Moleskine + Star Wars <3

Moleskine notitieboekjes en agenda’s overpriced en overrated? Wel nee. Ik heb mijn kast volstaan met deze mooie zwarte boekjes. Ik heb er enkele met blanco pagina’s om in te tekenen (iets wat ik nooit meer doe eigenlijk) en om gedroogde bloemen en andere frutsels in te plakken. Wat gelinieerde voor aantekeningen tijdens colleges én twee passion journals, één voor al mijn favo films en één voor mijn lievelingsrecepten. En elk jaar koop ik standaard een Moleskine weekagenda. Ik ben helemaal fan (en ik word niet betaald voor deze blogpost).

Ik was vooral fan van de Star Wars themed notebooks (die ik alle vier meteen heb gekocht toen ik ze tegenkwam, oops) dus toen ik vandaag een Moleskine Star Wars themed agenda tegenkwam in de boekhandel was ik helemaal om. De ‘Do. Or do not. There is no try.’ quote van Yoda is ook erg toepasselijk voor dit collegejaar aangezien ik alle – of in ieder geval de meeste – vakken sowieso moet halen. Het grootste voordeel van deze agenda’s is dat je op elke rechterpagina heel veel schrijfruimte hebt, die gebruik ik altijd voor wekelijkse to do lists, extra notities en om leuke dingen op te plakken. Wat dat betreft ben ik net een brugklasser, ik schrijf er nog net geen “Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw..”-quotes in. Ook schrijft het papier súperfijn en sowieso is het hele Moleskine-imago best wel hipster, I like.

Oeh, en bij elke agenda zit ook een leuk kaartje met een quote van Jedi Master Yoda en een simpel adressenboekje met galaxy print.

Hij is nog zo leeg! Ik wil dat 2013 heel snel begint zodat ik er van alles in kan schrijven.

De agenda kost overal rond de 23 tot 25 euro en is te koop bij de Bijenkorf en bij de wat grotere boekhandels. Online zou je hem ook hier kunnen bestellen.

Hebben jullie je agenda voor het aankomende jaar al binnen?

Back to Top