Relaunch!

Waarschijnlijk hadden jullie al wel gemerkt dat ikbenirisniet.nl voor een tijdje offline was. De laatste tijd was ik een beetje blog-moe (ik denk dat veel bloggers dit vast wel herkennen, toch?) de inspiratie werd minder en daarmee de hoeveelheid updates ook. Tijd voor verandering! Vandaar dat ik even alles offline gooide en ondertussen mijn hele blog een metamorfose gaf. Ik heb er weer helemaal zin in, whoeoe!

Wat is er allemaal anders?
Uiteraard de layout, zoals je kan zien. Ik heb aardig veel tijd gestoken in het nieuwe design en ik ben er dan ook stiekem best wel trots op. Zie de creditspagina als je benieuwd bent naar welke fonts, brushes e.d. ik hiervoor gebruik hebt. Ook heb ik al een aantal concepten klaarstaan zodat ik zeker weet dat er de aankomende tijd een hoop blogupdates zullen zijn. Tot nu toe zijn dat voornamelijk vega recepten (allen goedgekeurd door mijn niet-vega boyfriend, dus ook leuk voor omnivoren!), spulletjes die ik heb gevonden in kringloopwinkels en wat D.I.Y. posts.

Veel oude blogposts en categorieën die ik niet meer relevant vond, die te persoonlijk waren of gewoon een beetje ruk waren, heb ik verwijderd. Maar eigenlijk blijft ikbenirisniet.nl best wel hetzelfde hoor, alleen dan met wat mooiere kleurtjes en een positievere insteek.

Bloggers, meld u!
Door de blogmoeheid verliet ik niet alleen mijn eigen blog maar ook een hoop blogs die ik eerst altijd vaak las. Jammer! Maar nu heb ik wel een hoop om terug te lezen, dan hou ik mijzelf nog een beetje bezig in de vakantie. Ik heb een nieuwe feedreader geïnstalleerd zodat ik al mijn favo blogs weer bij kan houden. Uiteraard staan de blogs die ik volgde vanaf het moment dat ik zelf begon met bloggen er al in (Esthete, I live for my dreams, Yoangi, Gay Unicorn) maar dat moet nog een veel langer leeslijstje worden. Dus laat even een comment achter als je een blog hebt, dan zal ik je meteen volgen!

Wat vinden jullie van de nieuwe ikbenirisniet.nl? Zijn er nog dingen die anders moeten, hebben jullie nog ideeën voor andere blogposts et cetera, let me know!

Back to Top