Weekoverzicht: Beschuit met blauwe muisjes & een gekneusde pols

Vorige week sloeg ik het weekoverzicht even over omdat het gewoon écht een rotweek was, privé gebeurde er van alles en ik was helemaal op. Gelukkig kwam toen Ollie in ons leven! Feest! Beschuit met blauwe muisjes! En volgens mij brengt Ollie geluk, want tot nu toe zijn er alleen nog maar leuke dingen gebeurd. Op een gekneusde pols na.

Lievelingsliedje van deze week:

Zondag

method en konjac sponge

Het was zondag Valentijnsdag! rood_hartje Ik kreeg de week ervoor twee leuke duurzame pakketjes met valentijn-thema. Bovenin zie je allesreiniger van Method, deze heb ik al eens eerder gekocht want ik ben een sucker voor de mooie gekleurde verpakkingen. Ik ontving een limited edition geur (granaatappel), fancy! Deze geur is sinds vorige week bij AH te koop. En onderin zie je de Konjac Sponge in de vorm van een hartje. Het is een plantaardige spons verrijkt met roze klei. Op de verpakking staat het Vegan keurmerk en het Cruelty Free konijntje van Peta. Je gebruikt de spons om je gezicht mee te reinigen. Ik heb hem nog niet gebruikt, omdat ik er eerst foto’s van wilde maken voor een eventuele review, maar ik ben erg benieuwd! (Dat zijn de echte blogger struggles hè, dat je iets niet gelijk uit de verpakking kan trekken om het meteen te gebruiken.)

Maandag

smoothie met frambozen

Lieve Ollie lag bij ons terwijl we koffie dronken. Hij is zo liehief. Nadat ik met Ollie had gewandeld maakte ik een smoothie met frambozen (diepvries), banaan, sojamelk, havermout en dadelsiroop, jum! In de mason jar die ik kreeg van Michelle. Ik ging op mijn werkplek boven aan de slag om eindelijk weer een beetje te kunnen werken voor mijn blog en studie en Ollie keek beneden een film met Steve. ’s Avonds maakte ik de Mexicaanse quinoa van Deliciously Ella en keken we de hele avond afleveringen van House. Met alle ziekenhuisbezoeken van de laatste tijd kijk je er ineens heel anders naar. Zo was er een aflevering waarbij iemand dezelfde diagnose (sarcoïdose) als Steve kreeg en ineens bloed ging kotsen. Steve en ik waren allebei in shock. “Ah kijk, dan is het dus níet sarcoïdose” zei het team van House terwijl alles onder de bloedspetters zat. Pfiew!

Dinsdag

wandelen met ollie

Steve moest weer naar het ziekenhuis, deze keer kon ik helaas niet mee omdat Ollie (nog) niet alleen thuis kan zijn. Gelukkig hebben we alle spannende gesprekken al achter de rug, zo zaten we de week ervoor nog op de afdeling hematologie & oncologie, brr.. Maar gelukkig zijn ze er inmiddels wel zo goed als over uit dat het gewoon sarcoïdose is en geen andere enge dingen. De artsen zijn erg positief en Steve voelt zich steeds beter, zo fijn! Het was mooi weer dus we hebben lekker veel gewandeld met Ollie. Ook maakte ik mijn blogpost met de misleidende foto met beschuit met blauwe muisjes en ik kon niet wachten om hem online te zetten. Ik plande de blogpost in voor donderdag, dan zou Ollie precies één week bij ons wonen. En ik had me eerst nog wel voorgenomen om vier weken te wachten met het aankondigen, zodat we rustig aan elkaar konden wennen, ha dat was nooit gelukt.

Woensdag

olliebollie

’s Ochtends wandelen met Ollie is mijn lievelings. Eerst vond ik het nog een beetje eng om alleen met hem te wandelen (wat als ik een grote loslopende hond tegenkom?! dat soort dingen), maar het gaat heel goed. Het zorgt er gelijk voor dat mijn hoofd fris en fruitig is ’s ochtends, fijn! Ik had me wel vaker voorgenomen om ’s ochtends even naar buiten te gaan, maar ja, dat kwam er nooit van. Nu móet ik wel. Je kan alleen nog wel merken dat ik een kersverse hondenmama ben als ik met mijn poepschepje rondloop en sta te klungelen met poepzakjes. ’s Middags ben ik weer druk aan het werk gegaan, ik had een kleedje voor Ollie neergelegd maar hij wilde liever bij de deur slapen. En later is hij uit zichzelf naar beneden gelopen en viel hij in slaap op de bank. Eerst wilde hij constant bij ons zijn, maar hij voelt zich nu wat meer op zijn gemak, geloof ik. ’s Avonds maakte ik zoete aardappel quesedilla’s die onwijs lekker werden. Ik wil het recept nog online zetten, alleen baal ik er een beetje van dat de foto’s niet zo mooi zijn geworden, hmm. Ik ben nu wel weer toe aan de lente en zomer, gewoon zodat het wat langer licht is, dan kan ik weer meer mooie food foto’s maken!

Donderdag

bloemenslinger fiets

Ik ben iets later begonnen dan eigenlijk de bedoeling was, maar nu ben ik écht begonnen met afstuderen! Deze middag had ik namelijk mijn eerste gesprek op de uni met de begeleidster voor mijn masterthese. Ik ga nu veel literatuuronderzoek doen en mijn inleiding schrijven. Het wordt een behoorlijke klus omdat ik mijn eigen onderzoek heb bedacht, maar hopelijk zal dit ook zorgen voor extra motivatie omdat ik het onderwerp – chronische ziekte en bloggen – extra interessant vind. Alle vakken (op één herkansing na) zijn afgerond dus ik heb geen colleges meer zodat ik me volledig op mijn these kan storten. Ik had een boek besteld van Cesar Milan om wat meer te leren over honden dat binnen kwam. En het allerleukste: vandaag kwam de blogpost over Ollie online! Ik heb zó gelachen door iedereen die dacht dat we in blije verwachting waren. Vooral omdat ik me de laatste tijd aan het verdiepen ben in sterilisatie, dus nee, absoluut geen mensenbaby hiero. Heel erg bedankt voor alle leuke en lieve berichtjes trouwens! Ik kreeg er helemaal een warm fuzzy gevoel van dat iedereen ons het geluk van Ollie zo erg gunde, lief geel_hartje.

Vrijdag

gekneusde pols

Auw auw auw. Ik had Ollie aan de lijn, deed de deur open en hij vloog met honderd kilometer per uur op een kat af. Waardoor mijn hand, met de riem die ik vast had, keihard tegen de deur klapte. De kat en Ollie kwamen er goed van af, mijn hand en pols iets minder. Ik heb het gelijk gekoeld onder de koude kraan, en een vriendin die verpleegkundige is kwam langs om er een zwachtel om te doen. Dus het valt gelukkig mee met hoe blauw en dik het nog is. Volgens mij moet ik er nog een béétje aan wennen dat ik nu niet meer een klein konijntje van 1,7 kilo als huisdier heb.

Zaterdag

cesar milan boek

Het huis ruimde ik een beetje op, ik vind het serieus heel fijn dat alles weer lekker vies wordt doordat we weer een huisdier hebben. Ik vond het na Bunny’s overlijden intens deprimerend dat ik meer dan een week niet kon stofzuigen en dat alles netjes bleef. Ollie brengt daar met veel plezier verandering in. De rest van de dag las ik in het Cesar Milan boek dat ik had besteld. Vooral de basisinformatie over hondenpsychologie vind ik erg boeiend, ik begrijp nu veel meer van hoe Ollie’s hersenen werken. Maar er staan ook wel dingen in waar ik de kriebels van krijg. Dus als jullie nog meer leuke informatieve boeken weten over honden, let me know! ‘s Avonds at een vriend van Steve mee en maakte ik risotto. Ik bedacht in de supermarkt even snel een combinatie (oesterzwammen, rucolapesto, pijnboompitjes) en dat werd verrassend lekker!

Hebben jullie ook een fijne week gehad? Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne zondag!

Deze blogpost bevat affiliate links. Ik beloof de opbrengst te gebruiken voor speeltjes en koekjes voor Ollie. Ollie zegt dankjewel! Lees mijn disclaimer voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 reacties op “Weekoverzicht: Beschuit met blauwe muisjes & een gekneusde pols

 1. Annemiek schreef:

  Wat fijn dat Ollie bij jullie een goed huis heeft gevonden!

  | Reageer op deze reactie
 2. Emma schreef:

  Ah, zo veel lieve foto’s van Ollie! Wat rot dat je je zo pijn hebt gedaan met je hand! Mijn moeder heeft het ook eens gehad, die had door de riem en blote armen een brandwond, ook niet zo fijn…
  Fijn dat het bij jullie weer wat beter gaat!

  | Reageer op deze reactie
 3. Iris schreef:

  Ik vind het zo leuk om al die blije foto’s met Ollie te zien! En je hand, oeps 🙁 Wel fijn dat het nu ook een stuk met Steve gaat en super goed dat je zo bezig bent met je scriptie 😀

  | Reageer op deze reactie
 4. Desi schreef:

  Beterschap met je pols! Een hond is wel even andere koek dan een konijn inderdaad (al ben ik geen ervaringsdeskundige, want ik ben een kattenmens).

  | Reageer op deze reactie
 5. Marion schreef:

  Wat een leuke foto’s van Ollie en wat super rot van je hand!! verder super leuke foto’s!!

  | Reageer op deze reactie
 6. Frances schreef:

  Wat fijn dat Ollie in jullie leven is gekomen! Je vraagt naar boekentips wat dat betreft. Ik ben geen CM fan en al helemaal niet van zijn ‘koude grond hondenpsychologie’. Aangezien jij van de positieve psychologie bent denk ik dat je de boeken van Peter Beekman en bijvoorbeeld John Fischer beter zullen bevallen. En een op positieve beloningen ingestelde goede hondencursus, bij jou in de buurt bijvoorbeeld http://www.waggytail.nl/ kan als beginnende hondenbaasjes toch een heel verschil maken hoor. Want op die manier leer je uiteindelijk het meeste denk ik. Door van goede docenten te horen, meteen met je eigen hond te oefenen en goed ook te leren kijken naar het gedrag van je eigen en andermans honden (en dat van de baasjes!).
  Veel plezier met jullie nieuwe hondenvriendje!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Dankjewel voor de tips! Ik ben al druk aan het zoeken naar hondencursussen in de buurt want dat lijkt me heel leuk om te doen, maar ik zie door de bomen het bos niet meer haha. Dus hier heb ik veel aan 😀 Ook de boekentips! Ik ben helemaal voor positieve bekrachtiging inderdaad, en hoewel ik nog niet zoveel ervaring met honden heb, kan ik me ook in veel dingen niet vinden uit het Cesar Milan boek. (Vooral dat het boek gevuld is met honderd foto’s van hem en dat hij zichzelf ziet als de roedelleider van al zijn fans omg haha)

   | Reageer op deze reactie
 7. mascha schreef:

  Aah heerlijk dat het beter gaat. Zo blij voor je. 😀
  En dat van die muisjes wat tricky inderdaad. Ik dacht serieus: ‘maar hoe dan.. ”
  tot ik over Ollie las en mezelf een beetje uitlachte.

  | Reageer op deze reactie
 8. Aileen schreef:

  Fijn om te lezen dat alles een beetje beter gaat en dat Ollie jullie zo blij maakt. Hopelijk blijft hij geluk brengen. Het is jullie gegund!

  | Reageer op deze reactie
 9. Jessica schreef:

  Aauuwwwwww van je pols, dat moet wel even flink pijn hebben gedaan. Beterschap!
  Fijn dat Ollie al ingeburgerd is. 🙂

  | Reageer op deze reactie
 10. Lenneke schreef:

  Ohhh, ik vind het zo tof en leuk en lief dat jullie Ollie een fijn thuis bieden! 🙂 Valt Ollie niet uit naar andere honden?

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ah zo leuk 😀 Dat valt gelukkig mee! Alleen bij sommige grotere honden. Maar dat is ook al ietsje minder geworden omdat ik dan zelf rustig blijf. (De eerste paar dagen schrok ik er heel erg van als we een grote hond tegenkwamen en werd ik zelf ook helemaal bang dus ging hij helemaal tekeer haha oeps.)

   | Reageer op deze reactie
 11. Geertruurzaam schreef:

  Fijn om weer wat positieve verhalen te lezen! Hopelijk is een Ollie een ware mascotte die voor geluk zorgt :-! Op die pols na dan… maar dat is vast om jou eraan te herinneren dat jullie bij elkaar horen 😉

  | Reageer op deze reactie
 12. Elaintje schreef:

  Ik vond het een leuke post over Ollie. Toen ik hem las ging er ook van alles door me heen waarbij ik dacht: Iris wilde toch helemaal geen kinderen of heb ik dat verkeerd opgeslagen? Haha. Hij is in ieder geval enthousiast alleen niet zo leuk voor je pols. Beterschap en fijn dat het met je vriend ook steeds beter gaat.

  | Reageer op deze reactie
 13. Charlaine schreef:

  Ik ben zo blij voor jullie én voor Ollie! Ik weet zeker dat hij bij geweldige baasjes terecht is gekomen.
  En stiekem ben ik ook heel blij dat je je meteen al niet zo kan vinden in Cesar’s technieken. Ben zelf ook absoluut geen fan. Hij maakt veel gebruik van stroombandjes, domineren, achterhaalde theorieën en de hond zo bang maken dat hij maar doet wat je zegt om de negatieve prikkel te vermijden.

  Ik heb hier laatst een hoop leerzame informatie gelezen: http://idealehondenbaas.nl/blog
  Als zoiets jou ook aanspreekt, maakt het misschien ook makkelijker om een geschikte cursus te vinden.

  Ik reageer vaak alleen maar op Bunny en hondendingen, haha. Maar ik vind het ook heel leuk dat jullie wat meer positiviteit in jullie leven hebben en je bent begonnen aan je scriptie! Maar hondjes en konijntjes zijn gewoon nóg leuker 😀

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Oh jakkes. We hebben ook niet voor niks voor een eigenwijze beagle gekozen natuurlijk, hij hoeft niet ons slaafje te worden haha. Ik vond de grote lijnen wel heel handig trouwens, bijvoorbeeld dat als je zelf opgefokt bent dat dat je hond ook beïnvloedt etc. Daardoor let ik er nu op dat ik zelf rustig blijf. Maar het is wel leuk en interessant om ook van andere deskundigen te lezen hoe zij tegen bepaalde dingen aankijken, dus alle tips zijn welkom. Ik ga meteen op de website kijken die je noemt, dankjewel!

   | Reageer op deze reactie
   1. Charlaine schreef:

    Ja ik ben een beetje negatief over hem, maar hij heeft zeker ook hele nuttige dingen!
    Inderdaad wat jij zegt over zelf altijd rustig blijven. Ik heb zelf een hele enthousiaste labrador (die dan stiekem heel erg gespannen is ipv heel blij) en merk ook veel verschil als ik zelf heel opgefokt ben of schrik van iets dat er gebeurt. Dan staat zij helemaal te stuiteren.
    Maar alleen al het feit dat je nu al ziet wat wel en niet werkt voor Ollie is supergoed en geeft al aan wat voor fantastische baasjes jullie voor hem zijn <3

    | Reageer op deze reactie
    1. Iris schreef:

     Ah dat vind ik echt heel leuk en lief om te horen! 😀 En wat leuk dat je een labrador hebt, zo schattig. Ik vind het echt bijzonder om te zien hoe een hond reageert op hoe je je voelt en gedraagt, dat is best wel therapeutisch ofzo, omdat je ineens veel meer bewust wordt van je eigen gevoel 🙂

     | Reageer op deze reactie
     1. Charlaine schreef:

      Ja dat herken ik ook heel erg wat jij zegt! Een hond kan ook echt een spiegel voor jezelf zijn, zo leerzaam. Ze zijn zo eerlijk en puur, zonder menselijke schijnheiligheid. God, ik klink nu echt als iemand die mensen haat (issomsookweleenbeetjezo #gauitmijnaura)
      Mijn hond ‘dwingt’ me regelmatig om even letterlijk stil te gaan staan en te voelen hoe ik me eigenlijk voel. Zou ik anders noooooit doen en denken ‘flikker lekker op met je gevoel :p’
      Oke ik kan nog uuuuuren doorpraten over hondjes 😀 Zal ik niet doen. Fijne zondag nog met Steve & Ollie!

      | Reageer op deze reactie
 14. Dana schreef:

  Wat ziet Ollie er lief uit! Wel een beetje naar van je pols maar voor zo’n schatje heb je het er voor over, beterschap :*

  | Reageer op deze reactie
 15. Iris schreef:

  Eigenlijk moet Ollie ook een plaatsje krijgen in het logo bovenaan je blog!

  | Reageer op deze reactie
 16. Saskia schreef:

  Oooh, wat fijn dat Ollie het zo naar zijn zin heeft. En wat heerlijk om te zien dat jullie hond net zo verwend wordt als die van ons (lekker bij ons op bed in de ochtend even knuffelen, gezellig op de bank etc).

  Wat betreft: oeh bang voor een grote hond.

  Ja, er gebeuren soms gekke dingen. Ik woon in een wijk met allemaal pittbulls etc. En er is weleens gedreigd dat zijn hond, mijn hond wel even zou killen. Ieh. Ik schrok toen wel. Maar gelukkig weet ik ook dat Wobbe flink van zich af kan bijten en als het echt niet anders kan, dan ben ik wel zo’n honden mamma die een andere hond van mijn hond af zou trappen. Ik doe alles voor onze hond. Daarnaast ga ik het liefste op tijdstippen lopen waarbij ik weet dat er weinig andere hondjes lopen. En ik weet waar de “kut” honden lopen en waar de leuke honden lopen. Dat scheelt ook al een stuk. Maar daar kom je vanzelf achter.

  | Reageer op deze reactie
 17. Bente schreef:

  Wat fijn dat het zo goed bevalt met Ollie, ik ben super blij voor jullie! Ook goed om te horen dat het steeds weer wat beter gaat met Steve.

  | Reageer op deze reactie
 18. Amy schreef:

  De boeken van Turid Rugaas zijn heeeel fijn en goed. Ik heb veel geleerd over honden gedrag, signalen etc.
  Ik vind ollie echt een schatje!!!

  | Reageer op deze reactie
 19. Sas Sefras schreef:

  Bij de blauwe muisjes blogpost werd ik eerst helemaal sip, ik dacht ‘oh god nee, daar gaat iris haar leuke anti kinder attitude die ik zo grappig vind! Maar je blijft gelukkig bij de ‘dieren zijn cooler dan kinderen club’.

  Ik ben zo blij voor jou en Steve en Ollie!

  Je onderwerp is echt awesome! Ik ben ook een chronisch zieke blogger. En hoewel ik niet heel veel blog over mijn ziekte (epilepsie) vind ik het wel fijn om dat af en toe te kunnen doen.

  Fijne week met je twee lieve mannetjes! En beterschap met je pols!

  | Reageer op deze reactie
 20. Annet schreef:

  Zo goed om al te zien dat jullie vooral je verstand en Ollie’s reacties gebruiken om je weg te vinden! CM kan zeker goede tips geven maar ook hij heeft de wijsheid niet in pacht. Ik zou zeker weten naar een (positief trainen) hondenschool gaan. Verder boekentips: Denken als een hond, van John Fisher; Lessen van honden, van Bets Engel; exel-erated learning, van Pamela Reid (ook in Nl vertaald: Honden sneller laten leren); The truth about dogs, van Stephen Buduansky (NL de waarheid over honden); The other end of the leash, Patricia B. McConnel, en ten slotte nog twee fotoboeken over hondengedrag: Canine Body Language van Brenda Aloff en Canine Behaviour van Barbara Handelman. Zo, kun je even vooruit lol! Het boekje van Pamela Reid gaat vooral over hoe het leren werkt bij honden, en is vrij wetenschappelijk opgezet. Het is bedoeld voor trainers maar met jouw achtergrond denk ik dat het heel interessant is. De rest zijngewoon allemaal aanraders. Ik heb zelf een jaar of 12 les gegeven, en ben nu de gelukkige moeder van Lara, ons eigen ‘tweede-handsje’. Ik weet uit ervaring hoe vervelend het is om van iedereen allerlei ongevraagde adviezen te krijgen, dus die ga ik je niet geven. Maar mocht je eens ergens tegen aanlopen, of gewoon even willen sparren of zo, dan stuur maar een mail!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ah zoveel leestips, heel fijn, dankjewel! Daar kom ik wel even mee vooruit. Ik zag trouwens ook het boek ‘Dit is de hond’ van John Bradshaw, een beetje als ‘tegenhanger’ op CM had ik begrepen en klonk wel goed, maar dat is geen aanrader? En dankjewel dat ik je mag mailen als ik ergens tegen aanloop, dat is echt fijn 😀

   | Reageer op deze reactie
   1. Annet schreef:

    Eh… eerlijk gezegd ken ik dat niet. Ga ik dus induiken 🙂
    Maar ik geloof hoe dan ook niet in “de Waarheid’ en in kampen, dus tegenhanger? Volgens mij zit overal wel iets in, omdat je het met honden net als met mensen altijd over een individu hebt. En in onze manier van omgaan met honden dan ook nog eens over de combinatie van een honden-individu en 1 of meer mensen-individuutjes… hoezo “Zo moet het en dat is fout!”?
    Kijk goed naar Ollie, en naar andere honden ook, zodat je zijn taal leert, en blijf vooral je eigen gezonde verstand gebruiken. Mijn ervaring met honden is dat ze toch echt voor het grootste gedeelte zoogdier en groepsdier zijn, net als mensen. Lol! Zit ik toch weer ongevraagd advies te geven!
    Heel erg veel plezier samen met Ollie, en ja, je mag echt mailen als je wilt, ik ben altijd blij als ik kan helpen!
    Oh, nog even iets heel anders: kijk eens of je de film ‘Dean Spanley’ kunt vinden, en zo ja lekker met z’n 3tjes gaan kijken. Niet zozeer leerzaam, maar wel vreselijk leuk en heel bijzonder. Gaat over honden al zou je dat in eerste instantie niet zeggen.

    | Reageer op deze reactie
 21. Arnold schreef:

  Hey Iris, wat leuk een hond. Ik kan je zeker boeken aanraden van John Fisher. En mocht je problemen hebben met opvoeden.We hebben wat ervaring met onze roedel van 10. Of hoe makkelijk trainingskoekjes maken of zo.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Dankjewel! Ik zie dat veel mensen de boeken van John Fisher aanraden, dus ik ben erg benieuwd. Ik ga er naar op zoek! En wauw, een roedel van 10, wat geweldig 😀

   | Reageer op deze reactie
 22. Kim schreef:

  Oei ja dat is een groot verschil inderdaad! En dat boek, daar ben ik zo benieuwd naar. Die man zegt zulke wijze dingen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 23. chantal schreef:

  Ik kan je het boek door de ogen van de hond aanraden, geschreven door jos oosting. Geeft heel veel tips ove bijvoorbeeld angst en wat er tegen te doen. Ik weeet aleen niet of het positief genoeg is. Verder raad ik aan om op hondencursus te gaan. Onze hond vond dat helemaal geweldig, je krijgt er een goede band mee net he hond en honden kunnen mooi socializen.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Bedankt voor de leestip, ik ben benieuwd! En een hondencursus lijkt mij heel leuk om te doen, dus ik ben online al een beetje aan het rondkijken wat er hier in de buurt is qua aanbod 😀

   | Reageer op deze reactie
 24. Nathalie schreef:

  Ah, ik vind het zo leuk om foto’s van Ollie voorbij te zien komen. Blij ook dat Steve het inmiddels wat beter stelt al begrijp ik dat het natuurlijk nog niet helemaal goed is. Maar ik geloof wel dat Ollie hem ook veel plezier brengt en het is een goede reden om te wandelen 🙂
  Alvast veel succes met je thesis! Je klinkt alvast heel enthousiast en het is ook gewoon leuk dat het einde nu ook echt in zicht is.

  | Reageer op deze reactie
 25. Sammie schreef:

  Oh AU! Dat tegen de deur klappen is trouwens wel zooo herkenbaar! Ik heb er nooit iets mee gekneusd gelukkig maar Bink heeft mij en ook Tommy al een aantal keer loeihard tegen de deurpost aan getrokken omdat hij besloot gelijk links af te gaan in snel trein vaart.. Best pijnlijk. Die poepzakjes.. Ik vond het eerst ook niks en het blijft een vies klusje maar ik heb de handigheid gevonden. Alleen gebruiken wij plastic boterhamzakjes, werkt perfect!

  | Reageer op deze reactie
 26. Linda schreef:

  Wat een leuke foto’s en wat heerlijk dat Ollie zich zo fijn voelt bij jullie, dat straalt hij wel uit op de foto’s. Fijn dat het met Steve ook beter gaat. Oei je hebt een harde klap gemaakt met je pols zeg, ik hoop dat het snel wat beter zal gaan,beterschap ermee. Wat geweldig dat je aan het afstuderen bent begonnen, je hebt een bijzonder onderwerp gekozen, heel veel succes!

  | Reageer op deze reactie
 27. Deisy schreef:

  Ik ben zo blij om te zien dat Ollie zoveel mooie positieve dingen in jullie leven met zich meebrengt: dat verdien je namelijk dubbel en dwars. Ik verlang overigens ook weer echt naar wat lichter weer hoor, tegenwoordig huilen om foto’s te maken 😉 Ook blij om te horen dat Steve beter gaat en dat de stijgende lijn erin zit. Big jeej daarvoor! X

  | Reageer op deze reactie
 28. Laura schreef:

  De boeken van Ceasar Milan zijn erg goed! Ik was er bovendien helemaal ingetuimeld, ik dacht eerst dat je zwanger was! Dat lijkt nogal rond te gaan de laatste tijd, het is een ware epidemie;-) Leuk dat jullie gekozen hebben voor een nieuw huisdier. Een hond helpt inderdaad goed om dagelijks buiten te komen. Ollie heeft veel geluk met jullie beiden:-)

  | Reageer op deze reactie
 29. Ina schreef:

  Wat ben ik blij dat jij zo blij bent met Ollie. Ik wens jullie vele, vele jaren samen als familie!

  Je moet niet poepSCHEPPEN, maar poepRAPEN! Je doet je hand in het zakje, pak zo het peopje op, trek het zakje binnenste buiten over je hand-en-poep, knoop het zakje dicht en klaar is Kees! Veel plezier! 🙂

  | Reageer op deze reactie
   1. Ina schreef:

    Ik kon helaas jouw url niet openen, dus ik heb ‘poepgrijper’ geGoogeld. Om je gek te lachen! Nee, zo gek doen ze hier in Canada gelukkig niet!
    Maar jij schreef dat je met een poepschepje rondloopt en klungelt met poepzakjes, dus vergeet het schepje maar en pak alles razendsnel en makkelijk op met alleen een zakje.
    Mijn beste wensen met Steve’s gezondheid.

    | Reageer op deze reactie
 30. Ina schreef:

  Ik krijg al jaren een wekelijkse Nieuwsbrief van Cesar Millan. Ik heb mijn hele leven altijd honden gehad, maar ik vind zijn inzicht en advies altijd erg interessant, en ik kan er altijd nog wel wat van leren.
  Hier is zijn adres als je je in zou willen schrijven: cesar@news.cesarsway,com
  Je kunt hem ook Googlen!

  | Reageer op deze reactie
 31. Pingback: Weekoverzicht: vierkante ogen | IKBENIRISNIET
Back to Top