Fotodagboekje I

Even een snelle update tussen het leren en de tentamenstress door over wat mij de afgelopen week bezig hield aan de hand van foto’s. I love Instagram en zet er regelmatig foto’s op, dus als je nog meer van dit soort stukjes uit mijn leven wil zien kan je me volgen op ‘ikbenirisniet’. Wat is jullie username op Instagram? Ik vind het altijd leuk om meer mensen te volgen!

01 & 02: Omdat een vriend jarig was geweest, maakte ik een cadeautje voor hem: een semi-selfmade notitieboekje en een hoop andere frummels die ik als pakketje op de post deed. Omdat ik veel beter leer door tijdens het lezen een samenvatting heel ouderwets met pen en papier te schrijven, maakte ik ook meteen een notitieboekje voor mijzelf met een wijze tekst die mij door de tentamenstress heen moet sleuren.

03 & 04: Leren, leren, leren. Uiteraard wel met comfort food erbij, je moet het toch een beetje leuk maken voor jezelf!

05 & 06: Nog meer comfort food. God, wat hou ik van chocolade. En die pannenkoeken waren de beste pannenkoeken die ik ooit in mijn leven heb gegeten, ze waren nog vegan ook! Het recept ervan komt binnenkort online.

07 & 08: Gisteren zijn we op bezoek geweest bij mijn moeder & zusje, ze hebben sinds kort een lief katje genaamd Elmo, cute! Wel flink lopen niezen omdat ik intens allergisch ben voor katten, meh.

09 & 10: Vandaag maakte ik mijn eerste tentamen van de drie. De dag begon al heel goed omdat ik om kwart over 8 netjes op de universiteit was en er toen achterkwam dat het tentamen pas om kwart voor twee was. Dom, dom. Ik ben thuis meteen weer in mijn bed gekropen. Maar het tentamen ging gelukkig veel beter dan de voorgaande twee keren, dus heel stiekem denk ik wel dat het een voldoende wordt, spannend!

11 & 12: Bagels & Beans! <3 De zongedroogde tomaat bagel met avocado is werkelijk waar het beste óóit. Vooral samen met de muntthee, mjam. Ik vond dat ik dat wel had verdiend na het tentamen. Ik was helemaal kapot van het vroege opstaan omdat ik dat totaal niet gewend ben. Oh, ik ben zo verwend. Ik ben trouwens nog steeds behoorlijk moe, dus ik ga een film kijken in m’n warme bed met mijn allerrrliefste vriendje en morgen pas weer verder met leren. Doei! 😉

Back to Top