Review: Dr. Organic Maroccan Argan Oil Serum

Zoals jullie in de laatste review van de dierproefvrije & natuurlijke producten konden lezen, was het anti-pluisspul wat ik toen kocht voor mijn doodgeblondeerde haar absoluut geen succes. Gelukkig kreeg ik veel tips van jullie voor andere producten, nog bedankt daarvoor! Eén van die tips was het gebruiken van Argan olie, iets wat ik steeds vaker op (beauty) blogs terug zie komen. Ik ging dan ook naar de Tuinen om deze olie in pure variant te kopen. Maar toen viel mijn oog op een haarserum van Dr. Organic welke Argan olie bevat, omdat ik nog steeds erg tevreden ben met de dagcrème van Dr. Organic wilde ik dit product heel graag uitproberen. En wat een wondermiddel is het!

Dr. Organic Moroccan Argan Oil - Hair Treatment SerumDr. Organic Moroccan Argan Oil - Hair Treatment SerumDr. Organic Moroccan Argan Oil - Hair Treatment Serum

Dr. Organic Argan Oil Hair Treatment Serum Review:

Prijs: 21,99 euro

Hoeveelheid: 100 ml.

Te koop bij: De Tuinen

Productinformatie: Dierproefvrij en bevat geen dierlijke ingrediënten. Tevens vrij van parabenen en SLS. Het serum bevat onder andere Argan olie (staat als 4e ingrediënt op de ingrediëntenlijst, dus het is niet zo dat er maar 0,1% van deze olie in het product zit, wat andere merken nog wel eens willen doen) en 12 andere oliën. Update: iemand vroeg in de reacties of het product siliconen bevat, dus ik wilde er nog even bij vermelden dat dit product ook geheel vrij is van siliconen, yay! Update 2: Bij nader inzien bevat het product de ingrediënten cyclopentasiloxane en dimethiconol, dit zijn beide siliconen. Excuses, ik heb hier blijkbaar helemaal overheen gekeken! Een bedankje voor Jessica die mij hier op wees.

Beoordeling: In eerste instantie twijfelde ik even of ik deze serum wel wilde kopen want de prijs vond ik toch wat aan de hoge kant. Maar uiteindelijk kon ik het toch niet laten om het te laten liggen en ik heb er totaal geen spijt van! Ik zweer bij dit product. Ik heb het nu een paar dagen gebruikt en het maakt mijn droge lokken heel mooi glanzend en zacht. Geen pluizend haar meer! Elke keer als ik dit product gebruik, ziet mijn haar eruit alsof ik net bij de kapper ben geweest waar ze allemaal kuurtjes en zijdeglansgoedjes in mijn haar hebben gesmeerd. Tevens is het heel makkelijk in gebruik, na het douchen masseer ik een klein beetje van het serum in handdoekdroog haar en als het helemaal droog is verdeel ik nog een druppeltje in de punten.
Je zou bijna denken dat ik aandelen in dit product heb, maar nee, ik ben er echt super tevreden mee! Dit is zeker een aanrader mocht je nog opzoek zijn naar een goed serum dat je haar glans geeft, beschermt, hydrateert, ontpluist en ontklit (ja, dat doet het echt allemaal! Een wondermiddel, told ya so).

Cijfer: 9/10

Eindresultaat:

In de punten lijkt het misschien nog wat pluizig maar ik heb mijn haar al zo’n half jaar, als het niet langer is, niet meer laten knippen dus de punten zijn ook wel érg droog.

Back to Top