Have a Nice Day 2011

Ik word oud. Afgelopen zondag voelde het alsof mijn gehele maagwand was verwoest en mijn ledematen van steen waren. Alsof ik de dag ervoor de Nijmeegse vierdaagse in één dag had uitgelopen. Alsof ik de hele dag voor Kill Bill had gespeeld en de raarste kung fu moves uitvoerde. Maar eigenlijk was ik alleen maar naar een feestje geweest.

Om van ’s middags tot diep in de nacht diverse drankjes in willekeurige volgorde te drinken, is niet heel erg verstandig merkte ik. Vooral toen ik de dag erna ook nog moest werken (lees: hangen bij het koffieapparaat). Maar oh, wat was het een fijn feestje.

Have a Nice Day is een jaarlijks festival met hippe minimal deuntjes dat in Eibergen plaatsvindt. Eibergen? Ja, dat is een Achterhoeks dorp waar normaal gezien nooit iets te doen is (dat weet ik, want ik heb er gewoond). Maar afgelopen zaterdag dansten er 2500 mensen bij het befaamde openluchttheater. Supertof!

Volgend jaar moeten jullie er ook bij zijn!

Back to Top