Jurkjes

-Advertorial-

Nummer zes op mijn to do lijstje is het dragen van meer jurkjes. Want jurkjes zijn leuk en ik wil graag leuk zijn. En nu het weer wat warmer wordt, ben ik hard aan het werk om dit punt uiteindelijk door te kunnen strepen. Normaal bestel ik mijn kleding voornamelijk bij buitenlandse webshops zoals Asos of Topshop, omdat hun collecties vaak veel leuker en uitgebreider zijn. Maar bij de Nederlandse webshop Zalando hebben ze ook veel toffe dingen zag ik laatst. Dat is die webshop van de reclame die je wel eens op TV ziet (iets met een hysterische man die zich heeft opgesloten in de inloopkast van zijn koopzieke vrouw, je kent het wel).

Ze staan bekend als shop waar je online schoenen kan bestellen, maar ze hebben dus nog veel meer dan alleen schoenen (ook hele mooie jurken!). Daarnaast rekenen ze geen kosten voor het verzenden en heb je het binnen no time in huis. Ik zeg mijn favoriete webshops gedag en verwelkom Zalando in mijn leven.

Ik ben ook heel blij dat ze er mijn favoriete jurkjes van Motel online verkopen. Oeh, zo mooi. Het bovenstaande jurkje heb ik vorige week binnen gekregen en ik ben er superblij mee. Het enige probleem is dat hij aan de voorkant nogal los zit (aangezien ik aan de voorkant net zo plat ben als aan de achterkant) maar dat moet vast wel op te lossen zijn met wat dubbelzijdige tape.

Zeg, en als jullie nog leuke webshops weten waar ze ook mooie jurkjes verkopen, meld het dan even hieronder!

Back to Top