Hang Over Survival Kit

Ik wilde deze Hang Over Kit gisteren eigenlijk al online zetten maar ik was te brak om er een verhaaltje bij te schrijven. Omdat ik de avond ervoor vier wijntjes op het terras had gedronken. The good old days zijn voorbij, ik word oud. Ik kan niets meer hebben! Maar deze blogpost past waarschijnlijk ook veel beter bij een zondag, ik gok dat veel mensen hier vandaag wel wat aan kunnen hebben. Overigens zijn het ook allemaal producten die niet alleen bij een kater maar ook bij griepjes en andere lichamelijke mankementen van pas kunnen komen.

  1. Schüssler mineraalzout nr. 7 – Een natuurlijke pijnstiller tegen hoofdpijn. Door tien opgeloste tabletjes in heet water op te drinken krijgt je lichaam een prikkel om de hoofdpijn natuurlijk aan te pakken. Deze tabletjes beloven je mineralenstofwisseling in balans te brengen waardoor je rust krijgt in je hoofd. Het klinkt allemaal heel geweldig maar ook ontzettend zweverig. Iemand die dit al eens heeft geprobeerd?
  2. IJszak – Onmisbaar in het huis van de student. De zak vul je met ijs en kan je op je bonkende hoofd leggen. Ook handig als je in een aangeschoten bui van de fiets af bent gevallen en je je enkel hebt verzwikt.
  3. Royal Green Camu Camu – Vitamine C is essentieel om van je kater af te komen. Deze plantaardige capsules bevatten een hoge dosis geconcentreerde Camu Camu, dit zijn besjes die de hoogste hoeveelheid vitamine C in fruit bevatten. Puur natuur dus! Sowieso is Vitamine C best handig om in te nemen nu de winter er aan komt.
  4. Retap glazen waterfles – Genoeg water drinken is altijd belangrijk, maar nog belangrijker als je de avond ervoor een wijntje en/of biertje te veel hebt gehad. Losse flesjes met overpriced mineraalwater kopen is niet alleen niet zo vriendelijk voor het milieu maar ook niet voor je portemonnee. Met dit hippe glazen flesje die je kan vullen met goedkoop kraanwater kan je heel stylish aan je 1,5 liter water per dag komen.
  5. Jacob Hooy Anti Wallencrème – Dit kon ik gisteren heel goed gebruiken! En vandaag eigenlijk ook nog wel.. De crème is nog dierproefvrij ook.
  6. Dr. Stuarts Liver Detox Thee – Ik hou van thee van Dr. Stuarts, al is het alleen al om de leuke verpakking. Tot nu toe heb ik alleen de rustgevende en weerstandverhogende varianten gehad maar deze thee die je lever zou moeten ‘detoxen’ wil ik ook wel aan mijn theecollectie toevoegen.

En op de blog van de Groene Meisjes kan je ook nog een anti-gaarheids-recept voor een smoothie vinden. Als je dan niet meer fris en fruitig voor de dag kan komen weet ik het ook niet meer.

O ja, geen alcohol drinken helpt ook.

Back to Top