Winnaars Octopusketting

Twee huishoudelijke mededelingen.

Allereerst: ik ben de slechtste blogger ever, qua updaten van m’n blog dan. Ik heb alweer een writersblock door een hoofd vol blubberpudding denk ik. Sorry daarvoor! Misschien moet ik maar eens wat gastbloggers hosselen, zodat m’n blog niet zo dood is.

Nu het leuke nieuws: veel mensen vonden de winactie nogal moeilijk om te beantwoorden hoorde ik, maar gelukkig waren er toch nog veel goede inzendingen binnen gekomen. De winactie is tot een einde gekomen en de winnaars zijn bekend:

Laura O. mag ik blij maken met de zilverkleurige ketting en Mirjam O. met de bronskleurige, gefeliciteerd! Ik zal jullie nog even mailen zodat jullie je adres kunnen doorsturen, dan doe ik jullie kettingen zo snel mogelijk op de post

De juiste antwoorden waren:
1. Where The Wild Things Are
2. Donnie Darko
3. Ghost World
4. Pulp Fiction
Allemaal superleuke must see films trouwens!

Back to Top