Weekoverzicht: Heel veel Ollie!

Uit de reacties begreep ik dat meer Ollie in het weekoverzicht alleen maar leuk zou zijn. Gelukkig maar, extra veel Ollie vandaag dus! Ik deed namelijk maar weinig boeiends, gelukkig heb ik de leukste hond van de wereld waardoor mijn dagen nooit saai zijn.

Lievelingsliedje van deze week:

Zondag

logeerbeagle

Ollie was heftig aan het snuffelen tussen de plantjes bij de schutting. Hij snuffelde zo hard dat hij knorde als een varkentje. Dat doen beagles. En ineens kwam er ook geknor aan de andere kant van de schutting, en zag ik een beagleneusje tussen de planken van de schutting verschijnen! De buurvrouw had een logeerbeagle op bezoek dus als een echte hondenmama regelde ik een wandeldate voor mijn hondenkind. Zo leuk om te zien dat beagles altijd vriendjes zijn met elkaar! ’s Avonds aten we knoflookspaghetti met veeeel te veel knoflook. (Grapje natuurlijk, te veel knoflook bestaat niet.)

Maandag

brownies

Het was Pinksteren, ik weet nog steeds niet wat er dan gevierd zou moeten worden, maar Steve was vrij van stage en dat vond ik reden genoeg om brownies te bakken. Ze kwamen uit een pakje en waren làng niet zo lekker als de zelfgemaakte brownies met karamel-zeezout, helaaspindakaas. Verder was het een lekker rustig dagje; we wandelden met Ollie, keken films en aten groentespul met bulgur en yoghurtsaus.

Dinsdag

ollie bij de dierenarts

Ik had een mooi to-do-lijstje gemaakt, inclusief het kopen van een jurk voor een etentje zondag, maar mijn complete dag viel in duigen want ik moest ’s ochtends met spoed naar de dierenarts. Ollie was uit het niets gaan hijgen en bibberen en zat constant tegen mij aangeplakt. Toen het na een half uur nog steeds niet minder werd, begon ik me toch wel zorgen te maken en belde ik de dierenarts. Die vroeg of ik over een kwartier al langs kon komen, nadat ze mijn verhaal hoorde. Dat stelde me ook niet echt gerust, net als dat ik alleen thuis was en geen idee had hoe ik met Ollie bij de dierenarts zou moeten komen. Gelukkig was vriendin Annemiek vrij en kon ze ons met de auto brengen, lief! “Kan het zijn dat hij iets geks heeft gegeten?”. Jup, typisch een #nevernoteating beagle, ook op straat tijdens het uitlaten, tot mijn grote ergernis. Hij kreeg een röntgenfoto en godzijdank kon het met een laxeermiddel worden opgelost. Ik zag het namelijk al voor me hoe hij een darmoperatie moest. Aan het eind van de dag ging het weer véél beter met Ollie, pfiew! Voor het hele gebeuren had ik wel twee jurkjes kunnen kopen. Dus dat plan ging niet meer door. Ach, Ollie zorgt ervoor dat ik mijn prioriteiten weer ken. (En ondertussen verdiep ik mij toch maar even in huisdierverzekeringen..)

Woensdag

notitieboek

Hophop, omdat ik de dag ervoor niets voor elkaar kreeg moest ik nu dubbel zo hard aan de slag. Ik ben nu bezig met het organiseren van interviews met bloggers, leuk! Als alles volgens de planning neem ik volgende week het eerste interview af. Spannend, maar ook súperleuk dat ik nu echt bezig ga met iets in plaats van dat ik steeds naar mijn computerscherm zit te staren. Aan mijn planning op de foto kan je zien dat ik inmiddels al op de helft ben met het hele masterthesisproces, oeeehhhh.

Donderdag

hema blog

Nu ik de laatste dingen (voor nu) had geregeld voor mijn afstudeeronderzoek, kon ik mij eindelijk weer eens focussen op mijn werk voor HEMA. Ik was van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezig met twee blogposts die ik beide erg leuk vind geworden. Ze verschijnen binnenkort op de HEMA blog. Hierboven zie je alvast een sneakpeak!

Vrijdag

quiet

Dag #1 met knallende hoofdpijn. En mijn fiets was op spontane wijze ineens kapot. Het wiel zat er ineens scheef in, huh? Ik ben maar naar de stad gaan lopen terwijl Steve mijn fietst fixte. Tijdens het wandelen luisterde ik naar Quiet van Susan Cain, een luisterboek waar ik vorige week in ben begonnen en inmiddels bijna uit heb. Heel boeiend! Ondertussen kocht ik twee lipsticks die beide miskopen waren; de ene had de textuur van typex en de andere was een nude kleur, dat staat mij blijkbaar voor geen meter. Ook een nieuwe foundation, deze keer die van Etos eigen merk die ik wel prima vind. Ik heb nog steeds niet de perfecte foundation gevonden helaas, maar gelukkig is het ook niet zo hard meer ‘nodig’. Mijn huid gaat er steeds beter en beter uitzien, zo fijn!

Zaterdag

opruimen

Dag #2 met knallende hoofdpijn. Concentreren op mijn onderzoek lukte niet dus ben ik het hele huis maar gaan opruimen. Alles is weer netjes! Aan het eind van de dag ploften Ollie en ik op bed want we waren heeeel erg moe. Ik luisterde mijn luisterboek en Olliebol snurkte er doorheen. Gelukkig heb ik een koptelefoon met noise canceling.

Vandaag ga ik voor het eerst samen met Steve lang van huis weg, we hebben een etentje, zonder Ollie. We voelen ons net van die kersverse ouders die hun kind alleen thuis laten. Dus mijn moeder komt zelfs oppassen. Liehief! Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben!

Back to Top