Weekoverzicht: Apeldoorn, groen licht en wijn

Wat een armoe op mijn blog de laatste tijd hè? Oh echt, ik vind het zo naar om uit mijn blogflow te liggen omdat ik druk ben met andere dingen. Nog even en dan heb ik vakantie en dan kan ik er weer fulltime mee aan de slag. En als het is goed is met een nieuwe layout. Yes! Zóveel zin in. Mocht je je afvragen wat ik dan allemaal heb gedaan, dan maakte ik dit weekoverzicht speciaal voor jou:

watermeloen

Zondag

zondag

Het was no-pants day, want het was wàrm en ik ik moest de hele dag bezig voor mijn scriptie. Die avond had ik namelijk de deadline voor mijn allerlaatste conceptversie waar ik feedback op kon krijgen. Ik wilde hem dus zo goed mogelijk af hebben. ’s Avonds laat mailde ik het (met vierkante ogen) naar mijn scriptiebegeleiders. Tussendoor betrapte ik de kat van de buurvrouw die onze tuin als wc wilde gebruiken en maakte ik gegrilde maïs en een salade (met chips!) voor mezelf, want Steve was op een barbecue.

Maandag

maandag

Oeh yeah, ik liep les 22 van Evy. Dit is de tweede keer dat ik het hele schema doorloop, en het gaat me deze keer zoveel beter af. Ik merk echt dat mijn lichaam veel gezonder is geworden in vergelijking met ruim twee jaar geleden. Bunny von D had deze dag ook haar controle. Het ging zo goed dat de buitenste hechting er nu al uit mocht (de rest van de hechtingen zitten aan de binnenkant en lossen vanzelf op) en dat een tweede controle later die week niet eens nodig was. Go Bunny! Ik merk nu al dat ze zich stukken beter voelt dan voor de operatie. De baarmoeder zag er dan ook héél slecht uit, de dierenarts had er een foto van gemaakt. Bunny zal wel blij zijn nu dat stomme ding er uit is. Ze mocht nog niet buiten spelen, dus haalde ik maar een beetje buiten naar binnen voor haar. Bunny at citroenmelisse, wij spaghetti.

Dinsdag

dinsdag

Ik kocht plantjes voor mijn moestuin! Mijn geduld raakte een beetje op en ik had nog een tweede moestuinbak te vullen, dus om het wat leuker voor mijzelf te maken, kocht ik kant-en-klare plantjes. Dat voelt toch wel een beetje als valsspelen. Ik was vooral bezig in de tuin die dag en voor mijn blog.

Woensdag

woensdag

’s Ochtends had ik een afspraak in Apeldoorn, heel leuk! Alle PR-blog-dingen zitten altijd in Amsterdam en dat voelt voor mij echt als een wereldreis, dus ik ben blij als mensen dan ergens in het midden willen afspreken. Nog blijer was ik met Steve die als personal assistant en chauffeur mee ging, ha. Oóóh ik heb zoveel leuke potentiële projecten om over te vertellen aan jullie, maar het staat allemaal nog een beetje in de kinderschoenen, dus nog even geduld! ’s Middags gingen we door naar Deventer, ’s avonds ging ik naar een verjaardag en mijn filmpje met Bunny von D voor Bloggers Network kwam online! Heb je hem al gezien?

Donderdag

donderdag

Kriebels! Vandaag was hèt groenlichtgesprek voor mijn scriptie. Bij ‘groen licht’ is je scriptie goedgekeurd om in te leveren voor de eindbeoordeling. En dat heb ik gekregen! Dat betekent dus dat ik eigenlijk al wel een voldoende heb. Hiephoi. Maar ik wil natuurlijk geen mager zesje omdat er zoveel tijd en energie in zit. Dus met de feedback die ik kreeg, wil ik zeker nog wat gaan doen. Ik heb daar nu nog een week de tijd voor. Spannend! Bunny von D mocht deze dag voor het eerst weer naar buiten, ze was zo blij, echt leuk. Zelf heb ik niets bijzonders meer gedaan, ik was compleet uitgeput, door de vorige dag nog, denk ik.

Vrijdag

vrijdag

Ik had afgesproken om naar een festival te gaan, op het allerlaatste moment kwamen we erachter dat we ons hadden vergist in de datum en dat het morgen pas was, oeps. Ik deed boodschappen en Steve zei 300x dat ik echt niet moest vergeten om wasmiddel te kopen. Ik vergat de vuilniszakken én het wasmiddel. Oeps. Weer terug naar de supermarkt; vergat ik de vuilniszakken. Gelukkig was er wijn. En ik maakte lekker eten. Ik word soms zo moe van mijzelf hè, misschien moet ik ook een keer een ADHD-style weekoverzicht maken met alle onhandige dingen die ik doe. Verder deed ik veel saaie dingen deze dag: mailtjes beantwoorden en dingen regelen. ’s Avonds dronk ik wijntjes bij hondje Troy en zijn baasje Sebas.

Zaterdag

zaterdag

Ik ben het warme weer zóóó zat. Gelukkig koelde het al wel wat af deze dag, maar ik voelde me nog steeds te bluh om hard te lopen dus dat stelde ik (alweer) een dagje uit. En ik voelde me de hele dag gestrest omdat ik had gedroomd dat ik mijn afstudeerpresentatie had en dat werkelijk àlles mis ging: ik vergat mijn usb-stick, ik kon niet inloggen op Google Drive, de tweede begeleider was vervangen door een hele strenge meneer. Man man. Maar dat gaf me wel goede motivatie om keihard bezig te gaan met mijn scriptie, dus dat heb ik vooral gedaan. Het hoogtepunt van mijn dag was dat ik zag dat er heel veel wijn in de aanbieding was bij de plaatselijke supermarkt die binnenkort verandert in een Jumbo.

Ik ben stiekem blij dat het vandaag weer wat minder zonnig is, zodat ik zo mijn hardloopschoenen weer aan kan doen! En hopelijk heb ik nog genoeg tijd om wat blogposts vooruit te schrijven zodat er deze week weer wat meer leven op dit stukje internet is. Wat zijn jullie plannen?

Back to Top