3 Lovely Food Blogs

Hipsterfood

Vegan food klinkt altijd een beetje ingewikkeld. En heel hipster! Hipsterfood speelt hier op in met allemaal vegan recepten die echt niet heel erg ingewikkeld zijn. Je kan er ook allemaal leuke tips vinden én cocktails. Daarnaast brengen ze elk kwartaal het magazine Chickpea uit met nog mooiere foto’s, recepten en leuke verhaaltjes. Chickpea kan je hier trouwens (gratis!) bekijken.

Boven: Rich chocolate peanut butter cream / Good vegan waffle recipe
Beneden: Breakfast at the campsite / Kewl smoothie

 

101 Cookbooks

Op Pinterest zag ik een mooie foto van een tomatensoep (links boven) die ik maar al te graag zelf wilde maken, zodoende kwam ik een tijd geleden op 101 Cookbooks uit. Een foodblog die absoluut niet mag ontbreken in je favorieten als je van lekker eten houdt. Wat een geweldig mooie website met zó veel recepten. Er staat ook een groot aantal vega(n) recepten op, nice! De tofuburger links onder wil ik sowieso een keer maken. En de tomatensoep die ik net noemde heb ik al eens gemaakt, zie hier het resultaat daar van. De schrijfster achter het blog heeft ook twee kookboeken uitgebracht die ik beide wel in mijn boekenkast zou willen hebben staan: Super Natural Cooking & Super Natural Every Day.

Boven: A simple tomatosoup / Amazing black bean brownies
Beneden: Tofu Burgers / Mast-o-Khiar Yogurt Dip Recipe

 

White On Rice Couple

Ik moet bekennen dat ik nog nooit een recept van White On Rice Couple heb uitgeprobeerd, ik vind alles er altijd een beetje ingewikkeld uit zien en dan heb ik er vaak al helemaal geen zin meer in om het te maken. Ik ben wel een zelfbenoemd keukenprinsesje maar geen chef-kok. Maar toch heb ik volgens mij al wel uren op deze website doorgebracht omdat de food photography zo mooi is! Je kan er zoveel verschillende recepten vinden, en in het recepten archief kan je ook selecteren op enkel vega recepten. Binnenkort die No-Bake Fruit Bar (rechts onder) maar eens proberen, die zien er zó lekker uit.

Boven: Soba noodles with parsley pesto / Sea Salt and Black Pepper Kale Chips
Beneden: Blood Orange Pops / No-Bake Fruit and Nut Bars with Nutella

Oké. En nu heb ik honger.

Wat zijn jullie favo food blogs?

Back to Top