weten om te downloaden voor mijn prachtige nieuwe shiny iPhone mag je het hier onder melden!

 

Back to Top