Weekoverzicht: sneeuw, koekjes & pakketjes

Welkom in een nieuwe week van huize Iris waarbij ik het grootste deel van de tijd op m’n kont achter de computer zat, maar het tòch voor elkaar kreeg om er een weekoverzicht van bijna 800 woorden van samen te stellen!

Lievelingsliedje van de week

Zondag

zondag

Mama kwam langs; we aten broodjes met hummus en avocado, en met mozzarella en pesto. Het was mooi weer dus maakten we een lange wandeling in de buurt. ’s Avonds maakte ik voor de tweede keer de risotto met oesterzwammen en rucolapesto, mm.. Er werd al vaak om het recept gevraagd, dus dat ga ik binnenkort delen!

Maandag

maandag

Work work work baby! Ik had heeel veel te doen en kon daardoor goed gebruik maken van de weekplanner van Team Confetti. Ik heb het de hele week trouw gebruikt en ik vind het erg fijn! Als lunch maakte ik een simpele salade (rucola, tomaat, komkommer, pijnboompitten en de rucolapesto die nog over was van de dag ervoor).

Dinsdag

dinsdag

Wederom een productieve dag, maar voornamelijk terwijl ik op mijn kont achter de computer zat. Daar is maar weinig spannends over te vertellen. Ik was aan het schrijven schrijven schrijven. Voor HEMA, mijn these én ik heb nog wat vooruit geschreven voor mijn eigen bloggie. Er staan nog veel dingen op mijn ‘onderwerpen om over te bloggen’-lijstje, zoals een review van het bovenstaande boek dat ik van de week kreeg. Maar ik heb niet genoeg tijd! Of nouja, ik zou overdag kunnen werken en ’s avonds bloggen. Dus tijd is er in principe wel. Maar mijn avonden houd ik het liefst computervrij, anders krijg ik helemaal vierkante ogen.

Woensdag

woensdag

Ik snap niet waarom mensen zo vaak zeurderig “Die moet je ook uitlaten he..? Ook als het regent…” antwoordden als ik blij vertelde dat ik een hondje wilde. (Sowieso raar, want: ja duh.) Ik vind het uitlaten tot nu toe juist het leukste aan een hondje hebben! We doen nu nog veel dezelfde routes omdat hij nog moet wennen aan alle nieuwe dingen. Maar als hij wat meer gesetteld is, gaan we ook langere wandelingen in bossen maken en daar heb ik heeel veel zin in. Het is wel jammer dat hij niet los kan lopen door zijn sterke jachtinstinct, want als hij eenmaal een geurspoor heeft gevonden dan kan je roepen wat je wil, maar dan hoort hij he-le-maal niks meer. Maar ach, ik zou dat sowieso een beetje eng vinden, denk ik.

Donderdag

donderdag

Het was weer een spannende dag waarbij ik wederom het grootste deel achter mijn computerscherm zat. Ik moet echt even wat meer dingen gaan doen om mijn weekoverzichten leuk te houden, of niet? Ik ben in ieder geval een flink stuk opgeschoten met mijn these/scriptie/afstudeeronderzoek/hoejehetookwilnoemen. Hield tussendoor een koekjespauze. En maakte als lunch gebakken spinazie met knoflook, chilivlokken en een klodder hummus. Dat klinkt misschien een beetje raar maar i love spinazie. Ollie vindt spinazie hartstikke vies, toch bleef hij met zijn allerzieligste puppyogen naar mij kijken tot ik mijn bord leeg had.

Vrijdag

vrijdag

Het sneeuwde zo hard! Ollie wordt sip als het niet lekker weer is geloof ik, kan dat? Gelukkig werd hij al snel weer blij want we maakten pindakaaskoekjes, speciaal voor honden. ’s Avonds maakte ik een goddelijk gerecht van DJ BBQ waarvan ik vind dat iedereen het moet maken. Dus morgen komt hier een blogpost over online! Ik ben de afgelopen dagen trouwens druk bezig geweest met blogposts vooruit schrijven en inplannen, dus de aankomende week kan je hier weer veel nieuwe artikelen vinden, yay!

Zaterdag

zaterdag

Bij Wat Maakt Je Mooi had ik wasbare wattenschijfjes gekocht die deze dag binnenkwamen. Ook kreeg ik een pakketje van Vexx; dit zijn maaltijdshakes voor als je makkelijk gezond wil eten. Ik ben nog vrij sceptisch, maar ook wel erg benieuwd. Want ’s ochtends heb ik nooit zin om moeite te doen voor mijn eten waardoor ik alleen koffie drink, dus ik ga het snel proberen. Ik maakte ’s avonds weer zoete aardappel met een suuuperlekkere kruidenmix. Het recept voor deze kruidenmix vind je ook in de blogpost van morgen! Ondertussen whatsappte mijn moeder foto’s van vroegah. Laatst bij het opruimen had ze een oud fotorolletje gevonden, ze had deze laten ontwikkelen en alle foto’s zagen er nog goed uit! Ze zijn van onze vakantie in 2002 toen we naar Zandvoort gingen. Oh, de nostalgie.

P.S. Ik hoop niet dat jullie de overload aan Ollie-foto’s al irritant gaan vinden, maar ik ben nu net zo’n kersverse moeder die elk kleine dingetje dat haar nieuwe kind doet ONWIJS schattig vindt.

P.P.S. Als je juist geen genoeg kan krijgen van Ollie dan moet je me zéker volgen op Snapchat, mijn gebruikersnaam is ikbenirisniet.

Ik wens jullie een hele fijne week!

Back to Top