Weekoverzicht: Apeldoorn, groen licht en wijn

Wat een armoe op mijn blog de laatste tijd hè? Oh echt, ik vind het zo naar om uit mijn blogflow te liggen omdat ik druk ben met andere dingen. Nog even en dan heb ik vakantie en dan kan ik er weer fulltime mee aan de slag. En als het is goed is met een nieuwe layout. Yes! Zóveel zin in. Mocht je je afvragen wat ik dan allemaal heb gedaan, dan maakte ik dit weekoverzicht speciaal voor jou:

watermeloen

Zondag

zondag

Het was no-pants day, want het was wàrm en ik ik moest de hele dag bezig voor mijn scriptie. Die avond had ik namelijk de deadline voor mijn allerlaatste conceptversie waar ik feedback op kon krijgen. Ik wilde hem dus zo goed mogelijk af hebben. ’s Avonds laat mailde ik het (met vierkante ogen) naar mijn scriptiebegeleiders. Tussendoor betrapte ik de kat van de buurvrouw die onze tuin als wc wilde gebruiken en maakte ik gegrilde maïs en een salade (met chips!) voor mezelf, want Steve was op een barbecue.

Maandag

maandag

Oeh yeah, ik liep les 22 van Evy. Dit is de tweede keer dat ik het hele schema doorloop, en het gaat me deze keer zoveel beter af. Ik merk echt dat mijn lichaam veel gezonder is geworden in vergelijking met ruim twee jaar geleden. Bunny von D had deze dag ook haar controle. Het ging zo goed dat de buitenste hechting er nu al uit mocht (de rest van de hechtingen zitten aan de binnenkant en lossen vanzelf op) en dat een tweede controle later die week niet eens nodig was. Go Bunny! Ik merk nu al dat ze zich stukken beter voelt dan voor de operatie. De baarmoeder zag er dan ook héél slecht uit, de dierenarts had er een foto van gemaakt. Bunny zal wel blij zijn nu dat stomme ding er uit is. Ze mocht nog niet buiten spelen, dus haalde ik maar een beetje buiten naar binnen voor haar. Bunny at citroenmelisse, wij spaghetti.

Dinsdag

dinsdag

Ik kocht plantjes voor mijn moestuin! Mijn geduld raakte een beetje op en ik had nog een tweede moestuinbak te vullen, dus om het wat leuker voor mijzelf te maken, kocht ik kant-en-klare plantjes. Dat voelt toch wel een beetje als valsspelen. Ik was vooral bezig in de tuin die dag en voor mijn blog.

Woensdag

woensdag

’s Ochtends had ik een afspraak in Apeldoorn, heel leuk! Alle PR-blog-dingen zitten altijd in Amsterdam en dat voelt voor mij echt als een wereldreis, dus ik ben blij als mensen dan ergens in het midden willen afspreken. Nog blijer was ik met Steve die als personal assistant en chauffeur mee ging, ha. Oóóh ik heb zoveel leuke potentiële projecten om over te vertellen aan jullie, maar het staat allemaal nog een beetje in de kinderschoenen, dus nog even geduld! ’s Middags gingen we door naar Deventer, ’s avonds ging ik naar een verjaardag en mijn filmpje met Bunny von D voor Bloggers Network kwam online! Heb je hem al gezien?

Donderdag

donderdag

Kriebels! Vandaag was hèt groenlichtgesprek voor mijn scriptie. Bij ‘groen licht’ is je scriptie goedgekeurd om in te leveren voor de eindbeoordeling. En dat heb ik gekregen! Dat betekent dus dat ik eigenlijk al wel een voldoende heb. Hiephoi. Maar ik wil natuurlijk geen mager zesje omdat er zoveel tijd en energie in zit. Dus met de feedback die ik kreeg, wil ik zeker nog wat gaan doen. Ik heb daar nu nog een week de tijd voor. Spannend! Bunny von D mocht deze dag voor het eerst weer naar buiten, ze was zo blij, echt leuk. Zelf heb ik niets bijzonders meer gedaan, ik was compleet uitgeput, door de vorige dag nog, denk ik.

Vrijdag

vrijdag

Ik had afgesproken om naar een festival te gaan, op het allerlaatste moment kwamen we erachter dat we ons hadden vergist in de datum en dat het morgen pas was, oeps. Ik deed boodschappen en Steve zei 300x dat ik echt niet moest vergeten om wasmiddel te kopen. Ik vergat de vuilniszakken én het wasmiddel. Oeps. Weer terug naar de supermarkt; vergat ik de vuilniszakken. Gelukkig was er wijn. En ik maakte lekker eten. Ik word soms zo moe van mijzelf hè, misschien moet ik ook een keer een ADHD-style weekoverzicht maken met alle onhandige dingen die ik doe. Verder deed ik veel saaie dingen deze dag: mailtjes beantwoorden en dingen regelen. ’s Avonds dronk ik wijntjes bij hondje Troy en zijn baasje Sebas.

Zaterdag

zaterdag

Ik ben het warme weer zóóó zat. Gelukkig koelde het al wel wat af deze dag, maar ik voelde me nog steeds te bluh om hard te lopen dus dat stelde ik (alweer) een dagje uit. En ik voelde me de hele dag gestrest omdat ik had gedroomd dat ik mijn afstudeerpresentatie had en dat werkelijk àlles mis ging: ik vergat mijn usb-stick, ik kon niet inloggen op Google Drive, de tweede begeleider was vervangen door een hele strenge meneer. Man man. Maar dat gaf me wel goede motivatie om keihard bezig te gaan met mijn scriptie, dus dat heb ik vooral gedaan. Het hoogtepunt van mijn dag was dat ik zag dat er heel veel wijn in de aanbieding was bij de plaatselijke supermarkt die binnenkort verandert in een Jumbo.

Ik ben stiekem blij dat het vandaag weer wat minder zonnig is, zodat ik zo mijn hardloopschoenen weer aan kan doen! En hopelijk heb ik nog genoeg tijd om wat blogposts vooruit te schrijven zodat er deze week weer wat meer leven op dit stukje internet is. Wat zijn jullie plannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 reacties op “Weekoverzicht: Apeldoorn, groen licht en wijn

 1. Michelle schreef:

  Heerlijk om te zien dat het weer beter gaat met miss Bunny von D. Èn dat het goed gaat komen met je scriptie. Èn de geheimzinnige projectjes. Nog eventjes en dan is het vakantieeee :D.
  Mijn plannen? Iets met haar, verf en paars. O GOD. Oja en iets van bloggen en (waarschijnlijk niet) studeren. En Game of Thrones lezen. Wacht, dit past niet in 1 dag. Plannen voor de hele week dus!

  | Reageer op deze reactie
 2. Daphne schreef:

  Heel begrijpelijk hoor, dat het even wat rustiger is, hier op je blog. Want zo te lezen is het verder in je leven verre van rustig: scriptiebikkelen en afstuderen! Woehoe, nog even en dan kan Het Grote Genieten beginnen. Geniet vooral ook van de laatste loodjes, want later denk je met heimwee terug aan je studententijd (sprak deze één-jaar-geleden-afgestudeerde-dame heel wijs…).
  Enne, ik heb laatst ook vals gespeeld door plantjes te halen voor de moestuin. Heel fijn af en toe 🙂
  Fijn dat het weer beter gaat met miss von D!

  | Reageer op deze reactie
 3. Kim schreef:

  Helemaal logisch en begrijpelijk dat het hier even wat rustiger is als je allemaal andere dingen te doen hebt. Wel jammer natuurlijk, dus ik kan niet wachten tot je vakantie hebt! 🙂
  Fijn om te lezen dat het weer helemaal goed gaat met Bunny Von D! Ze is een super konijn, dat blijkt maar weer.
  Nogmaals heel erg veel succes met de laatste loodjes van je scriptie! Naar hè, van die dromen waarin alles mis gaat? Gelukkig gaat dat niet gebeuren bij de echte presentatie. Die ga jij gewoon rocken (haha :)) Succes vandaag en hopelijk heb je een fijne dag.
  Ik ben vandaag nog het laatste dagje op vakantie. Lekker genieten nog!
  Liefs, Kim

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha ja was echt een slechte timing voor die droom. Als ik alleen al denk aan mijn presentatie krijg ik al buikpijn van de zenuwen :’) Ik wil het zo graag achter de rug hebben. En dan vakantieee. Wat lekker dat je op vakantie bent, de laatste dag alweer! Geniet er nog maar goed van 😀

   | Reageer op deze reactie
 4. Marion schreef:

  Haaaahahahahaha, gewoon tóch het wasmiddel vergeten. Oh heerlijk! Wat fijn dat je groen licht hebt. Ben benieuwd wat voor cijfer het gaat worden. Ik heb even heel gelukkig naar het scherm zitten staren. Zo blij om Bunny weer buiten te zien!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Haha! Ik zei nog wel tegen Steve “jahaaaaaa nu weet ik het wellll”. En toen liep ik later het huis binnen met mijn ojee-gezicht. Het eerste wat hij zei was “Je bent het wasmiddel vergeten hè?”. Haha zo erg.

   En oeh ja ik ben echt opgelucht met het groene licht! Zo fijn om te weten dat het in ieder geval een voldoende is (of er moet heel iets geks gebeuren). Ik ben ook echt benieuwd wat mijn cijfer uiteindelijk wordt! Met een 6 ben ik ook blij hoor, maar ik heb er zo mijn best op gedaan dat ik stiekem toch wel op een hoger cijfer hoop hihi. Zo lief jouw reactie!

   | Reageer op deze reactie
 5. Jennifer schreef:

  Mooi om te lezen dat het met Bunny von D goed gaat! Ik ben ook blij als het wat koeler word, al is het hier nu nog steeds boven de 25 graden 😐

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Blehhh vreselijk hè. Ik wou dat ik zo’n zomer-persoon kon zijn die echt kan genieten van tropisch warm weer, maar ik krijg er alleen maar hoofdpijn en een bluh-gevoel van haha. Volgens mij was ik in mijn vorige leven ook een konijn, ik kan gewoon veel beter tegen kou dan tegen warmte 😀

   | Reageer op deze reactie
   1. Jennifer schreef:

    Hahaha ja ik hou ook niet echt van deze plakkerige warmte. Vroeger kon ik er wel goed tegen, maar tegenwoordig vind ik het maar niets.

    | Reageer op deze reactie
 6. Naomi schreef:

  Super super super fijn en goed dat je scriptie groen licht heeft! Ben erg benieuwd naar het onderzoek! Sowieso ook vanuit mijn studie :).
  Fijn dat het ook goed gaat met konijntjelief! BunnyvonD mag eindelijk weer naar buiten!

  | Reageer op deze reactie
 7. Moniek schreef:

  Wat fijn dat het beter gaat met bunny von D! En wat goed van je scriptie nog even een weekje de puntjes op de i zetten en daarna ben je er vanaf!

  | Reageer op deze reactie
 8. Klaasje schreef:

  Herkenbaar, ik wil gewoon zonder-jas-weer, dat is voldoende voor mij. En boodschappen doen met mijn ADD-hoofd is elke keer weer een avontuur haha. Fijn dat je groen licht hebt, succes met de afwerking!

  | Reageer op deze reactie
 9. Lotte schreef:

  Zo goed van je scriptie! Met jouw positiviteit wordt het vast en zeker een top cijfer:) Ik volg je al best een tijdje en na al je studeerstruggles ben ik best een beetje ‘trots’ ofzo (ookal ken ik je helemaal niet persoonlijk) dat je bijna afgestudeerd bent! Zo goed!
  Verder ben ik echt een beetje jaloers op je mooie groene plantjes en je foto’s op insta van je eigen sla en mooie bloemetjes. Alles sterft bij mij, helaas.
  Die lange jurk staat je echt mooi! Heerlijk bij warm weer. Ik vind mezelf er te klein voor 🙁
  Mijn vriend heeft best een heftige combo ADD/ADHD (ook vrij laat gediagnosticeerd, 27) en ik maak voor hem boodschappenlijstjes. Nog presteert hij het om wel eens iets te vergeten, maar het helpt wel. Sowieso maak ik lijstjes voor hem. Ik heb op school geleerd dat overzicht belangrijk is en ik merk aan mijn vriend dat hij het fijn vindt. Niet een to-do lijst voor één dag (want stress, ik moet zoveel) maar voor een week. Dan kan hij zelf kiezen wanneer hij wil stofzuigen of de kattenbak gaat schoonmaken. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit vertel:p Haha nou ja. Fijne zondag en knuffels aan Bunny von D!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ah ik vind dat zo leuk om te lezen! Als ik weer door de bomen het bos niet meer zie, vraag ik ook altijd of Steve een lijstje voor mij wil maken 😀 Want als ik het zelf doe zet ik er vaak veeeel te veel dingen op die nooit lukken op één dag, ook al denk ik zelf van wel op dat moment haha. En een lijstje maken voor een hele week is ook een goede inderdaad. Ik word altijd heel kriebelig van te veel structuur, maar ik kan ook niet zonder, zo’n weeklijstje is dan een goede middenweg.

   | Reageer op deze reactie
 10. Vera schreef:

  Oooooh de afstudeerstress. Hoewel het bij mij twee jaar geleden is weet ik zooooo goed wat je nu doormaakt. Ik had ook elke nacht wel een andere absurde nachtmerrie over alles wat mis kon gaan, vreselijk. Nog heel eventjes, dan ben je er vanaf! Heel veel succes met de laatste loodjes!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Poeeeh ja, ik werd helemaal in paniek wakker. En ik was zó blij dat het maar een droom was. Of nachtmerrie inderdaad. Mijn god, haha. Ik ben zó blij als ik het allemaal heb gehad. Nog heel even 😀 Dankje!

   | Reageer op deze reactie
 11. Bente schreef:

  Ah wat super fijn dat je groen licht hebt voor je scriptie! Well done 🙂 Ik ben ook wel blij dat de zon eventjes weg is, maar vooral omdat door de regen de pollen een piepklein beetje minder zijn, halleluja!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Oef ja dat snap ik. Ik zag de afgelopen week al veel hooikoorts-horror-tweets van mensen voorbij komen. Zelfs ik merkte dat ik een kriebelige neus had de afgelopen dagen, en ik heb niet eens hooikoorts. Dan kan je niet eens lekker buiten zitten hè? Lijkt me echt vervelend!

   | Reageer op deze reactie
 12. Danielle schreef:

  Ach soms heb je gewoon een beetje een blog dipje, ik heb gewoon lekker een beetje oude artikelen van je terug gelezen.. 😉

  Fijn om te zien dat het met Bunny al een stuk beter gaat!

  | Reageer op deze reactie
 13. Xaviera schreef:

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Bunny von D! Gefeliciteerd dat je groen licht hebt gekregen voor je scriptie. 😀 Leuk overzicht heb je weer gemaakt. Ook heel fijn dat het hardlopen zo goed gaat!

  | Reageer op deze reactie
 14. Marjolein schreef:

  Wat een weekje heb je gehad! Heerlijk dat je groen licht hebt gekregen voor je scriptie. Nu komt het einde toch wel echt in zicht… En tsja, soms lig je gewoon even uit je blogflow, maar neem rustig je tijd en dan kun je er over een tijdje weer flink tegenaan 😀

  | Reageer op deze reactie
 15. saskia schreef:

  hahaha ik vind weekoverzichten stiekem heel leuk om te lezen.
  Gelukkig gaat alles goed met Bunny! Het komt vast helemaal goed met je scriptie, goed bezig!

  | Reageer op deze reactie
 16. Wat een mooie moestuinbakken heb je daar staan. Heb je die kant-en-klaar ergens gehaald of zelf gemaakt? En waar haal je je inspiratie voor vulling vandaan? Ik wi er ook graag aan beginnen, maar ben een hele slechte tuinierder helaas.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   De bakken komen van de welkoop en qua vulling gebruik ik het Mijn Makkelijke Moestuin boek als inspiratie, daar zit ook een handige zaaikalender bij, maar het komt er eigenlijk op neer dat ik maar gewoon wat doe, haha!

   | Reageer op deze reactie
 17. Jonne schreef:

  Leuk artikel! Wat een schattige foto’s, en super goed van je scriptie!
  Liefs. Jonne

  | Reageer op deze reactie
 18. Maureen schreef:

  Weekoverzichten zijn altijd fijn…al is het misschien wat minder als je zelf in afstudeer-stress zit! Gelukkig heb je nu al de zekerheid van een voldoende, het kan dus alleen beter worden! Ik plan ook al de hele tijd een les van Evy in (ben nog niet zo ver als jij maar vind het wel superleuk!) maar inderdaad – het weer werkt niet echt mee (als is het waar ik woon helaas niet 30 graden, maar noodweer de afgelopen dagen :/ )

  | Reageer op deze reactie
 19. Iris schreef:

  Wat fijn dat Bunny von D zich weer wat beter voelt en dat je groen licht hebt! Ik vind je jurk trouwens ook heel mooi met zo’n split 😀
  Vandaag heb ik al een fotoshoot gehad, wat gelezen en ik moet nog een presentatie voorbereiden, koken en misschien dat ik nog wat verder lees. Best wel een relax-dagje dus 🙂

  | Reageer op deze reactie
 20. chucky1012 schreef:

  Fijn dat het met Bunny von D steeds beter gaat.
  Goed van je dat het einde inzicht is om je scriptie af te hebben.
  Heerlijk dat je bijna holiday hebt.
  Mooie en goede aanbieding van de rosé.
  Ben zo benieuwd naar je nieuwe layout van je blog…..

  Xoxo

  | Reageer op deze reactie
 21. Iris schreef:

  Top dat je scriptie zo goed als af is, toch wel een hele last van je schouders.

  | Reageer op deze reactie
 22. Marlijn schreef:

  Goed bezig met hardlopen en fijn dat het nu stukken beter gaat. Fijn dat je je scriptie al in de pocket hebt! Oh dat vergeten in de supermarkt komt me erg bekend voor.. mijn vriend is er ook zo één, ik maak dan ook altijd lijstjes zelf voor 2 dingen, maar dan kan het nog steeds mis gaan.. achja zo heeft iedereen wat 😛 .

  | Reageer op deze reactie
 23. Esmeralda schreef:

  Ik heb het ook druk aankomende week. 36 uur werken en daarnaast nog 6 uur sporten, een ladies night in Almere en m’n vriend is jarig, yay!

  | Reageer op deze reactie
 24. Nadia schreef:

  Ik begrijp wel dat je het jammer vindt om niet te kunnen bloggen, maar ik vind de weekoverzichten wel héél leuk! Oeh, ik ben benieuwd naar je nieuwe layout… je huidige is wel echt ‘Iris’! Die zwarte jurk op de vrijdag is echt heel mooi, en wat fijn dat het goed gaat met Bunny von D!

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Voor mij voelt ‘ie helemaal niet zo iris meer haha. Ik wil het ook graag iieetsje strakker. Maar niet super modern hoor. Ik denk/hoop dat het een perfecte balans wordt 😀 En dankjewel! Leuk om te horen!

   | Reageer op deze reactie
 25. Anouk schreef:

  Ahh je moestuintje is echt leuk! Ik zou ook voor kant en klare plantjes gaan hoor, zaaien en dan zorgen dat het gaat groeien werkt bij mij echt niet gewoon hihi misschien heb ik toch geen groene vingers

  | Reageer op deze reactie
 26. Merel schreef:

  Wat voelt het heerlijk he, om die scriptie ingeleverd te hebben? (ok, nu nog finetunen, maar dat komt goed) En ik ben natuurlijk heel benieuwd naar alle toffe projecten die er op je pad komen! Zin om je op Mundial weer te zien. En Sebas! Leuk om hem te ontmoeten 🙂 x!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top