Fotodagboekje II

Ik wil zoveel leuke dingen op deze blog zetten en alle blogs die ik volg bijhouden, maar ik ben zo druk, druk, druk. Met mijn studie, het uitzoeken van alle zooi in mijn huis maar gelukkig ook met leuke dingen. En mijn boerderij natuurlijk; kippen voeren, koeien melken, besjes plukken.. Het is een zwaar leven als boerin. Oftewel ik ben totaal verslaafd aan het spelletje ‘Hay Day‘ op mijn telefoon. Dus even snel weer een fotodagboekje tussen de drukte door!

01 & 02: Gisterenavond ben ik met mijn súperhippe moeder op stap geweest! We gingen naar Crossing Border in Enschede omdat The Kyteman Orchestra hier optrad. Wauw, wat een show. Ik had er wel een stukje van gezien op Lowlands enkele jaren geleden maar in een donker theater met comfy zitplekken is zo’n optreden toch veel intenser. Voor de mensen die het niet kennen, hier een filmpje uit een live concert van ze. Heel leuk!

03 & 04: Vanochtend vond ik ineens een cadeautje verstopt in mijn boekenkast van Sinterklaas (héél toevallig nadat mijn moeder de avond ervoor langs was geweest). Oeh, deze vlijmscherpe, vrolijk gekleurde messen stonden al een tijdje op mijn wishlist. Inmiddels staan ze te pronken op mijn aanrecht, ik ben er heel blij mee. Thanks mommy!

05 & 06: Dat daar links was volgens mij het saaiste college in mijn leven. Als derdejaars student volg ik (alweer) het eerstejaars vak Bio-neuropsychologie. En elk jaar wordt wederom in het eerste college een filmpje getoond over een experiment met een hoofdtransplantatie van twee aapjes. Sick. (Voor de wetenschapliefhebbers, ik heb het filmpje voor jullie opgezocht. Voor de dierenliefhebbers: kijk maar niet.) Mijn cijfers heb ik inmiddels ook binnen, een mager zesje voor één vak en onvoldoendes voor twee vakken. Buh. Soms vraag ik mij echt af of ik er wel goed aan doe om nog verder te gaan met deze studie, maar ik ben bang dat er niets anders op zit. Nog even doorbikkelen dus!

07 & 08: Ik vind de herfst zo fijn! Alles voelt zo lekker fris buiten en de blaadjes kleuren mooi. Ik ben absoluut geen liefhebber van de Nederlandse zomer en al helemaal geen fan van de winter (brrr..!), dus de herfst en de lente blijven mijn favoriete jaargetijden.

09 & 10: Hebben jullie deze mutsen al bij de H&M gespot? Ik vind ze zo schattig! Vooral de rechter met de pinguin, d’aww. Ik kon niet kiezen dus uiteindelijk ging ik met niets naar huis maar ik denk dat ik binnenkort toch nog even stiekem ga kijken of de pinguin-muts op voorraad is. Of vinden jullie de grijze muts leuker? Moeilijk!

11 & 12: Kopjes thee <3 En de quinoa pilav van Last Days Of Spring moeten jullie ook echt proberen, zo lekker. Volgens mij heb ik dit de laatste twee weken al drie keer gegeten. Jummie!

Voor meer van dit soort foto’s kan je mij altijd volgen op @ikbenirisniet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27 reacties op “Fotodagboekje II

 1. Iblametomas schreef:

  Op de een of andere manier vind ik je nieuwe positieve levenstijl leuk. Al mis ik af en toe je bittere stukjes haha<3

  | Reageer op deze reactie
 2. Lifesplash schreef:

  Die H&M mutsjes, cute! Die pinguin vind ik erg leuk, oooh en die messen zien er mooi uit, by the way, die quinoa lijkt me heerlijk. Die wil ik ook wel een keertje proberen, haha.

  | Reageer op deze reactie
 3. Niek schreef:

  Wow Iris je haar is vet lang geworden(!) Zijn toch geen extensions?

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha, neee! Ik heb m’n haar bijna nooit los, daardoor lijkt het alsof het ineens heel snel is gegroeid, denk ik 😀

   | Reageer op deze reactie
 4. Priscilla schreef:

  Kies de muizenmuts! Cute! Lief van sinterklaas dat je nu al een cadeautje kreeg. Die messen zien er heel fijn uit.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oh, een muis! Ik dacht steeds dat het een zeehondje was, haha.

   | Reageer op deze reactie
 5. Kim schreef:

  Die pinguinmuts! <3 En succes met je studie, je kunt het echt wel!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Dankjewel! Ik hoop het echt. De laatste tijd heb ik toch vaker ‘man ik zit er helemaal doorheen’-momenten wat betreft m’n studie. Maar om na 5 jaar studeren ineens weer met een nieuwe studie te beginnen gaat hem echt niet worden, dus het moet maar!

   | Reageer op deze reactie
 6. Marlous schreef:

  haha ik heb de quinoa nu ook al een paar keer gegeten, erg lekker he! en wow wat heb jij college in grote zalen zeg! ben blij dat ik meestal in echte ‘klasjes’ zit.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   In dat gebouw zijn de zalen inderdaad erg groot! Soms heb ik ook wel colleges in een wat kleinere zalen, maar de meeste worden hier gegeven. Voor een aantal vakken heb ik ook werkcolleges met een stuk of 20-30 mensen, is toch wel wat gezelliger. In zo’n grote zaal leer je niet zo snel nieuwe mensen kennen.

   | Reageer op deze reactie
 7. Kym schreef:

  Die mutsjes zijn ontzettend cute!
  En wat leuk, die messen set. Die heb ik vorig jaar aan mijn moeder kado gedaan voor kerst. 🙂
  Wat je studie betreft komt het me erg bekend voor, ik heb drie van de vier cijfers terug, en heb er twee al niet gehaald. Heel demotiverend, zeker als je eigenlijk een voldoende verwachtte. 🙁
  Heel veel succes, ik voel met je mee!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Heel demotiverend inderdaad! Voor één vak had ik vorig jaar een 5 (niet geleerd) en deze keer had ik een 4 (wél geleerd). Daar baalde ik zo erg van! Dankjewel, jij ook heel veel succes met je studie. We komen er uiteindelijk wel! 😉

   | Reageer op deze reactie
   1. Kym schreef:

    Oh het komt me zó eng bekend voor! Ik had dit jaar voor Engels niet geleerd, resultaat:4,7. Personen en famiierecht daarintegen heb ik me kapot aan geleerd, was er van overtuigd dat ik een hoog cijfer zou krijgen, nou niet dus een 4,4! Nog lager dan voor Engels waar ik letterlijk niets aan gedaan had. 🙁 Nou dan wil ik best wel even huilen. Máár: schouders eronder en doorgaan!

    | Reageer op deze reactie
 8. Mylène schreef:

  De witte muts, absoluut! En wat tof dat je met je moeder naar The Kyteman Orchestra bent geweest. Klein beetje jaloers. 😉

  | Reageer op deze reactie
 9. Louise van Gend schreef:

  Wat een leuke blogpost 😀 Jij hebt ook al zo’n toffe moeder! Mijn mams ging dit jaar mee naar Rammstein.. Echt te leuk gewoon!
  En wat betreft die mutsen: de pinguin is inderdaad het leukste!

  | Reageer op deze reactie
 10. Nina schreef:

  Dat messenset wil ik ook, super mooi! En die mutsjes zijn allebei heel schattig!

  | Reageer op deze reactie
 11. Liliane schreef:

  Die messenset is the bomb!
  Ik ben wetenschapper en dierenliefhebber, maar ik ga toch voor het laatste. Die arme aapjes 🙁
  En die muts. DE PINGUIN!! want pinguins zijn cool. period.
  Afgelopen weekend heb ik ook allerlei gekke dierenmutsen op mijn hoofd gehad 😛 Toevallig zat ik echt 2 minuten geleden te denken dat ik die morgen eens op Facebook ging posten en toen zag ik jouw post, haha. Ik heb alleen geen pinguin 🙁 wel een beer.

  | Reageer op deze reactie
 12. Femke schreef:

  DIE PINGUIN-MUTS, HIII! Maar eigenlijk staan ze je allebei leuk, dus het maakt niet zo uit. :’)

  En dat filmpje, zo ziek! 🙁 Moet je dat verplicht kijken of mag je ook weglopen? (Dat zou ik doen, anders zou ik waarschijnlijk keihard gaan zitten janken.)
  Maar succes met je studie trouwens, het gaat je vast lukken! 🙂 Probeer je einddoel voor ogen te houden, dat werkt bij mij altijd als ik even een studiedipje heb. Roep maar als je peptalk nodig hebt! 😉

  | Reageer op deze reactie
Back to Top