Fotodagboekje II

Ik wil zoveel leuke dingen op deze blog zetten en alle blogs die ik volg bijhouden, maar ik ben zo druk, druk, druk. Met mijn studie, het uitzoeken van alle zooi in mijn huis maar gelukkig ook met leuke dingen. En mijn boerderij natuurlijk; kippen voeren, koeien melken, besjes plukken.. Het is een zwaar leven als boerin. Oftewel ik ben totaal verslaafd aan het spelletje ‘Hay Day‘ op mijn telefoon. Dus even snel weer een fotodagboekje tussen de drukte door!

01 & 02: Gisterenavond ben ik met mijn súperhippe moeder op stap geweest! We gingen naar Crossing Border in Enschede omdat The Kyteman Orchestra hier optrad. Wauw, wat een show. Ik had er wel een stukje van gezien op Lowlands enkele jaren geleden maar in een donker theater met comfy zitplekken is zo’n optreden toch veel intenser. Voor de mensen die het niet kennen, hier een filmpje uit een live concert van ze. Heel leuk!

03 & 04: Vanochtend vond ik ineens een cadeautje verstopt in mijn boekenkast van Sinterklaas (héél toevallig nadat mijn moeder de avond ervoor langs was geweest). Oeh, deze vlijmscherpe, vrolijk gekleurde messen stonden al een tijdje op mijn wishlist. Inmiddels staan ze te pronken op mijn aanrecht, ik ben er heel blij mee. Thanks mommy!

05 & 06: Dat daar links was volgens mij het saaiste college in mijn leven. Als derdejaars student volg ik (alweer) het eerstejaars vak Bio-neuropsychologie. En elk jaar wordt wederom in het eerste college een filmpje getoond over een experiment met een hoofdtransplantatie van twee aapjes. Sick. (Voor de wetenschapliefhebbers, ik heb het filmpje voor jullie opgezocht. Voor de dierenliefhebbers: kijk maar niet.) Mijn cijfers heb ik inmiddels ook binnen, een mager zesje voor één vak en onvoldoendes voor twee vakken. Buh. Soms vraag ik mij echt af of ik er wel goed aan doe om nog verder te gaan met deze studie, maar ik ben bang dat er niets anders op zit. Nog even doorbikkelen dus!

07 & 08: Ik vind de herfst zo fijn! Alles voelt zo lekker fris buiten en de blaadjes kleuren mooi. Ik ben absoluut geen liefhebber van de Nederlandse zomer en al helemaal geen fan van de winter (brrr..!), dus de herfst en de lente blijven mijn favoriete jaargetijden.

09 & 10: Hebben jullie deze mutsen al bij de H&M gespot? Ik vind ze zo schattig! Vooral de rechter met de pinguin, d’aww. Ik kon niet kiezen dus uiteindelijk ging ik met niets naar huis maar ik denk dat ik binnenkort toch nog even stiekem ga kijken of de pinguin-muts op voorraad is. Of vinden jullie de grijze muts leuker? Moeilijk!

11 & 12: Kopjes thee <3 En de quinoa pilav van Last Days Of Spring moeten jullie ook echt proberen, zo lekker. Volgens mij heb ik dit de laatste twee weken al drie keer gegeten. Jummie!

Voor meer van dit soort foto’s kan je mij altijd volgen op @ikbenirisniet 🙂

Back to Top