Fotodagboekje I

Even een snelle update tussen het leren en de tentamenstress door over wat mij de afgelopen week bezig hield aan de hand van foto’s. I love Instagram en zet er regelmatig foto’s op, dus als je nog meer van dit soort stukjes uit mijn leven wil zien kan je me volgen op ‘ikbenirisniet’. Wat is jullie username op Instagram? Ik vind het altijd leuk om meer mensen te volgen!

01 & 02: Omdat een vriend jarig was geweest, maakte ik een cadeautje voor hem: een semi-selfmade notitieboekje en een hoop andere frummels die ik als pakketje op de post deed. Omdat ik veel beter leer door tijdens het lezen een samenvatting heel ouderwets met pen en papier te schrijven, maakte ik ook meteen een notitieboekje voor mijzelf met een wijze tekst die mij door de tentamenstress heen moet sleuren.

03 & 04: Leren, leren, leren. Uiteraard wel met comfort food erbij, je moet het toch een beetje leuk maken voor jezelf!

05 & 06: Nog meer comfort food. God, wat hou ik van chocolade. En die pannenkoeken waren de beste pannenkoeken die ik ooit in mijn leven heb gegeten, ze waren nog vegan ook! Het recept ervan komt binnenkort online.

07 & 08: Gisteren zijn we op bezoek geweest bij mijn moeder & zusje, ze hebben sinds kort een lief katje genaamd Elmo, cute! Wel flink lopen niezen omdat ik intens allergisch ben voor katten, meh.

09 & 10: Vandaag maakte ik mijn eerste tentamen van de drie. De dag begon al heel goed omdat ik om kwart over 8 netjes op de universiteit was en er toen achterkwam dat het tentamen pas om kwart voor twee was. Dom, dom. Ik ben thuis meteen weer in mijn bed gekropen. Maar het tentamen ging gelukkig veel beter dan de voorgaande twee keren, dus heel stiekem denk ik wel dat het een voldoende wordt, spannend!

11 & 12: Bagels & Beans! <3 De zongedroogde tomaat bagel met avocado is werkelijk waar het beste Γ³Γ³it. Vooral samen met de muntthee, mjam. Ik vond dat ik dat wel had verdiend na het tentamen. Ik was helemaal kapot van het vroege opstaan omdat ik dat totaal niet gewend ben. Oh, ik ben zo verwend. Ik ben trouwens nog steeds behoorlijk moe, dus ik ga een film kijken in m’n warme bed met mijn allerrrliefste vriendje en morgen pas weer verder met leren. Doei! πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

29 reacties op “Fotodagboekje I

 1. Louise van Gend schreef:

  Leuke notitieboekjes <3
  Ik hou er van! Heb er ook een om me een beetje door alles heen te sleuren, maar loop vast. Oververmoeidheid πŸ™ Succes nog even met de tentamens ook!

  | Reageer op deze reactie
 2. Zina schreef:

  Superrrr leuke foto’s Iris! Ik houd ook echt van Instagram, alles ziet er zoveel leuker en mooier uit als er een mooie filter overheen zit.
  Krijg trouwens ontzettend veel honger van je foodfoto’s! Die pannenkoeken zien er Γ©cht heel erg goed uit πŸ˜€
  Succes met de komende tentamens! You can do it!

  | Reageer op deze reactie
 3. Sabine schreef:

  Wat een leuke fotootjes van leuke dingetjes! Ik vind het altijd heel dubbel om ergens, bijvoorbeeld voor een tentamen, veel te vroeg aanwezig te zijn. Het is leuk, want je bent onverwacht vrij, maar het is rot, omdat je vroeg bent opgestaan terwijl je nog in bed had kunnen liggen… Hmm!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ja, precies! Ik dacht jippie, uitstel van executie. Maar ik had inderdaad ook nog in mijn warme bedje kunnen liggen πŸ˜‰

   | Reageer op deze reactie
 4. Karin schreef:

  Ik ben het er mee eens dat een mens nooit te veel notitieboekjes kan hebben πŸ˜€
  Die heb je mooi gemaakt zeg!

  | Reageer op deze reactie
 5. Sas schreef:

  Zo jammer dat ik geen smartphone heb….
  Leuk foto overzichtje en succes met je tentamens!

  | Reageer op deze reactie
 6. Liliane schreef:

  BAGEL & BEAHEANS
  Ik woon er tegenwoordig heel dichtbij.
  Helaas moet ik wel gewoon werken, maar misschien goed ook anders zou ik er elke dag zitten πŸ˜‰
  Beetje jammer dat je zo vroeg voor niets op de uni was maar wel fijn dat het goed gegaan is πŸ˜€
  En ik vind die foto van de kat samen met de foto van de staart zo leuk naast elkaar ^_^

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Hahaha, ja ik woon er ook heel dichtbij! En dan kom ik er ook nog langs als ik hongerig na een college vanaf het station naar huis loop. Is inderdaad niet erg goed voor je portemonnee πŸ˜‰

   | Reageer op deze reactie
 7. Femke schreef:

  Ohh wat een gaaf cadeautje zeg! Zelfgemaakte cadeaus zijn altijd een stukje persoonlijker, gaaf vind ik dat. (En de tekst op je eigen notitieboekje maakte me aan het lachen!)

  En al die foodfoto’s, oh my. JAMMEH.

  Leuk, zo’n fotodagboekje! Zodra mijn Blekberrie in de prulliebak ligt, ga ik ook hip aan de Instagram op een hippe (en vooral goedwerkende) telefoon.

  | Reageer op deze reactie
 8. Lyanne schreef:

  Die notitieboekjes zijn echt super! Zou er gelijk in willen schrijven haha. En een heel origineel cadeau!

  | Reageer op deze reactie
 9. Djoeke schreef:

  Honger krijg ik van jouw foto’s! :p
  Veel succes met je tentamens! (supertoffe notitieboekjes trouwens).
  En ik ga je even toevoegen op Instagram, leuk! (mijn naam is ook Djoeke op instagram volgens mij)

  | Reageer op deze reactie
 10. Tizzalicious schreef:

  Ziet er ondanks het leren uit als een fijne week!

  Mijn instagram username is Tizzalicious πŸ™‚ Gebruik het alleen niet heeeeeel vaak.

  | Reageer op deze reactie
 11. Sebas schreef:

  Als ik alleen die foto van Bagels & Beans als zie krijg ik er al zin in πŸ™

  | Reageer op deze reactie
 12. Annouska schreef:

  Bagel and Beans ik hou er echt van, ik was nog het stukje er boven aan het lezen toen ik het bakje met cream meteen herkende haha..

  Ik duim voor een mooie voldoende voor je tentamen!!!

  | Reageer op deze reactie
 13. Kelly schreef:

  Ik zie die muntthee en ik krijg meteen weer trek. Is mijn favo thee. Ik heb nog nooit broodjes enzo van Bagels&Beans gehad volgens mij zit ie hier ook niet. Succes met je tentamen! πŸ™‚ P.S. leuke blog heb je!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Jaaa, de mijne ook! Vooral met honing erbij, jummie. Dankjewel! πŸ˜€

   | Reageer op deze reactie
 14. ioon schreef:

  Je zou die gepimpte notitieboekjes moeten verkopen πŸ˜‰
  Mijn username ken je toch wel? Ioonepoon (want ioon, iooon en ioni waren al bezet. Poepzakken)

  | Reageer op deze reactie
 15. Mels schreef:

  Ik HOU van notitieboekjes! Wat gebruik je voor die zwarte ‘gedrukte’ letters, als ik vragen mag?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Een labelwriter van Dymo. Hij lijkt een beetje op deze:

   Ik heb hem een paar maanden geleden gekocht bij de V&D, maar hij was toen al afgeprijsd en het was de laatste die ze hadden dus ik weet niet of die nog wel in hun assortiment zit.

   | Reageer op deze reactie
 16. Jolien schreef:

  Leuke foto’s! Ik volg je nu op Instagram. Mijn username is trouwens jolienvs πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 17. bianca schreef:

  Mijn tentameweek begint volgende week dus mijn stress begint ook langzaam te komen en ik heb al last van studie ontwijkend gedrag :P… Maar ik heb je toegevoegd en ga je volgen… mij kan je vinden onder ‘superbieke’ πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 18. Touch of Buddha schreef:

  Ik heb sinds deze week ook Instagram! Hooray! Op de blackberry bestond dit helaas niet… anyway, mijn username is: shirley19871
  Ik volg je nu dus en je bent mijn eerste officiΓ«le volg-vriend πŸ™‚

  Leuke foto’s!!! πŸ™‚
  – wat leuk die zelfgemaakte notitieboekjes! Ik heb er zelf ook een aantal en wat schrijf ik erin? Niets, want ik heb geen idee. Ik vind ze gewoon super πŸ™‚
  – die choco muffins/cupcakes zien er heerlijk uit! Net als de pannenkoeken!
  Heb je al eens een pannenkoek met chocopasta, banaan en nootjes geprobeerd? Overheerlijk!!

  | Reageer op deze reactie
 19. Zina schreef:

  Ik zie nu pas dat de kat van je mama en zusje Elmo heet! Ik wou zo graag mijn kat ook zo noemen maar nu is dat natuurlijk niet meer origineel πŸ™

  | Reageer op deze reactie
Back to Top