Weekoverzicht: bagels, soepballen & fietsen met een konijn

In mijn nieuwste weekoverzicht geef ik je een kijkje in mijn superspannende leven! Ik fietste als een ninja turtle door het chaotische verkeer en at vooral heel veel lekker eten. Dat, en nog meer highlights, lees je in de blogpost van vandaag.

Zondag

weekoverzicht: zondag Voor het eerst fietste ik alleen naar de stad. Ook nog met een popuptentje op mijn rug. In gedachten was ik een ninja turtle die niet bang werd van chaotische verkeerssituaties. Ondertussen fietste ik door rood, blijkbaar stond op de desbetreffende plek een stoplicht, had ik niet eens gezien. KIJK dit bedoel ik dus met een gevaar op de weg te zijn. Maar het was het allemaal waard, ik had namelijk een lunchdate bij Bagels & Beans met Michelle die mijn festivaltentje overnam. Met Michelle is het altijd gezellig, net alsof ik haar al járen ken, ook al hebben we nog maar twee keer met elkaar afgesproken. ’s Avonds bestelde ik sushi, er ging van alles mis. Wat ik in het Engels uit moest leggen aan een meneer die ik nauwelijks kon verstaan omdat zijn Engels zo slecht was. Gelukkig kreeg ik als excuses kreeg een bakje zalmsalade. Bij mijn vegetarische sushi. Ja echt. Maar daar kon ik de buurvrouw weer mee blij maken, dus mij hoor je niet klagen.

Maandag

weekoverzicht: maandag

De dag begon met Bunny von D knuffels! Buiten had ik een snel ontbijtje om daarna te gaan hardlopen. De Spotify Running functie is zó handig, het hardlopen ging nog nooit zo goed. Je krijgt dan muziek te horen dat qua ritme op je looptempo is afgestemd. Het enige nadeel is dat het wel veel data kost, zo jammer. En oeps, toen zat ik zo ineens alweer bij Bagels & Beans. Nouja, ik ga ook nooit op vakantie. Deze keer was ik mijn cadeaubonnen niet vergeten en at ik de avocadobagel met Steve. Ik ben zo blij dat hij niet meer zo veel hoeft te werken, mijn zomervakantie is nu een stuk gezelliger! ’s Avonds kwam de moeder van Steve op bezoek om logeerkonijn Jimmy weer op te halen, ahh.. Maar ergens ook wel goed, want afgelopen week kruisten ze per ongeluk hun paden en kon ik nog net mijn hand tussen ze steken terwijl ze elkaar wilden aanvallen. Bunny von D nam een hapje uit mijn vinger. Maar liever dat dan dat ze een hapje uit het logeerkonijn nam.

Dinsdag

weekoverzicht: dinsdag

Lekker extreem vroeg opstaan omdat we een afspraak hadden voor grof vuil dat opgehaald zou worden. Dat waren we natúúrlijk vergeten om de avond van te voren aan de straat te zetten. Volgens mij is mijn vergeetachtigheid besmettelijk, sorry Steve. Gelukkig willen we geen kinderen, die zouden we constant alleen achterlaten in de supermarkt. Verder bracht ik twee typemachines naar mijn kraam, ik vind ze héél mooi, maar ze staan alleen maar stof te verzamelen en dat is ook zonde. En ik verlengde de huur van mijn kraam weer voor een week. Ik ben nu al vijf weken spullen aan het verkopen en ik verzamel nog steeds nieuwe dingen om te verkopen, erg toch? Met Steve at ik een ijsje, als lunch maakte ik vanallesdatiknoginhuishad-noodles met vega gamba’s. En ik kreeg een mooi pakketje van Project Pepper dat de eigenaresse persoonlijk kwam brengen, leuk!

Woensdag

 

weekoverzicht: foto's maken van eten

Precies om 9 uur nam ik met mijn kopje koffie achter mijn computer plaats. Even voelde het alsof ik een echte kantoorbaan had. De laatste tijd kan ik mij niet zo goed concentreren, vandaar dat er even wat minder blogposts online kwamen want het schrijven lukte gewoon niet zo goed met een hyperhoofd. Maar nu ging het weer goed! Ik zat lekker in de schrijfflow, schreef drie blogposts, maakte een broodje en maakte daar gelijk foto’s van voor mijn blog. Toen mijn hoofd ’s middags vol begon te raken ben ik gaan hardlopen. Alweer vijf kilometer zonder wandelpauzes, oeh yeah. Ik deed nog wat kleine dingetjes voor mijn blog, maakte avondeten en kon toen de hele avond bankhangen zonder me kriebelig te voelen yesss.

Donderdag

weekoverzicht: donderdag

Bunny voelde zich sinds gisterenavond niet zo lekker. Ik merk het meteen als er iets met haar aan de hand is. Ook ’s ochtends ging het nog niet goed. We konden gelukkig snel terecht bij de dierenarts, maar het viel allemaal mee. Ze at nog steeds wel een beetje en haar darmen lagen niet stil (dat is heel gevaarlijk bij nijnies!), waarschijnlijk had ze buikpijn door het verharen. We kregen pijnstillers mee en tegen het eind van de middag was Bunny von D weer helemaal de oude en zat ze weer lekker hooi te eten. Pfiew! Dit was ook de dag dat Bunny von D voor het eerst meeging op de fiets, spannend! Ik dacht dat dat een hele toestand zou worden, maar uiteindelijk was ze minder bang dan in de auto. Ze is zo badass. Bij Jouw Marktkraam kocht ik deze dag ook wat leuke dingetjes voor mini-prijsjes, afgelopen vrijdag kon je mijn shoplog hiervan zien.

Vrijdag

weekoverzicht: vrijdag

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds had ik mij opgesloten in mijn bloggershol. Ik ging aan het werk voor de HEMA blog en voor mijn eigen blog. En ik deed reuze spannende bloggersdingen, zoals mailtjes sturen en foto’s uitzoeken. Het hoogtepunt van mijn dag was de gele soep die ik maakte: LEKKER! Met als ingrediënten: ui, knoflook, gele paprika, gele courgette, (heel veel) kerrie, kukurma, kampot peper, tabasco en citroensap.

Zaterdag

weekoverzicht: zaterdag

Ik ronde mijn artikel voor HEMA af en ondertussen kreeg ik ander goed blog-nieuws. Yes yes, ik vind het zo leuk om te bloggen. En ik moet een beetje huilen dat mijn zomervakantie bijna voorbij is en straks weer hard aan de studie moet. Misschien is het handig dat ik dan een plan bedenk hoe ik dat ga combineren met bloggen. Nouja, we zien het wel. Toen Steve thuis kwam van zijn werk maakte scones en lemon curd. Ik was alleen vergeten dat ik nog steeds in een walgen-van-ei-fase zit dus toen kon ik helemaal niet van mijn zelfgemaakte lemon curd genieten, stom. ’s Avonds laat maakte ik voor het eerst soep met soepballen van vers vega-gehakt. En dat is dus superlekker! En we keken de film Enemy. Die heel vaag was, maar wel heel tof. En nu ik de film helemaal begrijp door dit filmpje (let op: heftig spoiler alert!) vind ik hem nog toffer.

En dat was weer een week uit mijn zomervakantie-leven! Ik kan hier wel aan wennen.

Back to Top