Weekoverzicht: etentjes, assessments & Forever Young

Joe wat een bomvolle week! Ik bezocht de fotoexpositie Forever Young, ging maar liefst twee keer uiteten, was zenuwachtig voor mijn assessments en, nou ja, kijk maar mee:

Zondag

uiteten

Het was een fijne lazy sunday waarbij ik ’s avonds chic uiteten ging bij restaurant Watermolen Singraven met de schoonfamilie ter ere van het koperen huwelijksjubileum van de moeder van Steve en haar man. Het was zo leuk want we hadden een aparte ruimte waar we aten (heel Iris-vriendelijk!) en soep werd opgediend vanuit theepotjes. Vooraf had ik een salade met watermeloen, dadels en munt. Als hoofdgerecht een mix van vegetarische gerechtjes en het nagerecht bestond uit verschillende desserts. Jum!

Maandag

maandag

In tijden van tentamens en deadlines verandert ons huis in een gore, ranzige, chaotische teringbende. Ik kan er niets anders van maken. Ik voelde de intense drang om alles om me heen netjes te hebben, want ik moest eigenlijk studeren. Kan je nagaan hoe erg ik het vind om te studeren als ik zelfs liever ga poetsen. De slaapkamer en mijn werkplek zijn weer netjes, fijn! En dat mocht ook wel, want ik was er een hele dag mee bezig. De postbode bracht mij tussendoor het boek van Deliciously Ella en ik kan niet wachten om er uit gaan koken, want ik vind Ella zóóó leuk. Een review zal uiteindelijk volgen. (Ik heb nogal veel dingen liggen die ik wil reviewen dus ik zie even door de bomen het bos niet meer qua blog-planning. Voor zover ik überhaupt een blog-planning had.)

Dinsdag

studiedag

Mijn plan was om veel te bloggen, maar daar had ik uiteindelijk helemaal geen tijd meer voor, boee, stom. Eerst ruimde ik de woonkamer op, Bunny is lekker aan het verharen dus ik moet elke dag stofzuigen anders heb ik de hele avond een kriebelneus. Als lunch maakte ik brood met pompoen-hummus, avocado en edelgist, superlekker! Met een mandarijntje erbij want als ik het zo druk heb met studeren en andere dingen verwaarloos ik mezelf altijd een beetje. Vitamientjes waren zeer welkom. Ik had een deadline voor een reflectieverslag dus die maakte ik nog even snel. De rest van de dag stond in het teken van de voorbereiding van de assessments waar ik inmiddels toch wel een béétje zenuwachtig voor aan het worden was.

Woensdag

forever young

Ik was gevraagd om de fotoexpositie Forever Young bij Concordia te bezoeken om er daarna iets over te zeggen tegen een journalist voor de Tubantia. De expositie wilde ik al een tijdje bezoeken, maar het kwam er steeds niet van, dus dat was extra leuk! ’s Middags ging ik terug naar mijn roots in de Achterhoek, want mijn moeder was zo lief om voor cliënt te spelen zodat ik nog een laatste keer kon oefenen voor mijn assessments. Op de foto hierboven zie je Elmo, de kat van mijn moeder en zusje! Ik ben mega-allergisch voor Elmo dus gelukkig had ik anti-allergiepilletjes gekocht. O ja, en raad eens wat ik vergat mee te nemen?

Donderdag

assessment

Assessment 1/2! Ik moest een (nep)patiënt uitleg geven over haar diagnose (depressie) en op welke manier cognitieve gedragstherapie daarbij zou kunnen helpen. De opdracht was om het zo interactief mogelijk te doen en volgens mij lukte dat prima. Van te voren was ik méga zenuwachtig, maar uiteindelijk viel het reuze mee. Zoals altijd. Ik ben heel benieuwd naar mijn cijfer! Door de spanning van het rollenspel zat mijn hoofd proppievol voor de rest van de dag dus ik heb niet veel nuttigs meer gedaan. Wel kocht ik natuuurlijk de krant want ik stond er in yesss. Wel zonder blognaam, maar oké, je kan niet alles hebben hè. Het is in ieder geval weer een mooie aanvulling voor mijn Wall of fame. Én ik maakte een korte wandeling met Steve om mijn hoofd wat rustiger te krijgen.

Vrijdag

casa happiness shirt

Assessment 2/2! Tegen dit gesprek zag ik het meeste op. Het gesprek van gisteren had namelijk een vaste structuur, maar voor dit gesprek moest ik starten met een behandeling en was het belangrijk dat juist de cliënt zoveel mogelijk kon vertellen. Uiteindelijk viel het reuze mee en verliep het gesprek heel soepel. ’s middags kreeg ik een mooi shirt van Casa Happiness binnen, ik wil binnenkort weer eens een fair fashion outfit-blogpost doen dus dan zul je er meer over kunnen lezen. Ik wil dat sowieso graag vaker doen, verantwoorde kledingmerken op die manier in het zonnetje zetten, maar màn wat is het een gedoe om leuke outfitfoto’s te schieten. Mijn eeuwige respect voor fashionbloggers. ’s Avonds ging ik met Steve, mijn moeder en zusje uiteten bij Appeltjes van Oranje. Mijn zusje vertrekt namelijk snel voor 8 maanden (!) naar Curacao voor stage. Het was zo gezellig dat ik helemaal vergat foto’s te maken.

Zaterdag

zaterdag

Met een vriendin ging ik de stad in voor een taartje en koffie, ze was namelijk jarig! Bij Men at Work kocht ik eindelijk de zwarte broek van Kuyichi waar ik al een tijdje mijn oog op had. Vorige week was ik uit een héle oude zwarte broek gescheurd, dus nu had ik een goed excuus om hem daadwerkelijk aan te schaffen. Kuyichi is een heel tof verantwoord merk, ik heb er ook een jurkje van waar ik nog steeds blij mee ben. De broek is van gerecyled katoen + biologisch katoen gemaakt. Verder heb ik veel met Bunny von D geknuffeld, werkte ik aan mijn blog en was ik een avondje alleen thuis dus gebruikte ik dat goed voor een wijn & feel good filmavondje. Mylène raadde de film Love, Rosie aan en die is echt leuk als je zin hebt in een niet al te moeilijke film.

Lievelingsliedje van deze week:

Update: Oeps, was ik mijn lievelingsliedje helemaal vergeten toe te voegen aan deze week. Bij deze alsnog!

..En nu ga ik driehonderd jaar slapen. Fijne zondag!

Back to Top