Weekoverzicht: fietsen & cocktails

Ik op een fiets?! Jazeker! En ik leef nog. Dat, en meer breaking news, in mijn nieuwste weekoverzicht:

Zondag

zondag

Voor het eerst liep ik vijf kilometer hard zonder Evy. Het weer was mooi en de Spotify hardloop-functie is ideaal. Daardoor heb ik echt lekker gerend. In het zonnetje ontbeet ik met wraps met geitenkaas en aardbei. Terwijl logeerkonijn Jimmy vrolijke sprongen maakte in het gras. En Bunny von D lag op haar allerschattigst onder het naaikastje. Ze is zo lief! ’s Avonds maakte ik paella met vegetarische gamba’s van de Vegetarische Slager. Ik denk dat deze combinatie mijn nieuwe lievelingseten is. Kortom: het was een fijne zondag!

Maandag

bagels & beans

Maandag was Steve’s eerste doordeweekse dag in de zomervakantie dat hij niet meer zo veel hoefde te werken, yes! Ik had al heel lang een cadeaubon voor Bagels & Beans klaar liggen voor een lunchdate. Dus aten we bij B&B. En ik vergat de cadeaubon. Het zal ook eens niet. Ook kocht ik nieuwe hardloopkleding. Want het enige setje dat in mijn kast lag, werd wel heel klein. (Ja u hoort het goed, ìk werd niet te groot, maar de kleding werd te klein.) Ik voelde me net een rollade als ik aan het hardlopen was. En als je dat effect krijgt in stretchy sportkleding, weet je dat het tijd is voor nieuwe kleding. Of om nog meer te sporten; ja dááág.

Dinsdag

jouw marktkraam enschede

Oeh, wat is mijn kraampje weer propvol! Het verbaast me nog steeds dat mijn huis nog niet leeg is. Volgens mij heb ik al ruim tweehonderd spullen weggedaan. En ik blijf nog steeds nieuwe meuk vinden dat ik in mijn kraampje kan verkopen! Voor mij voelt het heel fijn om al mijn spullen te verkopen. Voor Steve was het minder leuk: vandaag moest hij namelijk met pijn in zijn hart zijn geliefde auto verkopen. Hoewel ik minder autorijden natuurlijk toe juich, had ik wel heel erg met hem te doen.

Woensdag

woensdag

Ah! Het hardlopen ging zó goed! Ik had al veel eerder nieuwe hardloopkleding in een maatje groter moeten kopen. Ineens kon ik weer ademen. Wat opzich vrij prettig is tijdens het hardlopen. Ik liep wederom vijf kilometer en deze keer met slechts één looppauze! Steve besteedde zijn eerste autoloze dag aan het opkrikken van zijn fietsenmaker-skills. Op mijn fiets, die al vier jaar stil stond, fixte hij nieuwe banden. Ik durf nog steeds niet zo goed te fietsen in de stad, maar nu Steve ook meer gaat fietsen omdat hij geen auto meer heeft, kunnen we samen fietsen. Ik hoop dat het me gaat lukken om over mijn verkeerspaniek heen te komen. Ik vind het helemaal niet erg om te fietsen, maar die kruispunten waar iedereen tegelijk mag oversteken als het groen is, aaah, klamme handen.

Donderdag

logeerkonijn

Wat heb ik donderdag gedaan? Ik heb geen idee. Ik maakte in ieder geval deze lieve foto van ons schattige logeerkonijn. IT’S SO FLUFFY!

Vrijdag

vrijdag

Steve had een goede fiets nodig; hij moet nu immers heel wat kilometers te fiets afleggen om op zijn werk te komen. Dat is niet te doen op het roestige barrel dat hij had. We fietsen he-le-maal naar Oldenzaal (15 kilometer) en gingen daar alle fietsenwinkels af. Maar nergens was een fiets die Steve wilde; of de fiets was te klein, of niet-tweedehands of het was een damesfiets. Ietwat teleurgesteld en met zere billen (ik had al vier jaar niet meer gefietst!) fietsten we weer terug. Met een omweg voor een ijsje. En raad eens waar we uiteindelijk de perfecte fiets vonden? Bij een fietsenwinkel op 300 meter van ons huis.. Thuis lag een mooi shirt van ARMEDANGELS op mij te wachten. En had ik een belafspraak met een nieuw mediabureau, spannend!

Zaterdag

 

cocktail

Whoeoe super-ADHD-dag! Volgens mij ben ik drie keer van shirt verwisseld omdat ik van alles op me knoeide, liet een glas vallen en alles ging in de war. Ik had van alles te doen, want ’s avonds was mijn cocktailfeestje en het huis en de tuin waren nog een grote puinhoop en ik moest nog boodschappen doen en óóóh toestand. Alles kwam uiteindelijk goed en mijn cocktailfeestje was supergezellig! Het lijkt nu net alsof ik een groot feest gaf, maar eigenlijk kwamen alleen mijn twee BFF’s. Wanneer het om vrienden gaat, ga ik liever voor kwaliteit dan kwantiteit. (P.S. neehee dat is geen milieuonvriendelijk plastic bekertje, maar een bekertje gemaakt van maïszetmeel.)

Net heb ik met Michelle bagels gegeten in de stad en dat was ook al zo gezellig. Ik vond het een geslaagd weekend! En ik hoop dat ik volgende week weer wat meer kan bloggen. No worries, ik heb geen blogdip. Wel een chronisch gebrek aan concentratie waardoor netjes stil zitten op een bureaustoel en meer dan vijf zinnen achter elkaar typen ineens hééééél moeilijk is. Ach ja, soms heb je dat. Hebben jullie ook een fijn weekend gehad?

Back to Top