Liebster Award: 11 + 11 dingen over mij

Bedankt Liliane (van Your Daily Intake) dat ik deze award van je krijg! De bedoeling is dat ik elf dingen over mijzelf vertel, de elf vragen van Liliane beantwoord en vervolgens nog elf andere bloggers (met minder dan 200 followers) deze award geef met weer elf nieuwe vragen die ik zelf heb bedacht. Normaal sla ik dit soort tags over maar het leek mij wel leuk om deze met jullie te delen, omdat ik niet zo vaak meer persoonlijke blogjes post. Zo kunnen jullie mij toch nog iets beter leren kennen! Voor degenen die daar behoefte aan hebben dan. Onderaan de pagina staan de elf bloggers aan wie ik de award weer doorgeef.

11 dingen over mij

01 Laatst stond ik een uur te vroeg bij de bushalte omdat ik niet analoog kan klokkijken.
02 Ik ben allergisch voor katten. Als ik een kat aai, ga ik chronisch niezen.
03 I love Star Wars, ik heb er alle DVD’s van in mijn kast staan.
04 Koken vind ik nooit vervelend om te doen, één van mijn favo hobby’s zelfs!
05 Mijn andere hobby’s zijn slapen en eten. Nee, maar écht.
06 Melancholia is mijn all time lievelingsfilm.
07 Ik heb soms een beetje spijt dat ik mijn hbo-studie voor een wo-studie heb ingeruild.
08 Cola vind ik heel erg vies maar Dr. Pepper uit een blikje is mijn lievelingsdrankje.
09 Ik heb een gruwelijke hekel aan sporten en doe het daarom ook nooit.
10 Understatement: ik ben ontzettend chaotisch en rommelig aangelegd.
11 De gebruikersnaam ‘ikbeniris’ was al in gebruik toen ik ergens een account aan wilde maken waardoor ‘ikbenirisniet’ mijn standaard gebruikersnaam is geworden.

 

11 vragen van Your Daily Intake

01 Waarom ben je begonnen met bloggen?
Dat kan je hier in mijn allereerste blogpost op ikbenirisniet.nl lezen. Ik denk dat het ook vooral kwam doordat ik schrijven al vanaf dat ik klein was ontzettend leuk vind en een uitlaatklep zocht voor mijn hersenspinsels en creativiteit.

02 Heb je een bepaald doel voor ogen met je blog?
Sinds kort eigenlijk pas. Voorheen blogde ik over van alles dat ik leuk vond, nu hou ik het voornamelijk bij onderwerpen met een groen tintje. Ik hoop zo mensen te inspireren om wat vaker vegetarisch te eten, bewust te laten worden van natuurlijke cosmetica die niet op dieren getest is en te inspireren door blogjes te plaatsen met een positieve vibe.

03 Waar ben je het meest trots op?
Heel cliché hoor: dat ik nu heel positief en gelukkig in het leven sta. Want dat is de laatste paar jaren ook wel eens anders geweest.

04 Welke DIY heb jij altijd al willen uitvoeren?
Een muur ombre verven, een tafel van een pallet maken en deze armbandjes maken.

05 Aan welk land zou je het liefste een bezoekje willen brengen en waarom?
IJsland; omdat het er op foto’s altijd zo mooi uit ziet en Canada; omdat Vancouver mij zo’n toffe stad lijkt.

06 Wat is je lievelingsdier en waarom?
Daar hoef ik niet eens over na te denken: konijnen! Mijn hele huis staat vol met konijnendingen die ik in kringloopwinkels tegenkom of cadeau heb gekregen. Waarom? Ik hou van Bunny von D. en hield van Wesseltje (Wesseltje is in de konijnenhemel).

07 Bespeel je muziekinstrumenten?
Blokfluitles op de basisschool telt zeker niet hè? Ik zou wel graag piano willen kunnen spelen. En viool. En zo’n klein gitaartje dat ik weleens op YouTube voorbij zie komen!

08 Wat vind je het allerleukste aan het bloggen?
Dat ik steeds beter word in schrijven, hoewel er nog steeds veel ruimte voor verbetering is. En het leren kennen van andere mensen die ook bloggen.

09 Hoe lang bestaat je blog al?
Sinds maart 2010, ruim twee en een half jaar nu dus.

10 Wat is je lievelingskleur en zegt die kleur iets over jou?
Mintgroen: nieuw leven, voorjaar en groeikracht (en volgens Leonardo da Vinci: verdorvenheid, verloren zuiverheid, valsheid, haat, afgunst, ziekte, afzondering en verraad. Auw!) Roze: Liefde, humor, vriendschap en trouw.

11 Wat vind jij jouw allerleukste blogpost?
Ik kan niet zo goed kiezen! In ieder geval de blogpost over de dieronvriendelijke Uggs, omdat mensen er nog steeds veel reacties plaatsen. En de blogpost die ik schreef naar aanleiding van het overlijden van mijn vader. Niet een leuke blogpost natuurlijk maar ik vond het wel fijn om het van me af te schrijven en dat zoveel mensen mij lieve berichtjes stuurden wat me heel goed deed.

11 vragen voor onderstaande bloggers

01 Als je voor de rest van je leven nog maar één gerecht mag eten, wat zou dat dan zijn?
02 Wat vind je een leuk liedje maar schaam je je een beetje voor?
03 Met welke vijf woorden zou jij jezelf beschrijven?
04 Als er een verfilming van een boek is: lees je liever het boek of kijk je liever de film?
05 Waar werd je de afgelopen week heel erg blij van?
06 Aan welke foto heb je goede herinneringen?
07 Wat is je standaard drankje op het terras of tijdens het uitgaan?
08 Wat staat al heel lang op je To Do List maar stel je steeds maar weer uit?
09 Is er iets in je leven wat je zou willen veranderen?
10 Welke film zou je ontelbare keren kunnen kijken?
11 Wat is je levensmotto of lievelingsquote?

11 bloggers die ik deze award wil geven

Ziensjen / Esthete / I Live For My Dreams / A Cup Of Happiness / xd44ntjuh /
I Like That Blog / Lnnk / LIV’WOW / Chez Zelia / Yoangi /
Inspiris (in de hoop dat ze snel weer gaat bloggen)

Geen idee of iedereen onder de 200 followers zit, wie hem nog niet heeft gehad of de behoefte heeft om hem in te vullen, dus ik koos de blogs die ik de afgelopen tijd het meest bezoek en een paar blogs die ik nog maar kort volg.

Back to Top