Weekoverzicht: alleen dan een beetje anders

Hallo! Ik zit begraven onder wetenschappelijk artikelen, uitgeschreven interviews en codebomen. Ik dacht: ach, naast het afstuderen heb ik wel wat dagen vrij om het bloggen bij te kunnen benen. Boy, was i wrong. Ik was even vergeten hoe vòl je hoofd zit als je hele dagen achter de computer zit geplakt. Ik ben zelfs vaak vergeten om foto’s te maken, daar gaat mijn standaard weekoverzicht. Nou goed, toch maar even een snelle update dan! Een soort van weekoverzicht, alleen dan een beetje anders.

Lievelingsliedje van dit moment:

Dit deed ik allemaal:

imac

geel_hartje Interviewen, transcriberen & coderen – Ik zit inmiddels op de helft van het aantal interviews dat ik minstens wilde doen voor mijn afstudeeronderzoek. Hopelijk kan ik er volgende week weer twee afnemen en dan ben ik alweer bijna klaar met mijn dataverzameling. Dan schiet het op! Na het interviewen typ ik alles letterlijk uit om het te analyseren. Dat is heeeel veel werk. Dus hier was ik vooral druk mee de afgelopen twee weken: heen en weer reizen en typen, typen, typen, typen.

fitbit stappen week

 

geel_hartje Wandelen met Ollie – Gelukkig heb ik een hondje, anders kwam ik waarschijnlijk helemaal niet meer buiten. In combinatie met mijn Fitbit zorgt dat ervoor dat ik toch genoeg pauze neem zodat mijn hoofd niet overloopt. Zal ik dan na acht jaar studeren eindelijk de goede balans van productiviteit/zenheid hebben gevonden? Beter laat dan nooit, laten we maar zeggen.

luisterboek hapiness project

geel_hartje Wandelen met een luisterboek – ’s Avonds loop ik ook vaak nog een rondje in mijn eentje voor extra stappen op mijn Fitbit. Dan loop ik met een luisterboek via Storytel, superfijn is dat. Momenteel luister ik The Happiness Project van Gretchen Rubin.

lekker eten

geel_hartje Lekker eten – Twee weken geleden had ik een etentje bij Van der Valk en at de lekkerste risotto, mm.. Thuis maakte ik vooral veel simpele gerechten omdat ik geen zin had in gedoe: zoals smoothies en groentespul bij elkaar geflikkerd in een pan.

warrum

geel_hartje Boos zijn op het weer – Wat een hitte. Wat een ellende. Kan er wel een hele blogpost over schrijven over hoe agressief ik word van deze temperaturen, maar ik zal me inhouden. Gelukkig maken citroenijsjes en hersenloze tropicaldanceliedjes veel goed.

shoplogje

geel_hartje Pakketjes openen – Ik werd wat laks qua het verzorgen van mijn huid omdat het de laatste tijd behoorlijk goed ging wat betreft acne. Maar toen BAM kwam alles ineens weer terug. Bij Cosmania bestelde ik nieuwe producten die op waren. Ik vind de exfoliant van Paula’s Choice erg fijn, van hetzelfde merk kocht ik ook een crème (tegen huidveroudering én puistjes) en een reiniger van First Aid Beauty die ik ooit als tester heb gehad. Ik ken de webshop en merken van Sophie, dus als je de webshop leeg gaat komen, doe dat dan even via haar affiliate shop, ze steekt zoooo veel tijd in haar dierproefvrije-blog, dat verdient ze gewoon. En nu even duimen dat mijn huid snel weer normaal gaat doen.

happy dog

geel_hartje Brainstormen over mijn bloggie – Doordat ik nu niet zo actief aan het bloggen ben, en mezelf daar bij neergelegd heb in plaats van dat ik ervan baal, kan ik er met veel meer afstand over nadenken omdat ik er niet zo midden in zit. Klinkt dat logisch? Dat in combinatie met de inspirerende interviews met andere bloggers zorgde ervoor dat ik er veel over nadacht welke kant ik nu op wil gaan met mijn blog als ik er eeiindeliijjk weer eens tijd voor heb. Ik krijg er helemaal positieve vibes van! Net als van bovenstaande foto van Olliebol. Wat een blijhoofd.

Mis je me? Op Snapchat en Twitter ben ik wel actief en kan je altijd hoi zeggen!

Back to Top