38263 bladzijdes

Over minder dan een week heb ik mijn eerste tentamen van de drie. Omdat ik nogal wat weken achterstand heb opgelopen dit blok, moet ik hard aan de bak wil ik er nog drie mooie cijfers kunnen halen. Dus de aankomende tijd even wat minder updates op ikbenirisniet.nl dan jullie gewend zijn! Ik heb gelukkig nog wat drafts klaar staan, dus het zal niet helemaal stil zijn de aankomende twee weken, no worries.

boek review

Het lezen van onderstaande boeken plus twaalf wetenschappelijke artikelen staan voor de komende dagen op mijn to do list. Ja, leuk. En ik moet, moet, moet (!) alle vakken halen. Nog leuker. Ik ben inmiddels alweer een derdejaars Psychologie studente maar ik moet nog heel veel vakken uit het eerste en tweede jaar afronden, dus in dit “tussenjaar” moet ik zoveel mogelijk halen, wil ik ooit nog een keer afstuderen. Als er een Koninklijk speldje was voor de ‘eeuwige student’ zou ik daar sowieso voor in aanmerking komen, aangezien ik voor deze studie ook al anderhalf jaar Toegepaste Psychologie op het HBO heb gevolgd én een jaar langer over de HAVO heb gedaan. Afstuderen in de nabije toekomst zou dus wel prettig zijn. Want studeren is niet echt mijn ding. Wat jullie uit de bovenstaande tekst waarschijnlijk al wel kunnen opmerken, ha!

Boeken voor de vakken Risico- & Conflictpsychologie, Human Factors & Mediapsychologie en Dataverzameling. Gaap.

Ik kijk even heel triest naar het stapeltje boeken aan mijn linkerzijde maar uitstellen kan nu echt niet meer. Ik ga met mijn neus de boeken in, wish me luck!

En als jullie nog goede tips om te leren hebben, laat het deze luie student met een intens concentratieprobleem weten! (Niet zeggen dat je ruim van te voren moet beginnen met leren, want ik vrees dat het daar al te laat voor is, woops).

Back to Top