Givenchy Makeover

Update: dit is een héle oude blogpost, dit merk is niet dierproefvrij.

Annemiek whatsappte mij vorige week of ik samen met haar gratis opgemaakt wilde worden bij Nederveen Cosmetics door een Givenchy visagiste: heck yes! Ik hou van nieuwe make-up uitproberen, vooral als het van mooie dure merken is, maar aangezien mijn bankrekening dat momenteel niet toelaat is zo’n gratis makeover een goed alternatief om mijn koopziekte voor even te stillen. Het resultaat:

Ik was nogal getraumatiseerd door mijn vorige ‘opmaakbeurt’ bij de Douglas (lees: pikzwarte wenkbrauwen, dikke plamuurlaag foundation en bronzer tintje a la Jersey Shore), maar dat is deze keer helemaal goed gemaakt! Ik ben superblij met hoe de make-up uiteindelijk is geworden. Ik wilde een wat dramatische look met rode lippenstift en smokey eyes. Voornamelijk omdat ik zelf altijd smokey eyes wil maken maar het lukt me nooit zo goed om het mooi te krijgen omdat ik een kneus ben wat opmaken betreft, dus nu kon ik mooi afkijken hoe de visagiste het deed.

Het was een héle leuke middag, had ik ook wel verdiend na mijn horror-ochtend met sneeuw en een Statistiek college dacht ik zo. Sowieso is het een leuke ervaring om in een chique winkeltje mooi gemaakt te worden onder het genot van cappuccino en gekibbel van deftige omaatjes met getoupeerd haar die zomaar even de halve winkel leegkopen. Thanks Annemiekie voor de gezelligheid en thanks Sanne voor de mooie make-up!

Onderstaande Givenchy producten zijn gebruikt voor de look

Ik ben vooral fan van de foundation, het Magic Kajal oogpotlood en het wenkbrauwpotlood. Helaas zijn de producten nogal aan de prijzige kant dus ik moest me inhouden, ik zet ze netjes op mijn wishlist voor als mijn bankrekening mij ooit weer zal toe lachen.

Givenchy producten zijn te koop bij Robert Nederveen Cosmetics in Enschede, of vind via de store locator van Givenchy een winkel die bij jou in de buurt zit.

Back to Top