Dille & Kamille in Enschede!

Dille & Kamille bezocht ik voor het eerst in Deventer, het was liefde op het eerste gezicht toen ik alle eenvoudige maar toch heel unieke producten zag staan. Sindsdien is het mijn favoriete winkel als het gaat om leuke spulletjes voor in de keuken en de rest van het huis. Ik was dus ook helemaal blij toen ik een paar maanden geleden hoorde dat er een Dille & Kamille in Enschede zou komen, mijn woonplaats! Vandaag was het zover: Dille & Kamille’s nieuwe vestiging in Enschede is vanochtend officieel geopend. Ik heb er goed gebruik van gemaakt want met de bovenstaande volle tas kwam ik thuis. Ik ben dolgelukkig met al mijn mooie nieuwe spulletjes!  (Koopziek? Ik? Wel nee.)

What’s in my D&K bag?

01: Een klein bakblik voor cake stond al een tijdje op mijn wishlist, die ging dus ook als eerste in mijn winkelmandje. 02: Het pronkstuk! Ik ben helemaal verliefd op deze rode weegschaal. Ik had een heel cheapass klein weegschaaltje van plastic die absoluut niet praktisch was, dus deze kon ik wel gebruiken in mijn keuken. Het staat ook heel leuk!

03: Een zeepje op basis van Argan olie. 04: Een olijfolie-zeepje. 05: Dit mintgroene kaartje met vogeltjesprint kon ik écht niet laten liggen. 06: En dit kaartje ook niet, ik denk dat ik ze ga inlijsten en ergens aan de muur ga hangen, cute! 07: Een mens kan nooit te veel kruidenpotjes hebben, dit kleine beugelpotje is zo schattig. 08: Gerookte paprikapoeder had ik een keer nodig voor een recept uit een kookboek maar ik kon het toen nergens vinden, dus ik was erg blij dat ik het hier tegenkwam. Het ruikt alleen een beetje naar bacon (?). 09: Bij het afrekenen kreeg ik deze speculaaskruiden als welkomstcadeautje er gratis bij, leuk! 10: Ras el Hanout kwam ik tegen in een recept op Last Days of Spring, dus die moest ook sowieso mee.

11: Een groene theedoek, ik vond het kleurtje wel fris en goede theedoeken komen altijd wel van pas (huisvrouw Iris spreekt hier). 12: Een combinatie van de nummers 07 en 10. Het etiket priegelde ik heel voorzichtig van de verpakking en plakte ik op het potje. 13: Nog meer gratis spullen! Ook deze canvas tas (die ik eigenlijk zelf al wilde kopen) kreeg ik gratis bij mijn aankopen. Handig als boodschappentas!

In totaal was ik zo’n 30 euro kwijt. Oops, dat was niet helemaal de bedoeling. Gelukkig sleepte het vriendje mij op tijd mee (die had het wel gezien na ruim een uur tussen de kookspullen en de menopauze-vrouwen te hebben gestaan) anders had ik vast nog véél meer gekocht. Want oh, wat hebben ze veel leuke spullen!

Oh, en als er iets tussen staat wat je ook graag zou willen hebben, ik heb zoveel mogelijk producten naar de webshop van Dille & Kamille proberen te linken.

Back to Top