Weekoverzicht: hardlopen, lunchdate en scriptie

Hoara, alweer een weekoverzicht. Ik vind het zo leuk om ze te maken! Deze week had ik niet zoveel verplichtingen en dat was wel fijn. Maar ik heb niet stil gezeten, hoor. Kijkt u maarrr:

nijnie

Zondag

Zondag

Sinds mijn verjaardag (22 april) had ik niet meer hardgelopen, oeps. Ik was een beetje grieperig geworden en daarna lag ik helemaal uit mijn hardloop-flow. Zondagochtend pakte ik het weer op! ’s Middags kwam de moeder van Steve op bezoek. Ik was vergeten dat het Pinksteren was en dat de supermarkten dicht waren, om niet te verhongeren aten we bonbons. ’s Avonds dronk ik hippe girly drankjes (het zou zo veel cooler zijn als ik whisky dronk) en Bunny von D moest in bad want ze rook niet zo fris doordat ze zich nog steeds niet lekker voelde, zo zielig!

Maandag

Maandag

Work work work, baby. Met het raam open, want het was ’s ochtends zulk fijn weer en de hysterische buurtkinderen sliepen nog. ’s Middags maakte ik aardbeienwraps uit het Forest Feast kookboek, superlekker! ’s Avonds at een vriend van Steve mee. Ik maakte een simpele tomaten-groentesoep waar we stokbrood bij aten. Ik heb als ongeschreven regel dat ik na het avondeten niets productiefs meer mag doen, dus we keken films en ik ging als een echte oma lekker vroeg naar bed.

Dinsdag

Dinsdag

Bunny von D’s antibioticakuur was voorbij, dus we moesten weer een konijnenplasje bij de dierenarts brengen. Steve en ik gingen er al wandelend naar toe en liepen op de terugweg door de stad om langs Dille & Kamille te gaan want dat is Steve’s favoriete winkel (grapje, hij verveelt zich altijd dood terwijl ik enthousiast overal naar toe ren). Bij Bagels & Beans hadden we een lunchdate en daar werd ik gebeld door de dierenarts. Bunny’s blaasontsteking is weg, maar ze is nog niet helemaal beter, donderdag zou ze een echo krijgen. Ik werd sip van het idee dat er misschien iets ergs met Bunny is dus van Steve moest ik een ijsje eten ook al had ik daar helemaal geen zin in. ’s Middags wilde ik eigenlijk bezig met mijn scriptie, maar konijnenknuffelen vond ik véél belangrijker.

Woensdag

Woensdag

Om 8 uur ’s ochtends ben ik al gaan hardlopen, whoa. Daarna ging ik een beetje bezig in de tuin, alles groeit al goed. Ik zal snel een moestuin-update schrijven! Omdat Bunny von D mijn citroenmelisse- en muntplantjes iets te lekker vindt, had ik mijn konijnengieter als ‘verschrikker’ in de plantenbak gezet. Alle dieren in mijn tuin waren in de war, ik moest zo lachen. Verder maakte ik 100 selfies (ik wilde een nieuwe foto voor mijn ‘over iris’ pagina), deed ik met Steve de wekelijkse boodschappen en maakte ik risotto met aubergine, peer en paddestoelen.

Donderdag

Donderdag

Ik was nog maar net wakker en ik werd al gebeld door de dierenkliniek. De dierenarts die de echo van Bunny von D die middag zou uitvoeren was ziek, waardoor de afspraak verzet moest worden naar dinsdag. Vervelend, maar niets aan te doen natuurlijk. Ik ben de hele dag maar aan het werk gegaan voor mijn blog, goede afleiding! Ook mailde ik met de webdesigner die inmiddels druk bezig is met mijn nieuwe layout. Gelukkig kan ze goed omgaan met mijn ‘oja dit is leuk, oh nee dit ook, o jee ik vind àlles leuk en kan niet kiezen!’-feedback.

Vrijdag

Vrijdag

Bunny von D wilde geen brokjes, ojee, dat is niks voor haar! Ik nam haar mee naar boven en knuffelde haar terwijl ik aan het wakker worden was. Ik masseerde haar konijnenbuikje en hoppaa, ze wilde weer eten. Ik kan dus altijd nog een reiki-centrum voor konijnen beginnen, mocht het niets worden met mijn ambities. Daarna ben ik gaan hardlopen, maakte ik een kort filmpje (!) voor iets leuks en luierde ik in de tuin terwijl Bunny von D gras at. Na 1 uur ging ik druk bezig met bloggen en mailen. Tussen 1 en 5 doet Bunny altijd haar middagdutje, dus dan heeft ze geen aandacht van mij nodig en kan ik met een gerust hart non-stop aan de slag op mijn werkplek boven. ’s Avonds aten we mijn lievelingssalade.

Zaterdag

Zaterdag

Yes, mijn bestelling van Bol.com kwam binnen. Ik had dit boek al eens geleend van mijn scriptiebegeleider, dit boek is heel handig voor de laatste loodjes van mijn scriptie. Door het pakketje werd ik ook direct geconfronteerd met het feit dat ik de hele week nog niets voor mijn scriptie had gedaan, oeps. Dus ik bekeek voorbeeldscripties, maakte een supermooie titelpagina, schreef een voorwoord waar je een traantje bij wegpinkt en deed van alles behalve wat eigenlijk moest: het afronden van mijn discussie (het allerrrlaatste deel van mijn scriptie).

Hopelijk lukt het vandaag wel met mijn discussie.. Let’s do this! Wat zijn jullie plannen voor vandaag? 

Back to Top