Weekoverzicht: Eerste week van mijn echte leven

Deze keer maakte ik alle foto’s met mijn nieuwe camera in plaats van met mijn telefoon! Zo kon ik in ieder geval goed oefenen met foto’s maken. Leuk om te zien hoe de foto’s in de loop van de week steeds ietsje beter worden, voor mijn gevoel dan. Ik ben trouwens benieuwd wat jullie het leukst vinden om te lezen/zien. Een weekoverzicht op deze manier of hoe ik het in de voorgaande overzichten deed (met telefoonfoto’s)? Onderaan deze blogpost vind je een poll!

Lievelingsliedje van de week

Zondag

zondag viva la mexico bagel zondag wostok limonade zondag food props zondag salade met bloemen

Michelle was in Enschede dus zijn we gaan lunchen bij Bagels & Beans. Momenteel staat de actiebagel ‘viva la Mexico’ op de kaart; belegd met champignongehakt, cheddar en guacamole. Met een klein bakje torrillachips on the side. Aanrader! Ook staan er nieuwe frisdranken op de kaart. Iets van het merk Wostok met pruim en kardemom vond ik zo gek klinken dat ik het wel móest proberen. Het bleek een succes. O em djie, en ik werd herkend door iemand die mijn blog kende! Ik voelde me een echte beroemdheid. Michelle vervolgde haar roadtrip en ik keek nog verder in de stad voor spullen om mijn eetfoto’s mee op te leuken. Ondertussen liep ik twee vrienden tegen het lijf (Enschede is eigenlijk gewoon een heel groot dorp) waar ik een bitterlemon met een citroenschijfje mee dronk op het terras. En toen ging ik weer naar huis met het doel om de meest fotogenieke salade ooit te maken. Ik wilde mijn nieuwe spullen in combinatie met de nieuwe camera testen, uiteraard.

Maandag

maandag to do list maandag ollie de beagle maandag recepten zoeken maandag sinaasappelrisotto

Deze maandag had ik uitgeroepen tot mijn eerste echte officiële werkdag. Ik nam dit zo serieus dat ik vroeg op stond, gelijk ging douchen, mooie kleren aan trok en om half 10 netjes achter mijn computer zat om aan de slag te gaan. Ik was deze week vooral bezig met veel achter-de-schermen-dingen zoals mailtjes beantwoorden en dingen regelen. Dingen die ik de afgelopen maanden heb laten liggen omdat ik er geen tijd voor had. Niet per se heel leuk of inspirerend om te doen. Maar ik voelde me helemaal cool achter mijn opgeruimde bureau met mijn afgewerkte to-do-lijst, dus mij hoor je niet klagen. ’s Avonds zocht ik naar risotto-inspiratie en kwam weer uit op een risotto die ik al eerder had gemaakt: de sinaasappelrisotto van De Groene Meisjes. Ik maak hem dan wel met peterselie in plaats van munt (oké en ik voeg veel te veel boter toe #notsovegan), maar ooooh wat ben ik dankbaar voor dat recept. Een nieuwe favoriet.

Dinsdag

dinsdag koffie dinsdag kalligrafieset dinsdag halloumiburgers

Overdag was een herhaling van de productieve maandag ervoor. Steve voorzag me van koffie, wat een held. En ik besloot om het grootse nieuws te delen om te gaan werken met een blogschema. Waar ik trouwens helemaal zenuwachtig van word nu het ‘officieel’ is. ’s Middag bracht de postbode een perspakketje van Viking. Iets wat ik héél leuk vind, het is namelijk een kalligrafieset! Vroeger heb ik iets soortgelijks voor Sinterklaas gekregen en ik vond het te gek. Ik ga er snel mee oefenen zodat ik op Wereldalfabetiseringsdag mijn (hopelijk) amazing creatie kan delen. ’s Avonds maakte ik simpele halloumiburgers met gekarameliseerde ui en citroenmayonaise. Die we aten met een pastasalade.

Woensdag

woensdag chinese tomatensoep woensdag bedelende ollie woensdag wandelen met ollie woensdag mooie lucht

De productiviteit was iets gedaald. De twee dagen ervoor draaide ik op volle kracht, dat was wellicht iets te enthousiast. Maar toch nog weer veel gedaan overdag! ’s Avonds aten we lekker culinair ‘soep uit zak’. Ik vind de Chinese-tomatensoep van Knorr stiekem best wel heel lekker. Ollie probeerde ondertussen met zijn telepatische staar-krachten de stokbroodjes naar zich toe te laten zweven. Zonder succes overigens. We maakten een lange wandeling en ik wilde per se een paar mooie foto’s van Ollie maken. Ollie, het ongeleide projectiel, had alleen weinig zin om stil te staan voor de foto. Ik ben maar overgegaan op luchtfoto’s.

Donderdag

donderdag perspakketdonderdag vegetarische hamburgers donderdag wandelen met ollie donderdag lucht

Ik moet bekennen dat ik nog nooit van het merk Cattier-Paris had gehoord, maar het ziet er goed uit! Ik ontving een pakketje met een deodorant (sprayfles zonder gas) en een multifunctionele olie. De producten worden gemaakt van biologische ingrediënten en het merk is uiteraard dierproefvrij. Het wordt onder andere bij Big Green Smile verkocht, de prijzen vallen me reuze mee moet ik zeggen. ’s Avonds maakte op verzoek van Steve vega-BigMacs. Ik vind het dus echt superleuk dat het voor Steve zo normaal is geworden om vegetarisch te eten dat het niet eens in hem op komt om echte hamburgers te eten als avondeten. Ook deed ik een nieuwe poging om een mooie foto van Ollie te maken tijdens het uitlaten. Deze keer wel met succes!

Vrijdag

vrijdag toms vrijdag toms bril vrijdag upperside vrijdag broodbode

’s Ochtends werd ik geïnterviewd voor de Belgische Flair, vond ik heel-heel leuk. Daarna kwam de postbode een pakketje van TOMS brengen; heel-heel-heel leuk. Er zit een mooie, luxe zonnebril bij. Maar omdat ik zelf een zonnebril op sterkte nodig heb, heb ik gevraagd aan TOMS of ik deze weg mag geven aan één van jullie. Houd mijn Instagram de aankomende week in de gaten als je aan deze winactie mee wil doen! Vervolgens stapte ik op de fiets naar het blogevent van Conceptstore The Upperside, georganiseerd door Yvette. We aten broodjes bij De Broodbode en Ivo (de oprichter van The Upperside) vertelde meer over het ontstaan van de winkel. Normaal ga ik niet snel naar events omdat ik me dan toch een beetje een buitenbeentje voel tussen de extraverte Amsterdamse beautymeisjes (die cultuurkloof zit meer tussen mijn oren, hoor), maar dit was echt leuk! Veel leuke mensen ontmoet. Met een XXL-goodiebag keerde ik huiswaarts en kocht ik diepvriespizza’s want ik was véééél te moe om te koken.

Zaterdag

zaterdag kookboeken zaterdag proefeet zaterdag gintonic zaterdag ollie

Vooral het nieuwe kookboek getiteld Veggie/Vlees wilde ik aan jullie laten zien, dat ik deze dag samen met nog een ander boek kreeg. Ik vind het idee geweldig: op elk recept wordt een vega en een non-vega variant gegeven. En dan níet zoals je het vaak in standaard kookboeken ziet: “vegetarische optie: laat het biefstuk achterwege en gebruik een vleesvervanger”. Maar echt culinaire hoogstandjes die in een luxe restaurant geserveerd kunnen worden. Een uitgebreide review volgt! Eerlijk gezegd had ik niet zo’n goede dag vandaag, maar omdat ik al twee keer op een rij de Enschedese Proef Eet had overgeslagen, móest ik er deze keer bij zijn. Alleen de risotto smaakte naar puree en in de gintonic zat maar weinig gin (ik typte eerst ‘wijnig’, haha). Het was gewoon te druk, dat kon ik even niet hebben omdat mijn hoofd nog overprikkeld was van de vorige dag. Gelukkig kwamen we leuke vrienden tegen en uiteindelijk hebben we ons prima vermaakt. Maar ik was het allerblijst (dat is vast geen woord) toen we weer thuis waren, uitgeteld op de bank plaatsnamen en Ollie tussen ons in plofte. Met zijn flaporen.

Poll

Hoe zie jij het volgende weekoverzicht het liefst?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

51 reacties op “Weekoverzicht: Eerste week van mijn echte leven

 1. Djuli schreef:

  Wat een mooie foto’s Iris! Nu wil ik die camera echt heel graag! Die foto van jou is ook heel mooi.

  | Reageer op deze reactie
 2. Veerlez schreef:

  Het ziet eruit als een heerlijke week! En ik zie inderdaad wel het verschil dat deze foto’s met de camera gemaakt zijn!

  | Reageer op deze reactie
 3. Bettie schreef:

  Wat eet jij allemaal lekkere dingen zeg. Ik at ooit een vega burger, maar die vond ik zo ontzettend vies. Dus misschien heb jij tips welke wel lekker zijn?

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Oh wat jammer! Sommige vegaburgers zijn ook echt heel vies inderdaad, zo droog/kartonachtig, yuk. De vegaburgers van De Vegetarische Slager vind ik zelf het allerlekkerst. Die zijn als het goed is bij de meeste supermarkten (o.a. Jumbo, AH) te koop. Als je zelf lekkere vegaburgers wil maken dan is het kookboek Veggieburgers, balletjes en broodbeleg een aanrader. Leuke recepten staan daarin!

   | Reageer op deze reactie
 4. Julia schreef:

  Oeeeh keimooie foto’s! Stiekem best jaloers op je kalligrafeersetje! En die vega-burgers van donderdag zien er extreem lekker uit!

  | Reageer op deze reactie
 5. Lenneke schreef:

  Ik vind het juist heel leuk om grote foto’s te zien met je profi camera, maar ik kan me voorstellen dat het na verloop van tijd voor jou lastig wordt. Je moet hem dan toch altijd meenemen, terwijl je telefoon makkelijker uit je zak te toveren is… Oh en holy smokes ik ben jaloers op je kalligrafieset.

  | Reageer op deze reactie
 6. Isabelle schreef:

  Ik vind deze foto’s echt supermooi! Dus aan de ene kant zou ik zeggen, maak je weekoverzicht altijd op deze manier! Maar ik stel mezelf dan de vraag: Heb je echt altijd je camera bij de hand? Nu is hij nog nieuw, dus ik kan me voorstellen dat je hem overal mee naartoe sleept, maar ga je dat blijven doen? Ik denk namelijk dat je met je gsm meer spontane foto’s zal blijven nemen dan met je camera.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ja dat is het dilemma inderdaad! Ik weet het zelf ook niet zo goed, ik vind dit er een stuk leuker uitzien. En het is ook een goede stimulans om veel te oefenen met mijn camera. Maar telefoonfoto’s voelen misschien wat ‘echter’? Ik heb zelf in ieder geval geen voorkeur, vind het allebei wel leuk. Dus ik zie wel wat er uit de poll komt 😀

   | Reageer op deze reactie
  2. Ingrid schreef:

   Ik ga mee met wat Isabelle schrijft. Je schiet leuke plaatjes, maar ik mis nu al een beetje het spontane van de snelle telefoon kliks. Plus dat ik vooral bezig was met het bekijken van de foto’s en de tekst her en der achterwege liet. Terwijl eerder de tekst leidend was aan de foto’s, snap je wat ik bedoel? In je overige blogposts gaat de nieuwe camera sowieso een verschil maken, maar een weekoverzicht mag van mij juist wel iets ‘rauwer’ zijn.

   | Reageer op deze reactie
   1. Iris schreef:

    Yes, snap het helemaal! Aan de ene kant vind ik dit makkelijker te combineren met andere socialmediakanalen (dan kunnen de telefoonfoto’s op Instagram/Twitter/Snapchat bijvoorbeeld) en is er minder overlap met het weekoverzicht. Maar aan de andere kant vond ik de indeling van de vorige weekoverzichten leuker en overzichtelijker, wat jij ook al zegt. MOEILIJK MOEILIJK. Gelukkig bestaan er polls, ik ben benieuwd wat er uit komt! Thanks voor het meedenken in ieder geval 😀

    | Reageer op deze reactie
  3. Pauline schreef:

   Precies wat ik dacht! Daarom lukt het mij niet de poll in te vullen 😉

   | Reageer op deze reactie
 7. Shirah schreef:

  Ooooooo wat een prachtige foto’s. Die foto van jou is ook echt super mooi! Ik ga sparen voor die camera!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Doen!! Ik ben er zo blij mee, het is honderd keer leuker geworden om te fotograferen nu ik een camera heb die gewoon doet wat ik wil. Vooral met de 50 mm. lens, echt een aanrader 😀

   | Reageer op deze reactie
 8. Yvon schreef:

  Mooie plaatjes! De foto’s zijn van hogere kwaliteit en dat is duidelijk te zien. Mooi dus, maar de vraag is of het praktisch is. Ga je de camera altijd bij je hebben?
  Lastige keus, lijkt me

  | Reageer op deze reactie
 9. Debbie schreef:

  Tot verkort wist ik nog niet dat je deze bloemen kon eten. Maar waar ik onder behandeling sta nu hebben een Permatuin waar deze in staan. En mijn begeleidster liet me dingen eten die ik nog nooit at, waaronder dit bloemetje. Vind het ook wel erg gezellig zo staan in een salade.

  | Reageer op deze reactie
 10. Esther schreef:

  Hahahahaha, Iris! “Ollie probeerde ondertussen met zijn telepatische staar-krachten de stokbroodjes naar zich toe te laten zweven”.

  | Reageer op deze reactie
 11. Michelle schreef:

  Oooh wat een prachtige foto’s zeg! Genieten om alleen daar al naar te kijken. Maar ik weet niet zo goed wat mijn voorkeur heeft qua weekoverzicht. Nu lees je zeg maar een verhaaltje terwijl de bijbehorende foto al ‘uit beeld gescrold’ is. Maar ik vind de foto’s wel echt heel erg mooi… En dan heb je nog het verhaal dat je dit elke dag voor elkaar moet zien te boksen (ik vraag me af of dat lukt, ff heel eerlijk haha, ik zou het niet kunnen :P). Met je telefoon hou je de (omg ik kan niet geloven dat ik woord op een serieuze manier gebruik) spontaniteit (IEEWWW ik deed het echt) er waarschijnlijk wat beter in. Miss kun je het afwisselen? Je vindt vast je draai wel! (EW nog zo’n rare uitspraak what’s wrong with me?!)
  Over je week zelf: wat doe je veul! Vind ik leuk om te zien maar ook genoeg Gilmore Girls kijken hoor :D. Oh en ik heb nu honger door al het lekkere eten. Die staarfoto van Ollie <3. En wat sta je mooi op die zaterdagfoto!

  | Reageer op deze reactie
 12. Thaïs schreef:

  Oh, die vega big macs zien er heerlijk uit. Mijn vriend zou die ook wel weten te appreciëren. Een receptje zou fijn zijn :)!

  | Reageer op deze reactie
 13. chucky1012 schreef:

  Prachtige foto’s!
  Leuk 😉
  Prachtige sets om te gaan schrijven.
  Had Ollie laatsd ook zoveel last van de warmte?

  Xoxo

  | Reageer op deze reactie
 14. Linda schreef:

  Fijn weekoverzicht weer 🙂 Ik lees al zolang je blog en je was eigenlijk al een girlboss maar nu een echte. Dat vind ik zo stoer. En ik hou van Ollie.
  Oh en ik heb gestemd op foto’s met je camera want SUPERMOOI maar ik vind je telefoonfoto’s ook leuk. Dat komt doordat je heel leuk schrijft erbij en dan is de combinatie prima zegmaar 🙂 Maarja ik moest kiezen haha.

  | Reageer op deze reactie
  1. Linda schreef:

   Oh en nu vergeet ik te zeggen dat ik die foto van jou supermooi vind 🙂 Je straalt!

   | Reageer op deze reactie
 15. Iris schreef:

  Wat een superleuke dingen allemaal weer en die foto van jou op zaterdag is zo mooi! Sowieso prachtige foto’s 😀 Wat je poll betreft..hmm.. Zo lastig. Ik vind deze foto’s namelijk ook super leuk, daar wordt mijn fotografenhart heel blij van. Toch zou ik voor een weekoverzicht voor je mobielfoto’s kiezen. Tegenwoordig zijn die foto’s ook helemaal niet slecht meer (voel me echt een oud wijf dat ik dit zeg trouwens). Ik denk dat het makkelijker voor je is en dat het wat spontaner is. Voor je andere blogposts kan je natuurlijk genoeg foto’s maken met je nieuwe camera. Je zou ook wat mobielfoto’s en camera foto’s door elkaar kunnen doen en bij elkaar kunnen voegen. Heel verhaal weer, haha. Fijne zondag nog!

  | Reageer op deze reactie
 16. Marije schreef:

  Wauw!!! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Die bovenste foto van Ollie is m’n favoriet, maar is natuurlijk ook super knappe en fotogenieke hond <3
  Je bent lekker bezig zo, vooral doorgaan! Genoten van je mooie foto's en je verhaal. Top!

  | Reageer op deze reactie
 17. Rensina Steursma schreef:

  Wauw je foto’s zijn echt geweldig goed gelukt al!
  Nu wil ik ook een nieuwe camera…
  Trouwens leuk hoe je je weekoverzicht nu doet. Een keer wat anders en helemaal fijn.

  | Reageer op deze reactie
 18. Paula schreef:

  Ik heb gestemd voor de mooie foto’s, maar laten we wel even realistisch blijven. Ik zou het ook leuk vinden om ertussen de “telefoonfoto’s” te blijven zien, ik zou het nogal een opgave vinden om constant een camera met me mee te moeten slepen.. Ik vind de weekoverzichten sowieso wel leuk, ongeacht van welke kwaliteit de foto is :p het gaat om de beleving en gebeurtenis, en of dat nou een perfecte foto oplevert of een vierkante “telefoonfoto” maakt mij niet uit 🙂

  | Reageer op deze reactie
 19. Lilian schreef:

  Erg mooie foto’s. Die op één na laatste van jou vind ik ook erg mooi! Ga misschien ook weer eens wat vaker foto’s maken, want ik heb ook een mooie camera, maar doe er zo weinig voor. En dagelijkse dingen kun je blijkbaar ook mooie foto’s van maken 🙂

  | Reageer op deze reactie
 20. Ilse schreef:

  Heel leuk zo die foto’s en wat zijn ze mooi geworden! Zoals alleen andere al hebben gereageerd, is het misschien niet altijd praktisch., want het lijkt me dat je niet áltijd je camera bij de hand hebt. Toch vind ik het zo wel leuk, omdat ik nu je mooie foto”s kan bewonderen. 🙂

  | Reageer op deze reactie
 21. Maud schreef:

  Ik vind je weekoverzichten hoe dan ook leuk, want het is gewoon leuk om andermans (jouw) leven te volgen haha. Je nieuwe camera is super vet, dus ik heb daarvoor gestemd. De foto’s met je nieuwe camera zijn natuurlijk wel wat mooier, maar een telefoon is wel zo handig. Waarom niet combineren? Je camera meesleuren als je zin hebt en anders gewoon je telefoon gebruiken.

  | Reageer op deze reactie
 22. Fleur schreef:

  Oeeeeh die salade.. En ik had al zo’n trek.. hahah.
  Weet je dat ik heel anders naar dit overzicht zit te kijken.. waarschijnlijk trekken deze foto’s toch meer dan inderdaad met mindere kwaliteit! En in die zin; ik zou dit doen!

  | Reageer op deze reactie
 23. Evelien schreef:

  Goh. Toevallig. Ik heb op maandag precies dezelfde bagel in precies hetzelfde Bagels & Beans filiaal gegeten. 😛 En inderdaad.. Die bagel is lekker! Stiekem hoop ik dat hij nog heel lang in het assortiment blijft, want zo vaak kom ik niet in Enschede.
  Je maakt mooie foto’s met je camera trouwens! Maar inderdaad, zoals meerdere mensen al zeiden.. De grote foto’s in een weekoverzicht zijn niet heel prettig.. Misschien een programmaatje downloaden zodat je ze op je computer toch nog enigszins in collages kunt zetten? 🙂
  Kijk wel uit naar meerdere foto’s van je!

  | Reageer op deze reactie
 24. Iris schreef:

  Met die nieuwe camera krijg ik al helemáál honger van je voedselfoto’s, heel vervelend :p

  | Reageer op deze reactie
 25. Sofie schreef:

  Je foto’s zijn echt mooi zo! Ik ben mega-fan van Ollie 🙂 Zijn koppie is zo lief.

  | Reageer op deze reactie
 26. Yvette schreef:

  Superleuk om te lezen! En fijn dat je erbij was vrijdag, Ik vond het ook n topdag. X

  | Reageer op deze reactie
 27. Audrey schreef:

  Wow, er zitten echt prachtige foto’s bij! Ik stem trouwens blanco. Dit is heel mooi, maar telefoonfoto’s zijn ook heel leuk, en wel zo praktisch voor jou. En misschien een tikkie spontaner?

  Over de zonnebril: ik heb er bewust geen op sterkte, want duuuuur (zeker als je sterkte niet stabiel is), maar ik heb van die overzetzonnebrillen. Niet zo’n suf klepje, maar grote monturen die er speciaal voor zijn gemaakt. Kosten een paar tientjes en je hoeft niet de hele tijd van zonnebril naar gewone te wisselen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 28. Pingback: Conceptstore The Upperside | IKBENIRISNIET
 29. Bente schreef:

  HAHAHA WIJNIG! 😀 Dat zou mij ook kunnen overkomen 😉

  Anyway, wat een mooie foto’s Iris, ik ben voor!

  | Reageer op deze reactie
 30. Nadia schreef:

  Wat een mooie foto’s! Toch heb ik gestemd voor de ‘oude’ foto’s, omdat dat inderdaad wat ‘spontaner’ overkomt… maar ik ben zwaar in de minderheid zag ik. :p

  | Reageer op deze reactie
 31. Lilian schreef:

  Volgens mij heb jij een best wel lekkere week gehad! Door jouw tweet over de sinaasappelrisotto heb ik hem zaterdag ook gemaakt, ZO lekker!!! 🙂
  Wat betreft je poll.. Een combinatie van beide zou ideaal zijn! Nu waren ’t veel foto’s onder elkaar en dan een lap tekst, persoonlijk vind ik ’t fijner lezen (zoals bij Cynthia/misslipgloss) als de tekst direct onder de foto staat.
  Fijne week!

  | Reageer op deze reactie
 32. Linda schreef:

  Wat een mooie foto’s! Vind de foto van jou zo mooi! Wat heb je veel gedaan zeg, het zal best even wennen zijn om een goed dag/week ritme te krijgen, maar gelukkig kun je dat rustig . Kan me voorstellen dat je niet altijd je camera bij je hebt, maar wel je telefoon, kun je er geen mix van maken? Die laatste foto van jullie met Ollie is super leuk.

  | Reageer op deze reactie
 33. Siroon schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s inderdaad! Welke camera heb je precies?

  En ik miste het knopje in de poll ‘een combinatie van beide’. Kan dat niet? Lijkt me een goede oplossing voor het probleem, hihi!

  | Reageer op deze reactie
  1. Debora schreef:

   Dat wilde ik dus ook zeggen, haha!
   Het heeft allebei z’n voordelen, het een heeft mooiere foto’s, het ander is praktischer en iets overzichtelijker misschien? Als je ruim in de tijd zit maak je lekker foto’s met je camera, redt je het niet, post je toch lekker je telefoonfoto’s? Wij kijken/lezen toch wel hoor! 😉

   | Reageer op deze reactie
 34. Ayla schreef:

  Leuk! Ik vind je foto’s heel mooi zo, maar ik denk dat wat voor jou het makkelijkst is misschien de doorslag moet gaan geven 🙂 Fijn dat je even je planning hebt gedeeld, dat gaf mij een hoop motivatie! Ik heb soms het gevoel dat ik veel te lang over sommige dingen doe, en als ik dan naar jouw planning kijk dan blijkt dat het met mij allemaal wel meevalt. Als je er straks helemaal in zit, vind je het dan misschien leuk om een keer een blog te schrijven over een werkweek? Zou een hoop van ons helpen denk ik!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Jaaa joh, soms vergelijk ik me ook wel met intens productieve mensen die altijd ‘druk, druk, druk’ zijn. (Ben ik net wakker, zie ik op Snapchat dat iemand al drie blogposts heeft geschreven en nu onderweg is naar een afspraak etc etc.) Haha! Ik ben gewoon niet zo snel en dat is oké. Ik heb een kaartje met de tekst “don’t hurry be happy” boven mijn bureau hangen 😀 En ja leuk, ga ik doen!

   | Reageer op deze reactie
 35. Yael schreef:

  Prachtige foto’s! Ik vind het zoals het nu is mooier.. Echt een talentje hoor! En mag ik even zeggen: IK HEB HONGER NUUUUUU door al die heerlijke foto’s. Fijne week.

  | Reageer op deze reactie
 36. Sanne schreef:

  Wat leuk, zo’n poll!
  En jullie hondje, zo lieeeeeeef.
  Leuke foto van jou!
  Spannend hoor, het echte leven. Voor mij begint het volgend jaar, ik zie het nu als een groot zwart gat, haha.
  Gelukkig nog even heel veilig naar school, ;).
  Liefs

  | Reageer op deze reactie
 37. Pingback: Weekoverzicht: Dikmaaksmoothies, XXL-bed & handlettering | IKBENIRISNIET
Back to Top