Zolea: Een blog vol met natuurlijke beauty

Zolea.be staat in mijn ‘favo blogs’ mapje in mijn feedreader, ik bezoek deze blog van Zoë over natuurlijke cosmetica, ingrediënten en hoe je zelf cosmetica kan maken dan ook regelmatig. Ze plaatst vaak hele handige artikelen over welke ingrediënten in cosmetica je beter kan vermijden en reviews van natuurlijke producten. Maar ook de leukste DIY’s voor o.a. verzorgingsproducten, bijvoorbeeld hoe je zelf bruisballen voor in bad kan maken, lippenbalsem en zeepjes. Mocht het nog niet duidelijk zijn; ik ben helemaal fan van natuurlijke en dierproefvrije beauty producten, deze blog vind ik dus superleuk!

Laatst plaatste ze een winactie waarbij je heel veel leuke spulletjes kon winnen, vol goede moed deed ik aan de winactie. En guess what; ik won! Hartstikke leuk, want ik doe nooit zo vaak mee aan winacties, alleen als ik de prijs heel leuk vind. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik echt iets heb gewonnen (als ik die keer dat ik een pak pannenkoekenmix won niet meetel), ik was dus helemaal excited toen de deurbel vandaag ging omdat de postbode voor mijn deur stond.

Het pakketje:

Pakketje van Zolea

De inhoud:

Pakketje van Zolea

Toen ik het pakketje opende, rook ik meteen de fijne zeepjes! Er zit een zeepje deodorant van Lush bij, en een zeepje en shampoobar die Zoë zelf heeft gemaakt. Ik heb nog nooit een shampoobar gebruikt maar wilde dit altijd wel een keer proberen, ik ben dus erg benieuwd. De arganolie komt ook als geroepen, die wilde ik laatst zelf nog kopen maar ik vond het net iets aan de prijzige kant voor mijn budget. Terwijl ik dit schrijf ben ik een mintgroen monstertje want van het avocado & oatmeal masker maak ik meteen dankbaar gebruik. Ohhh, en ik vergeet bijna de home made lippenbalsum, want die is fijn!

Ik wou dat ik een link naar haar webshop kon geven en jullie kon opdragen om een shitload aan fijne spulletjes bij haar te bestellen, maar voor zover ik weet heeft ze die (nog?) niet. Wel verkoopt ze vandaag haar zelf gemaakte zeepjes en lippenbalsems in Gent van 20 tot 23 uur tijdens een klein gezellig marktje in de bovenzaal van Café Jan van Gent. Helaas niet in de buurt van bij mij, maar misschien wel bij één van jullie?

Update: Via haar Facebook pagina kan je wel zeepjes, shampoobars, e.d. bestellen, het is vrij kleinschalig dus ze verzendt de bestellingen niet, deze zou je ze bij haar op kunnen halen (in de buurt van) Gent.

Back to Top