Weekoverzicht: koekjes, de beste pyjama ooit & nijnie-foto’s

Jullie hebben nog een weekoverzicht van mij tegoed!

Lievelingsliedje van de week:

Hier had eigenlijk Pluto van Beatenberg moeten staan, maar daar kon ik geen goed Youtube-filmpje van vinden, alleen een lelijke remix. Dan gaan we gewoon voor mijn tweede keus!

Zondag

zondag

Steve’s mutti kwam op bezoek dus we (= alleen Steve eigenlijk) maakten taart. Met het deeg dat over was wilden we koekjes maken, dat heel esthetisch werd vastgelegd op Instagram. Op Snapchat het eindresultaat. Een stuk minder esthetisch, maar dat is wat ik juist zo enorm leuk vind aan Snapchat! De taart was wel goed gelukt trouwens. Maar poeh, wat machtig. We zaten superdupervol, dus ons avondeten bestond uit een simpele broccolisoep zodat we in ieder geval nog íets gezonds naar binnen hadden gewerkt die dag.

Maandag

maandag

Ik speelde beautyblogger en smeerde mijn arm onder de lippenstift voor een nieuw makeup-stash-artikel dat volgende week online komt. Er was nog wat soep over dus dat at ik als lunch. En er was goed licht, yay! Dus maakte ik er meteen foto’s van zodat ik het als recept op mijn blog kon zetten. ’s Avonds aten we de salade met avocado en popped beans en de vegaburgers van de Vegetarische Slager. Ik eet dat veel te vaak, maar ik vind het zóóó lekker. Ik zou het elke dag wel kunnen eten.

Dinsdag

dinsdag

Bij de nieuwe HEMA vestiging in de stad was ik aan het shoppen voor een nieuwe blogpost. Ik kwam karamelpasta met zeezout tegen, omigaddo. Zo lekker. Ook kocht ik een pyjama en het is serieus één van de beste aankopen die ik dit jaar heb gedaan. Ik doe hem nooit meer uit. Ik had namelijk niet eens een pyjama. Wel slobberige oude kleren gedegradeerd tot ‘chillkleren’ hoor, maar dat is toch niet hetzelfde. Het was alleen niet mijn meest verantwoorde aankoop, want hij kwam van de Hunkemoller. Maar probeer maar eens een eerlijke, milieubewuste én leuke pyjama te vinden: mission impossible. (Dus als je nog een leuk idee zoekt voor een start up, pleaaase begin een winkeltje in leuke eerlijke pyjama’s!)(En als je dan toch bezig bent: eerlijke vrolijke dikke sokken van biokatoen in leuke kleuren zijn ook welkom, dan word ik je vaste klant, oké?) Bunny is ook blij met mijn pyjama, ze zat de hele avond op mijn schoot likjes te geven. O ja, en ik vond ook het nieuwe stoofvleesch van DVS in de supermarkt! Daar was ik zo benieuwd naar. Ik vond het wel lekker, niet superbijzonder, maar prima voor een makkelijke eenpersoons-maaltijd met rijst en gestoomde boontjes.

Woensdag

knoflookspaghetti

Woensdag is een zwart gat in mijn geheugen. Volgens mij was het niet zo’n goede dag, dus heb ik hem snel verdrongen. ’s Avonds laat, toen ik me over mijn chagrijnigheid had gezet en allemaal rode wijn en glasscherven had opgeruimd omdat ik een klungel ben, maakte ik spaghetti met pesto, spinazie, tomaatjes en knoflook. Lekkerrrr.

Donderdag

donderdag

Yay, uitslapen! Samen met Steve, want die was ziek. Maar ik moest al snel weer aan de slag, want ik had colleges tot half 6. Dat betekent: bijna 4 uur stil zitten op een stoel en luisteren. Aan mijn banaan kan je zien hoe interessant ik dat vond. Eenmaal thuis lag er een cadeautje op me te wachten waardoor mijn humeur gelukkig weer werd opgekrikt. Van HEMA kreeg ik als bedankje nagellak en echte vegetarische sushi! Van marsepein dus. De foto paste niet meer in mijn collage, maar ’s avonds aten we wraps met brie en paddestoelen naar een recept van Yellow Lemon Tree.

Vrijdag

starbucks op de UT

Ik zat weer zo goed als de hele dag op de uni. Thank god voor de nieuwe Starbucks vestiging op de campus. Latte’s met sojamelk, zooo lekker. (Jaaaa groene intense hippies, ik hoor jullie al denken; sorry voor wederom een onverantwoorde aankoop, in een wegwerpbekertje, ik was mijn KeepCup vergeten.) In de supermarkt kwam ik trouwens deze vegetarische borrelbites tegen die in de oven kunnen! Daar was ik al een tijdje naar op zoek, omdat ik geen frituurpan heb, en nu bestaan ze, yes! Ze waren best lekker, met veel saus, maar verwacht er niet te veel van. Oooh en nog iets leuks van deze dag: Steve moest afrijden voor zijn motorrijbewijs, met zijn griephoofd, en hij is geslaagd! Ik ben zo trots.

Zaterdag

nijnie

Knuffelen met nijnie! Ze is zo lief. Volgens mij heeft de antibioticakuur goed geholpen, ze is weer helemaal de oude. Hopelijk blijft dat zo. Overdag ging ik druk bezig met foto’s maken voor een nieuwe HEMA blogpost, dat vind ik superleuk om te doen. Ook kwam het recept met de broccolisoep deze dag online, waarin ik trots vertelde dat ik mij staande had gehouden tussen alle griepvirussen om mij heen. Dat had ik níet moeten zeggen, want ’s avonds kreeg ik ineens keelpijn.. Ik typ dit nu al snotterend, dus ja, de conclusie uit mijn empirisch onderzoek van de vorige blogpost was iets te voorbarig.

En gisteren ging ik naar de Local Sunday Market wat ook erg leuk was. Maar daar mag ik pas in mijn weekoverzicht voor de volgende keer over vertellen. Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad, lieve lezers!

Back to Top