Weekoverzicht: kerstboom, vloggen & opening ETN

Heee hallo, daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht!

Lievelingsliedje van de week

Zondag

 

Feestelijk vegetarisch menu

Ik typte mijn weekoverzicht zoals elke zondagochtend. En toen kwam er een pakketje binnen! Ik had de dag ervoor namelijk een statief besteld. Nu ik echt ben begonnen met het maken van video’s is een statief geen overbodige luxe. Ik wilde er ook graag één waarmee ik van bovenaf zou kunnen filmen voor kookfilmpjes. Het werd deze van Vanguard (affiliatelinkje). Na een lange wandeling met Ollie heb ik het statief gelijk goed kunnen uittesten. Ik was de hele dag bezig met een blogpost voor Coolblue; maakte lekkere kerstgerechten en maakte foto’s van alles. Van de knolselderijsoep maakte ik gelijk een kookfilmpje (te zien op Patreon). Een productieve dag!

Maandag

 

Feestelijk vegetarisch menu: karamelsaus concordia tickets

Ik stond vroeg op voor de laatste foto’s voor de Coolblue blogpost. Dus dat werd ijs met karamelsaus als ontbijt. Heel vervelend. Daarna ging ik met mijn moeder naar een theatervoorstelling in Concordia. Het was de voorstelling ChopChopBangBang van De Meiden. Ik was nog nooit eerder bij een theatervoorstelling geweest (i know, cultuurbarbaar!) omdat ik dacht dat ik dat maar saai zou vinden. Maar het was heel leuk! Het onderwerp sprak me ook erg aan. Het ging over de maakbaarheid van het leven en de druk die dat met zich meebrengt. En of je dan altijd maar moet vechten en doorzetten of dat je je er ook bij neer kan leggen. Na de voorstelling hebben we lekkere soep gegeten bij Stoet en liepen we nog wat door de stad. Ennn maakte ik de blogpost voor Coolblue helemaal af. Ik had er weer veel te veel werk in gestoken want verder was ik nergens aan toegekomen, maar als ik een advertorial plaats wil ik gewoon dat het perrrfect is en leuk om te lezen.

Dinsdag

wandelen

Even een dag he-le-maal niets. Wandelen met Steve en Ollie. Veel warme chocolademelk, gevuld speculaas en films. Was fijn.

Woensdag

#GIRLBOSS mokBelle tasje

Bovenstaande #Girlboss mok had ik per ongeluk gewonnen met een winactie. Ja nou, je kon hem dus winnen als je reageerde op een Instagramfoto. Een lezer had mij getagd en toen reageerde ik op haar met ‘goh wat leuk!’. En een week later hoorde ik ineens dat ik de winnaar was. Huh oh oke, maar tof!! Want dit is toch een beker naar mijn hart, niet dan?

Van Swan & Stork ontving ik ook iets leuks, zij verkopen kleding van fair / bio katoen, vooral voor kinderen. Ik snapte alleen helemaal niets van de quote op de tas (misschien omdat ik eerst ‘breasts’ las in plaats van ‘beasts’). Ik moest het eerst op zoeken in haar shop en las toen over de Belle en het beest referentie. OH ZO!

Donderdag

Kerstmis KerstmisKerstmis

Steve had de hele dag een supersaai college, ik besloot hem te verrassen door de kerstboom naar binnen te halen en alles te versieren. Want Steve houdt heel veel van kerstmis! Én ik besloot om de hele dag vast te leggen op film: EEN HEUSE VLOG. Hierrr vind je een mini sneak peek van de video. Voor de supporters is de volledige versie te zien op Patreon. Waar nu al een clubje van 27 mensen zit, whoa, gaat lekker! Onze kerstboom gaat nu trouwens voor het derde jaar mee; na kerstmis hebben we hem elke keer in de tuin gezet en hij blijft mooi. Kerstversiersels had ik nog, maar omdat het een beetje karig was, kocht ik nog wat tweedehands slingers en andere glittermeuk bij Jouw Marktkraam. Ik hoefde nog geen 6 euro te betalen in totaal. En nu is heel de kamer versierd, met kerstboom en al. Dat is toch de meest budgetvriendelijke én duurzame kerst die je kan hebben. Stiekem best trots op.

Vrijdag

To do list

Ik maakte een vrij heftig to do lijstje, voor mijn doen, en werkte alles één voor één af. (Is dat nou zo bijzonder om te melden? JA, voor mij wel.) Oké, behalve het punt ‘mail!!!!’, ik kom er steeds maar niet aan toe. Sorry voor iedereen zit te wachten, pinky promise dat ik vandaag alles ga beantwoorden! Aan het eind van de middag stapte ik op de fiets naar de allereerste saladebar van Enschede. In de Randstad kunnen jullie vast geen saladebar meer zien omdat ze op elke straathoek te vinden zijn, maar hier is dat echt wel bijzonder. Daarom houd ik zo van Enschede, iedereen weet dat een saladebar gaat openen en iedereen is enthousiast. 7 december gaat de ETN saladebar pas officieel open, maar ik mocht nu alvast een kijkje nemen tijdens de exclusieve opening voor alle crowdfundingsupporters en andere genodigden. Het was een gezellige avond, leuke mensen gesproken en lekker gegeten! Lotta, de oprichter van ETN, is trouwens súperleuk en ik hoop dat haar saladebar een groooot succes gaat worden. Dus als jullie binnenkort in Enschede zijn, weten jullie waar jullie moeten gaan lunchen, toch?

Zaterdag

briefpakketjes

pancakes-bij-stoet

In mijn hoofd zat modder en pudding van de drukke dagen. Bleh, het maakt me altijd sip als ik me zo voel. Maar heel veel koffie en bijna twee uur wandelen met Ollie maakten veel goed. Ik stelde de briefpakketjes samen voor de $5-supporters op Patreon, dronk nog meer koffie en knuffelde met Ollie. ’s Middags sprak ik af met Michelle bij – jawel – Stoet. Gelukkig opent die saladebar bijna, dan komt er iets meer afwisseling in mijn weekoverzicht wat betreft lunchen buiten te deur. We aten mini-pannekoeken, dronken nog meer koffie. Was gezellig! Toen plofte ik neer op de bank en deed ik niks meer. Dit is gewoon mijn standaardavond hoor; mijn ongeschreven regel is om na het avondeten niets productiefs meer te doen en alleen nog maar leuke films en series te kijken. Kan het iedereen aanraden. Soms wil ik mensen door elkaar schudden en zeggen MENS DOE EENS EFFE CHILL als ze trots vertellen dat ze alwéér heel de avond hebben doorgewerkt. Note to self: misschien kan ik wel een soort luiheids-coach worden voor overwerkte personen.

Fijne zondag!

Back to Top