Blog tip: Gay Unicorn

(Bron)

Sebas heeft al héél lang een blog waar hij vaak hele leuke artikelen op plaatst maar meestal heerst er een doodse stilte. Hij gaf het de schuld aan zijn layout, die eigenlijk best leuk was hoor, maar misschien wel een tikkeltje bijzonder. Dus toen hij vroeg of ik de vormgeving van zijn blog aan wilde passen, ging ik meteen aan de slag. (Oké, dat is niet waar, ik ben nogal lui aangelegd.)

En sinds vorige week staat Gay Unicorn weer helemaal online, mét de nieuwe layout. Stiekem ben ik er best trots op, want de header is zo leuk geworden, al zeg ik het zelf. Nu heel zijn layout is aangepast, voelt hij enorme prestatiedruk om weer súperactief te gaan bloggen, die druk ga ik nog even iets verhogen door te zeggen dat jullie hem allemaal moeten gaan volgen! Want zo’n leuke blog verdient veel meer (normale) bezoekers, heel veel mensen die via Google op zijn blog komen zijn namelijk nogal ziek aangelegd. En dan kunnen jullie ook meteen alles lezen over zijn intense koopziekte (understatement, serieus wie heeft er 25 deo’s? Sebas dus), hoe hij een burgerlijke lul werd (in werkelijkheid valt dat overigens reuze mee) en leuke spulletjes gevonden op Etsy.

Leuk geworden, toch?

Klik hier om Gay Unicorn te volgen via Bloglovin’.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

14 reacties op “Blog tip: Gay Unicorn

 1. Nicole

  Wat een toffe lay-out is het geworden! Ik kende de blog nog niet (al moet ik zeggen dat ik er ooit vaag een keer iets over heb gehoord voor mijn idee…), ik ga meteen een kijkje nemen!

 2. De layout is leuk zeg! En hij schrijft ook leuk, dus ik denk dat deze blog een grote kans maakt om toegevoegd te worden aan mijn bloglovinlijstje 🙂

 3. Sas

  Ik kijk ook altijd even op z’n blog, maar door de weinige updates vergeet ik het nu weer vaak.

 4. Wat een mooie blog! Had ik maar meer verstand van websitedesign en grafische vormgeving..I’m dying for a new theme. Heb je enig idee wat het zou kosten als ik het uitbesteed? 😉

 5. emily

  Hahaha bij het eerste artikel lag ik al helemaal plat. Jouw beschrijving is ook tof trouwens :p

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten