Weekoverzicht: work work work baby

Hee hoi ben ik weer! Ik moest even wat minder naar mijn computer staren, want mijn hoofd zat weer vol met pudding. Er kwamen weer wat minder blogposts online. Maar achter de schermen ben je eigenlijk nooit-níet met je blog bezig, herkenbaar blog-collega’s? In dit weekoverzicht een kijkje achter de schermen van de afgelopen week:

Zondag

weekoverzicht: zondag

Ik schreef mijn weekoverzicht en had wederom totaal onderschat hoe lang ik daar elke keer mee bezig ben, oeps. Ik maakte mijn administratie op orde en deed de btw-aangifte als een echte Girl Boss. Ik gebruik daar de leuke gratis BTW printable van Team Confetti voor. Want ik heb een hekel aan Excel en op deze manier heb ik voor mijn gevoel meer overzicht. Verder zat ik buiten en keek ik naar de spelende konijntjes (Bunny von D en logeerkonijn Jimmy) die om en om buiten mochten spelen. En ik kookte een lekkere salade uit het kookboek Vegadutchie, je vindt binnenkort een review van dit kookboek op mijn blog.

Maandag

weekoverzicht: maandag

Hop hop, aan de slag voor een samenwerking. Ik werkte een héle leuke winactie uit die afgelopen woensdag online kwam. En yes, mijn contract als HEMA blogger is weer verlengd en dat vind ik heel leuk! Ik maakte het officieel door mijn handtekening te zetten. Op dat soort momenten moet ik zo lachen om mezelf. Ik heb altijd het gevoel dat ik maar wat doe, maar bij dat soort officiële zakelijke dingen realiseer ik me dat ik het toch eigenlijk best goed doe. Voor iemand die maar wat doet. Ik bedoel halló, ik verdien mijn geld met iets dat ik oprecht onwijs leuk vind om te doen Dat had ik een paar jaar geleden, toen ik nog in een shoarmabar werkte (ja écht), nooit verwacht!

Dinsdag

weekoverzicht: dinsdag

Ik wil al een tijdje een andere bril. Beide brillen die ik nu heb (op de bovenste foto’s) vind ik helemaal niet meer bij mij passen. En een bril is toch vrij prominent in your face. Ik wil graag zoiets als dit of dit. Maar elke keer als ik op de website van Ace & Tate leuke brillen wil uitzoeken om thuis te kunnen passen, zijn ze niet op voorraad. Nou, dan niet hè. Dus deed ik maar een bestelling bij Lush, ha. Mijn favoriete gezichtscrème en scrub waren op, dus die bestelde ik, en naar de toothpaste tabs was ik ook heel benieuwd dus die deed ik ook in mijn virtuele mandje. Bij bol.com had ik iets voor mijn moestuin besteld, en toen kreeg ik een pakket binnen met visvoer. Huh? Het lijkt nu net alsof ik hele dagen aan het online shoppen ben, dat valt écht reuze mee, hoor! Dus die mocht weer retour en toen opeens was de dag alweer voorbij. Nu ik zomervakantie heb, lijkt het alsof ik in een tijdmachine zit. Wat vliegt de tijd!

Woensdag

weekoverzicht: woensdag

Ik kreeg een mooi boek opgestuurd om te reviewen dat perfect bij mijn blog past. Het is Niets verspillen doe je zo (affiliatelink, zodat ik nooit weer in een shoarmabar hoef te werken, thanks) van Uitgeverij Good Cook. Er staan allemaal makkelijke duurzame tips in, onderverdeeld in veel verschillende thema’s (o.a. tuinieren, koken, kleding). Echt heel leuk als naslagwerk voor groene tips! Ook hier zal ik binnenkort een review over schrijven. Het boek werd me trouwens door een extreem chagrijnige postbode in de handen geduwd. Blijkbaar had hij al eerder aangebeld en had ik niet open gedaan. “Ik heb hier wel vijf minuten voor de deur gestaan!” zei hij boos. Tja, soms sta ik onder de douche bijvoorbeeld. En – shocking fact – soms ben ik niet eens thuis! Normaal doe ik vaak in mijn pyjamabroek en uitgelopen-make-up-van-de-vorige-dag open om perspakketjes aan te nemen, ook al is het al ’s middags, want dat zijn de perks of being a blogger. Hij zal wel denken dat ik hele dagen in mijn pyjama op de bank lig en online allemaal shit koop. Ik doe altijd maar extra aardig en enthousiast open, hopelijk krikt dat mijn imago wat op.

Donderdag

donderdag

Ik heb zóveel zin om nieuwe content voor HEMA te maken. Ik was aan het brainstormen en zette wat ideeën op papier en bestelde de producten uit de HEMA webshop die ik daar bij nodig heb. Het wordt iets met een tuinfeestje, zal ik alvast verklappen, dus ik mag nog flink aan de bak om de tuin netjes te krijgen voor de foto’s. En ik wilde héél graag bloggen voor mijn eigen blog, maar ik kon me nergens op concentreren dus ik heb de rest van de dag vooral veel doe-dingen in plaats van denk-dingen gedaan.

Vrijdag

weekoverzicht: vrijdag

Ik had weer wat spullen verzameld voor mijn kraampje. Je zou bijna denken dat mijn huis inmiddels helemaal leeg is, maar niets is minder waar. Ik heb door de jaren heen zo veel spullen bewaard waar ik helemaal niets mee doe. Ik doe het allemaal weg! Met Jouw Marktkraam had ik afgesproken dat ik de kraam voor drie weken mocht proberen zodat ik er over kon bloggen. Dat zou betekenen dat ik de volgende dag mijn kraampje leeg moest halen. Maar ik ben er zo enthousiast over (en het werkt ook gewoon verslavend!) dat ik besloot om de kraam nog voor in ieder geval één week te huren. En als dat goed gaat misschien zelfs langer, we’ll see! Verder rende ik als een kip zonder kop door mijn huis om puin te ruimen. Ik was 3 uur (!!!!!) bezig met de monsterafwas en ruimde de tuin op. Normale mensen halen daar vast veel voldoening uit. Ik kan alleen maar denken “volgende week moet ik weer precies hetzelfde doen..” en slaak dan nog een diepe zucht van ellende. Gelukkig hadden we lekker eten.

Zaterdag

weekoverzicht: zaterdag

Wat een fijn weer! Buiten scheen de zon, maar binnen bleef het lekker koel. Steve kwam al vroeg weer thuis van zijn werk, joepie! Ik zat in een schrijf-flow en logeerkonijn Jimmy speelde de hele dag enthousiast buiten. Bunny lag binnen te chillen. One happy family. Het is zo leuk om te zien dat Jimmy nu zo’n blij konijn is. Hij heeft ontzettend lang in het asiel gezeten en was daar helemaal niet blij, hij at slecht en toen wij hem in huis namen was hij heel bang. Hij heeft inmiddels weer een gezond gewicht, kan hele dagen buiten spelen en om de zoveel tijd wordt zijn vacht kort geknipt zodat hij lekker vrijuit kan bewegen. Echt leuk om te zien! Want omdat hij het niet goed met Bunny kon vinden (en dat is zacht uitgedrukt..), moest hij eigenlijk weer terug naar het asiel. Dat kon ik echt niet over mijn hart verkrijgen, oh wat moest ik huilen toen! Gelukkig heeft hij nu een happy bunny life bij de moeder van Steve en zijn BFF de kat.

En nu kan de laatste maand van mijn zomervakantie in gaan! Daar heb ik stiekem heel erg naar uit gekeken, want dan werkt Steve minder en kunnen we meer leuke dingen doen yesss. Ik kan me prima in mijn eentje vermaken hoor, maar van dit alleen thuis zitten word ik ook een beetje gaar. Hebben jullie nog leuke plannen?

Back to Top